• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

herkese günaydın, hayırlı cumalar

Huzur yüzlere yansısın bugün.
Her atom kardeşliği haykırsın, karanlık yüzlere.
Ve yüzler Allah’a (c.c.) dönük olsun sadece.
Hayırlı cumalar kızlar...okuldayım ilk ders bireysel çalışma yapıyorlar...ben de bir sonradan geleceklere günaydın diyeyim dedim...

spediiiii doğm gününmüş...ben geçmişte gördüm...Rabbim hayırlı ve sağlıklı yaşlar nasip etsin sevdiğinle...

binlerce kez amin.

günaydın canım

günydınnnnnnnnn

hayırlı cumalarrr:52::52:

sana da hayırlı cumalar canım.

vallahi harika geçti diyebilirim akşam bi baktım bizimki işyerinde karşımda elinde çiçekle :ssz: :17:
sonra eve geçtik güllerle süslemiş balonlar falan süperdi. her balonun içine notlar yazmış :28::28: anneler babalar teyzemler ananeler dedeler 15 kişydik evde
iki kalp pasta yaptırmış bide üzerine süper yazı yazmış yine çok güzel geçti yaaaaaaaaaaaaaaa :32:

çokkk güzel geçmiş hakikaten, iyiki doğdun speedy, mutlu yıllar canım benim. yaş kaç oldu :1:

çok daha fazlasıyla oldu hemde

teşekkür ederim :27:

allah herzaman gönlüne göre versin,böyle memnun ve mutlu ol hep canım.

benımkı cok sadeydı:1::1:aylarca işsiz kocede para ne gezer demı
canı sağolsunn:17::17::17:

canı saolsun tatlım, siz birbirinize en güzel hediyesiniz, valla. iyi ki doğdun, herşey gönlünce olsun, yeni yaşında bol para huzur sağlık nasip olsun sana ve eşine. yaş kaç oldu :1:

yaa evet :1:

30 dan önce önemsemiyordum ama, 30 kelimesine yaklaştıkça anlıyorum

yaşlanıyorum galiba :52: :43:

böyle giderse yaş konusunda 3-5 yıla kadar kompleks yapacağım sanırım :1:

aman her yaşın ayrı güzellığı vardır emın ol
yaşamaksa en güzelı sağlıklı bi şekılde takma kafana
ablammmmmm :36::36:

her yaşın 1 güzelliği var en güzel çağımızdayız :6:

:1::1::1:deme deme

çook yorgunum canım.... ama şükür iyiyim yine de:))
sen nasılsın?

Bende iyiyim cnm ve yorgunum:)Kullanmadığım herşeyi koliledik dün annemle kayınvalidemde geldi sonra...Baya bi işimiz azaldı..Artık beklemedeyimm..Bi kaç bişey yıkadım evin içi pazar yeri gibi her yer çamaşır akşamda ütüm var oy oyy:)

Bende iyiyim cnm ve yorgunum:)Kullanmadığım herşeyi koliledik dün annemle kayınvalidemde geldi sonra...Baya bi işimiz azaldı..Artık beklemedeyimm..Bi kaç bişey yıkadım evin içi pazar yeri gibi her yer çamaşır akşamda ütüm var oy oyy:)

ahh canım yaaa, bu dönemde birde bu telaşın var... allah kolaylık versin.. eee ne zaman taşınacaksınız?
senin kontrolün ne zaman canım?

ahh canım yaaa, bu dönemde birde bu telaşın var... allah kolaylık versin.. eee ne zaman taşınacaksınız?
senin kontrolün ne zaman canım?

valla cnm yaa pek yormamaya çalışıyorum annelerde fırsat vermiyo ama yapmadanda olmuyor tabi..Biz hazırız mütahit elini çabuklaştırsa iyi olacakta bişi kalmadı ama ağırdan gidiyor..
kontrole dün sabah erkenden gittim cnm herşey yolunda çok şükürr:nazar:

Back
X