• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nice yıllara cnm
yenı yılında sağlık huzur parada senınle olsunn:1::38::38:ıyıkı doğdunnnnnnnn

süper günaydınnnnnnnnn

:47::47: teşekkür ederim canım çok sağol :32::32::32::32::32::32:

nice sağlıklı,mutlu yaşlar dilerim kocişinle speedy dogum günün kutlu olsun:71:

sağolasın bacım çok teşekkür ederim.

bugün hem benim doğum günüm hemde evimizin 1. yılı geçen yıl bugün almıştık tapumuzu :9::9: maşallah 1. yılımız dolmuş bile :nazar::nazar:

:123: şekerim evlilik yıl dönümümüz de yaklaşıyor,ne aldırıcan kocişe:103:

Son düzenleme:
TABİKİ DE önce sağlık sonra mal mülk iş para :31:

ben söylemem doğum günüm içinde sordu hiç bişey söylemedim süpriz olsun severim süprizleri :10:

süprizi kim sevmezki ama hep soruyor eşim bende yormuyorum ama gecen yıl beni çok şaşırttı:)

ilkkez benden habersiz bana birşey almıştı.dogum günümde bende herkesin içinde afallamıştım..şaka yapma ya gercekten senmi aldın olmuştum.çok güzeldi:21:

süprizi kim sevmezki ama hep soruyor eşim bende yormuyorum ama gecen yıl beni çok şaşırttı:)

ilkkez benden habersiz bana birşey almıştı.dogum günümde bende herkesin içinde afallamıştım..şaka yapma ya gercekten senmi aldın olmuştum.çok güzeldi:21:

:1::1::1: demek isteyince oluyormuş :9::9:

hellooooo:3:

herkesler iyidir umarın bikaç geçmişe göz attım ama detaylı okuyamadım...

Ben iyiyim şükür..

günaydın hatunlr nasılsınız?

kırmızı patık cok guzller yaaa o dolabı nasıl kaplıcaksın ölee yapınca bizede gosterrrr cok merk ettım ve bayıldım bayıldımm

beğenileriniz için teşekkür edrim güzeller..

Güneşim karikatür topladım ama bnmki türk karikatür olacak (en sevklerimden 'fırat' yerim ben onu )
dijital baskı yaptırıcam..kaplıcam dolabı...üstünede siyah cam kestiricem canım kullanışlı olsun yıpranmasın diye hem daha şık duruyo...ama siyah camın temizliğinden şüphem var :) beyaz cam olarak bi modellerim bakalım beğenirsem öyle olur...yaptığımda eklerim tabi...söz verdiğim başka fotoarda var evle ilgili herkes sitemde,onlarıda eklerim inş :)

yemek vakti,çok acıktım :56:

Back
X