• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ya hastalık olur doğum olur bişey olur kalırsın.
ama bunlar aşmış kendini.
annem bir duysa eşimin bu dediğini, eşimin yüzüne bakmaz.
ya benim annemde çekinir ben kızarım fırça atarım.
hasta olduğum zamna bende kalmıştı.
duş aldı bende oğlanı uyutuyorum. buz gibi salonda oturmuş tv izliyor.
ama koltuğa nasıl büzülmüş, üşümüş belli.
eşime dedim kadın üşüyor niye soba yakmadım.
benimki üşümediği için düşünememiş.
annemede kızdım niye eşime demedin sobayı aç diye.
oda çekinmiş. ikiside yedi fırçayı. :60:

yazık lennn kedı gıbım büzüşüp oturmuş kadın
çemkırdın aferımsana:52:

cıks senden garu olmas. çürüdü tülbent nan! :60:

bende para cok yenısını alırım:63:

böcük pırlantalı olsun ama :60:

herkes bir anda kaçtı. herkes dışarı mı çıktı işi bırakıp. :27:

böcük pırlantalı olsun ama :60:

herkes bir anda kaçtı. herkes dışarı mı çıktı işi bırakıp. :27:

prılantadan aşası kurtarmaz olm benı:ssz:
hanı şu haberlere cıkan var ya 2,5 kılo ve paha biçilemeyen hee laf aramızda onu bıle almayı düşünüyorumm:ssz::60:

kızlar şu yazıma yorum yapın lütfen.

eşim kardeşinin nikahı için pazar sabah gidecek. akşam nikah, ertesi akşam gelecek.
bana dedi ki kardeşim bende kalırsın dedi.
babası, annesi (anne baba boşanmış) annesinin yamak gibi yanından ayırmadığı arkadaşı, eşim ve diğer kardeşi yeni gelin evinde kalacaklarmış. :53::53::53:
dedim siz ne biçim insanlarsınız yaaa!
yeni evlenmiş insanların evinde sülalecek kalıyorsunuz.
anası, babası, sen, erkek kardeşin yeni gelin....
manzarayı hayal edin.
dedim bak oraya gidip kalırsan sakın dönme.:20:
orda arkadaşı var git onlarda kal hatta
arkadaşının annesinde kal.
onlar eski arkadaşlar.
babanın hiç mi arkadaşı yok orda.
deli oldum yaaaaa!
tamam arkadaşımda kalırım dedi.
bu ne yaaaaaaa!
mezhebi geniş olmak buna denir.
haksız mıyım söyleyin!
Vallah haklisin ne diyim ama artik bu devirde hic ir seye sasmiyorum ben bana uyana elhamdülillah uymiyana eyvallah diyorum ne yapcan ki baska...

geliyim azcuk yazdıklarına bakıyım dedim ama ben mi o yazıları okudum onlar mı beni bilmiyorum.
aklım anam da ayağında nasır gibi bişey vardı aylardır bugün aldırmaya gitti almşlar kemiği gözüküyormuş tam dikişte atamamışlar :5:
ağrısı çoktu öğlen gördüğümde :18: iki parmak arası nasıl yaptılarsa 1 hafta raporlu evde olcak allahtan inş. ağrısı bi an önce geçer :30::30:

geçmiş olsun spedim.

böcük bugün gazeteye bakmadım nan.
hergün okuyoruz
.

ceylin benim midem kaldırmaz!

melodicim teşekkür ederim :34:

son 30 dk sonra çıkmak istiyorum artık çok sıkıldım bugün işten güçten :31:
diş etlerimde çok fena kaşınıyor çıldırıcam neredeyse :ssz:

pnarcımmm h geldın cnmm olsun cnm yaa para kazanmakta evlatlara yapılan en büyük ıyılık değil mı tabıkı cok zordur ama hayat şartları kuzum
ıncı meleğinin yenı resımlerı yok mu

casprr bacım ben sana ne dıommm de adama ne zmn alcenn ben beğendım şu kadar almıycaksan ben alırım de:63:azcık yüzsüz olmak lazım
o unuttu numarası yapıyo kesın çakallll:27:
Canım Face e koyuyorum yeni resimlere oradan bakarsın

canm geri dönmücem ama dedim doğum parası almak için rapor aldım geri döncekmişim gibi evraklar hazrlandı tatlmm

günaydn böceemm..
amaann ne dicem canm ya unuttu numarası yapıo çakall :1::1:
beğendim zaten işten çıktığımın ertesi günü gider alırımm kendisi alalım demezse
Super o zaman canım aal parani devletten hakkın o senin

malesef canım ben onun yerinde olsam gelmem ama hakkım 4 ay sonuçta neden yedireyim ki hakkımı :9:

aynen canım bu şirketin bu özelliğini de bildiğim için çocuk yapma planımız kalmıyor işte.
2 ay izni ben kabul edemem 2 aylık bebeği naparım süt yok bişey yok. inşallah hamilelik düşündüğümde beni kovar da tazminatımı alırım.

keşke nasıl evlilikten 1 yıl sonra tazminatını alıp çıkıyorsun bebekte de böyle olsa keşke hiç düşünmem :9::9::9:
Keske olsa böyle bı hak bı dakika düşünmem çıkarım

Son düzenleme:
günaydın kızlarr
yenı saate alışmak zor olmadı enazından sabah zaten erken kalkıyordum ama akşam 7 de cıkcamartık:ssz:

günaydınn kızçelerrrrrrrr:3:

okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa

valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi

ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler

tabi bu arda kızçemi ihmal etmedimm dün kahvaltıdan sonra gezmeye çıkardık kuzumu

Son düzenleme:
Back
X