günaydın kızlarr, yorumlarınızı zaman zaman gelip okudum azda olsa, cevap yazamadım yoğunluktan, bide memlekete gitmiştim fln filan.
nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inş., özledim burayı sizleri.
cuma günü yine gidiyorum memlekete. bu hafta sonu kızkardeşimin düğünü var, ve ben hala kıyafet alamadım, dün akşam iş çıkışında gittim benin herifle :) ama içime sinen hiçbişi yok, napçam bilmiyom

yine çıkıp bakacağız artık.
speedy sen nasılsın canım. sizin kumbara fikride güzelmiş, beğendim :)
ay ne bileyim kuzum ya bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan da kıskanıyorum :)
dünde yerim ben kızımı diyerek seviyoya öle bi bakmışım ki :)
öyle bir bakmışsın ki şimdi aklımda tasavvur ettim seni, çok şekersin canım ya :) acaba öyle mi hissediyor anne adayları demek,
gunaydınlar kızlarrr herkesler iyidir inşallahh
geldim cnm geldimmmmm
eşin kızına hazırlık yapıyor demek kıskanma cnm boşver:)ya insan tuhaf oluyor eşim karnımı seviyo sürekli ben hala utanıyomuyum çekiniyomuyum çözemedim
anladığım kadarıyla anne adayı olmak kadınlarda böyle değişik ama çok hoş duygulara neden oluyor demek, kelebek olsun sen ol ne kadar güzel duygular bunlar, maşallah canım.
kızlar yeni dr dan geldim.kesemizi gördük çok şükür.cumaya yine randevum var.bir problem yok şimdilik.5 bucuk haftalıkmışız.
daha önce arada gelip okuyordum tam cevap yazacakken işim çıkıyordu, bi türlü yazamıyordum. ne zamandır seni tebrik etmek istiyordum. nevgülcüm hayırlı uğurlu olsun Allah vakitli doğumlar versin şimdiden. darısı bizim başımıza.
bizde bekliyorduk bu ay bebek ama regl olunca şaşırdım biraz. neyse ilk denemede olmamasında bence sorun yoktur herhalde
bende cnm Allah cok darda koymasın ama eşim bılmıyo onları
hanı lazım olsada yengemın derımm öle alırımda genede dıom ya ellememem lazımm bırıkım o
ev almamız dışında demem eşime
ama cok zorlancaz bu ay 3 ceyrek bırden alıncakk

kocem bı iş bulaydıı
canım öncelikle eşine bol kazançlı ama çok yorucu olmayan hayırlı bir iş versin Rabbim. Sende annem gibi saklamışsın birikimleri. Hatta annem 2 bilirkişiye sormuş bunu, eşimin haberi yok , dinen bir sakıncası var mı gizliden altın almamın diye :) yokmuş, çünkü o birikim yine ikiniz için yapılıyor demiş, hatta eşi memnun bile ettiği için güzel bir yanıda varmış. Bizimde düğünler var bu haftadan itibaren, sanırım 5-6 altında biz götüreceğiz :)
herkse günaydın
nasılsınız canlarım inanın çok özlüyorum sizi ama bu aralar
canım sıkkın o yüzden gelemiyorum hamişlerr nasıl gidiyorrrrr
hayırdır efsuncum, inş ciddi birşey değildir.
günaydın tembel garular
ve tekrar günaydın canım :) birikim konusunda örneğim oluyorsun haberin olsun, bide senden aldığım örneği uygulayabilsem :)