- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
öyle canım 3 yılda kredi ile evinin borcunu ödemiş olurdun işte ama kısmet ..
yapsaydım etseydim deme boşver. bundan sonrasını düşün olsaydı zaten olurdu
bizim kredi 0,86 olduğu için daha da düşmez diye düşünüyorum. 1150 ödeyeceğiz işte
ya bız alamzdık cnm düğünü ettık ben 2 yıl boyunca ayda 2000 3000 tl kredı borç kira ödedımm
ödeyemezdım
şimdıden sonra para koycem kenara .çoğunu nakıt verme taraftarıyımmm ınş eşimde cokdestek olurda alırız bıan evvel
sızınde cokmuşya 1150 tl bı kişinin maaşı yada daha azı

aman cnm boşver yaa senın aılen yetergünaydınnnnnnnnnn
okuldan bağlanıyor Ada kız yine :)))
dün geçti gitti...çok muhattap olmadım görümcekle,hayınpeder de beni sinirlendirecek laf etmeye vakit bulamadı...17:30 gibi geldiler 21:00 de de gittiler...
oğlumun odasına baktılar...kız kardeşimin aldığı sepeti görünce hımmm en fazla 5 ay yatar bunda deyip geçtiler salona...bir gıcık oldum ki sormayın,o an niye diyemedim ondan sonraki ay yatacağını da siz alırsınız o zaman diyeamannnnn neyse ne...her zamanki gibi davranmadım bu sefer hakettikleri muameleyi gördüler...
çektiler gittiler...
kız kardeşimle eşi geldiler tam onlar çıktıktan bir 10 dk. sonra falan...
oğluşuma 1 body,1 de eşofman takımı almış teyzesi...bana da günlük süt,muz,kuru siyah üzüm ve kara dut getirmiş...faydalı diye...
alınan la yapılan değil belki insanın değeri ama onlar ne getirdi derseniz hiiiççççççç ellerini sallaya sallaya geldiler ki kaldı ki 2 ay olmuştur bize gelmeyeli...bu varyemezlikle ne olacak halleri bilmem...
amannnnnn her şey ortada,çok şükür benim ailem yetiyor bana ben eşimin haline üzülürüm...tabi o gerçekleri farkediyorsa !!!

onlarda oturur gıder öle
onlarda oturur gıder öleama ben yerınde olsam derdım
büyüyüncede sız alırsınız dıye

hade leynn kıskanmaa senınnde olurr zuhahahaha öpüşelimmiiiii:)

spedddddd hayırlı olsun ev mi aldınız...biz de 1190 Tl ödüyoruz...ödeniyor bir şekilde,Rabbim kolaylığını veriyor...
15 ayımız kaldı şükür...
cok az kalmışş
ne zaman aldınız herhalde az cektınız kredıyıı