• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

heheh kızz cok youn işler dıger tarafa bakıyrm zar zor buraya bakamyrm ama bndn sonr abakrm yınee baksana kımseckler kalmms burdadaaaa :54::54::54:
bakın bakalım siz diğer tarafa:)

evt canım yaa maalesef kimseler kalmadı.. hele bugün pek uğrayanda yok.. bende bekçilik yapıyorum işte...

slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr:3::3::3:

slm canım. hoşgeldin..

Son düzenleme:
casperın yazısını yenı okudum cok duygulandım ayrıca bal cım snde yazmıssın bır anda benmde gozumdee kaybettıgım gormedgım o guzl anlra canlandıı bende oglumn ılklerındn uzakkk yasadım anı...
ama hersey onların gelecegı ıcın dıye dusnuyorum.... yınede casper cnm senn yavrun cok sanslıı olacakk he sen yannd aolacksın bal cnm sanada allah kolaylk versın tek duamda allah sızı ıyılerle karsılastırsın bakıcı olayı cok zorr ama mutlaka sen en ıyısını secıceksın yavrun için:(

kimse kalmamış yine...
bal garusu gelmiş gitmiş enerjik yine...sabahın 5inde :)))
bir denk gelemedik yaw göbüş fotosu istiyordu ekliyecem gördüğüm an...

sellaaaammmm....

hala işyerindeyim,nie gündüz gelemediğimi anlıyosunuzdur sanırım ,bu saatlere kadar buradayım :(

Girişteki ayakkabılığımı bu şekilde kaplamayı düşünüyorum,umarım beğenirsiniz...
$96_000008056_0e52_orh550w550_art-hallway.webp

heee bu arada size romantik ve pratik bir dekor ekliyim ne zamndır paylaşma fikri aklımda :) bari hafifleyim :D
odanıza uyumlu olarak rengini kendiniz seçebilirsiniz...

$dsc01050-5.webp

buda kalıbı...
$molde-cupula.webp

sizi kocaman öpücüklüyorum,sizi çok özledim ve seviyorum...:16:

güzellerr.. yarın son günüm,
belli olmas benm iş durumu gelip yazamam diye şimdikten yazayım dedim..

hepinizi ayrı ayrı çook seviyorum bunu unutmayın olur mu :69:
sanalda olsa o kadar güzel sohbetler ettik ki yeri geldi derdimizi paylaştık yeri geldi mutluluğumuzu..
aldığımız evlilik düğün bebek haberleriyle sevindik, yeri geldi üzüldük..
sohbetlerimiz sanal gibi gözükse de o kadar gerçekti ki..

mutlaka olmuştur kırgınlıklar kızgınlıklar, hepiniz hakkınızı helal edin..

lameciimm, göynümün biriciğii, alyaamm, balımmm, keleboşumm, organikiimmm, nevgülümm, böceemm, sipidiimm, adacıımm, melodimm, güneşimmm, patikimmm, mirayy, ben sizi çok özlücem yaa :43::43::43:
ayy mutlukızım var bide o da gelir yakında aranıza, sonra adacım gider, lamecim gider, keleboşşum gider, organikim gider, brckm gider vee nevgül gider..
ayy amma hamile varmış bee :49::49:

Rabbim sizi hep mutlu etsin..
evinizden huzuru eksik etmesin inş.. evlatlarınızı size bağışlasın..
oyy duygusala bağladım ağlamadan bitiremm..
sizi çoooooooooooooooooook seviyoruzz.. oğluşumda çok sevio.. dualarınızı eksik etmeyin oğluşumun teyzeleriii

kuzuuuummm bende çok özlücem :(( inşallah gelebilirsin arada...helal olsun cnm kat kat...

İnşallah bebeğinide kucağına sağlıcakla alıcaksın,güzel anne seni çok öpüyorumm :54:

günaydın kızlar....

ay patiğim...ikisi de çok hoş... mumluğu en kısa sürede deneyeceğim:)))

bende seni çok özledim... keşke buluşabilsek yeniden.....

sellaaaammmm....

hala işyerindeyim,nie gündüz gelemediğimi anlıyosunuzdur sanırım ,bu saatlere kadar buradayım :(

Girişteki ayakkabılığımı bu şekilde kaplamayı düşünüyorum,umarım beğenirsiniz...
Eki Görüntüle 387296

bu çok şirin bişey çok hoşuma gitti.

:emir_bebek:Günaydın kızlarrr nasılsınızzz:emir_bebek:

günaydın kızlarr:3: ben iyiyim sizler nasılsınız?

günaydın brıck.
hoşgeldin super87 :51:

günaydın hatunlr nasılsınız?

kırmızı patık cok guzller yaaa o dolabı nasıl kaplıcaksın ölee yapınca bizede gosterrrr cok merk ettım ve bayıldım bayıldımm

Günaydınnn herkeseee
ay nasıl uykum var anlatamam :)

brck poğaçayı yapamadım ya bu akşam yada hafta sonu kesin deniyercem akşam yemekten sonra koltukda uyumuşumm :)

patiğimmm çok yoruyorsun cnm kendini dikkat et kuzucuğummm

lamecim güneşim brck speddy günaydın hepinize ....

Günaydınnn herkeseee
ay nasıl uykum var anlatamam :)

brck poğaçayı yapamadım ya bu akşam yada hafta sonu kesin deniyercem akşam yemekten sonra koltukda uyumuşumm :)

patiğimmm çok yoruyorsun cnm kendini dikkat et kuzucuğummm

lamecim güneşim brck speddy günaydın hepinize ....

GÜNAYDINNNN tatlımmmmmmm nasılsınnn? kimsecıkelr yok burdayaaaaaa

Back
X