canım facede çarşaf çarşaf var fotolarımız, senin facein vardı bi aralar , eklesene beni.cnm hoşgeldin...
senin inci meleği göremedik ama bi türlü????
Rabbim sana yardım etsin nasıl bukdr özveride bulunuyosun şaşırıyorum en azından bi çek senet sepet yap ya yarın öbürgün nasıl hak talep ediceksin elinde resmi bişey olsun..bence git konuş vermiyosunuz amenna ozmn çek kesin de...ayy yırtarım ortalığı walla :))
arkadaşının kuzusuna Rabbim sağlık versin işllh erken teşhisle önlenebilecek durumdadır cnm..bu hastalıkta erken teşhis çok önemli..bi arkadaşım kızını 7 yaşında farkediyo ve önlüyolar..herkes bilgi sahibi olsu diye anlatıyım arkadaşımın komşusunun başından geçmiş bu olay o sebeple bilinçli yani..arkadaş kızıyla komşusuna gidip gelirkn kadın kızın gözlerinin arada dalıp gittiğini kzın 3 saniye donduğunu farkediyo ve bilinçli olduğu için hemen arkadaşıma söylüyo ve yapılan muaynede başlangıç aşamasında olduğu öğreniliyo..o dalıp gitmeler hep nöbetmiş..o sırada beyine oksijen gitmiyo yani..ilerleyen durumda yani dalıp gitmelerin ilerlemiş hali bayılmalar kasılmalar..burdaki hatunlarda bilinçlensin istedim..Rabbim hasta olan tüm kuzular şifalar versin..
canım benim departman aynı zamanda finans departmanı, biliyorum ne kadar paraları var yada yok. çekleri bile ödemiyorlar, artık icralar gelmeye başladı ufak ufak