:))) bu cumartesi raporumu verecek dr.um canım,kısmetse normal doğum gözüküyor
çok şükür canım evet az kaldı...adını çağan düşünüyoruz...
rica ederim...rabbim hayırlısı ile aranıza dönmesini nasip etsin...
çevremde herkes bebişte bir sorun mu var neden kilo almıyorsun falan dediğinde çok kafama takmıştım en sonunda dr.uma sorup içimi rahatlatmıştım...
Kendisi hastanenin diyetisyenini örnek vermişti...ayla hn. Doğuma -2 kg. Girdi diye...
Kilolu hamile kalanlar fazla almıyormuş...zaten alsam acaba ne olurdum düşünsene şekerim ben zaten kiloluyum,çoğunuzun doğuma gireceği kiloyla ben hamile kaldım...77+5 =82 kg. Az değil aslında... Baksana bal 16 kg. Aldığı halde 80 kg. Doğuma girmiş...
Yani anlayacağın rabbim dağına göre kar veriyor...şükür ki oğlum sağlıklı 3250 gr. Maşallah...hımmm şununda etkisi olabilir ben günde 1 saat yürüyüşümü hamileliğin başından beri hiç bırakmadım,belki onun da faydası olmuştur...
Sen kilonu hiç düşünme...ye,iç,keyfine bak zaten zayıfmışsın...bebeğin de sen de güzelce beslenin,sağlıcakla doğsun alyacık...
yok kuzum ya siz çok yemediniz aslında bünye meselesi işte...benim yan ve karşı komşum zayıflar ve biri 25 biri 30 kg almış...senden fazla alanlarda var merak etme :)))