• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cnm ikiside ikili test hem kan hem ultrason,bazı doktorlar birini isteyior işte..

benimki ikisini de istedi..hem kan ile olan hem ultrason yani senin gibi ölçülen..

ikisi yekün o rakamı buluyor işte sen 120 nin üzerine birde kanda baktırsaydın seninde yaklaşık 200 olacaktı..

coturcum nisa hastanesi neredeymiş hemen bakıyorum..

patik, geçen gün k.validecime :37: ; " önceden bu testler yoktu, hamile olursam bende yaptırmıcam" dedim.

o da ; " önceden hormonlu yiyecek yoktu, herşey çok sağlıklıydı, cep telefonunun, pc nin yaydığı zararlarda cabası. bunun gibi bir sürü nedenden dolayı acaba yapılsa iyi mi olur" dedi.

Haklı aslında k. validem ama, bilemiyorum bende.

şahsen bende senin gibi düşünüyorum ama çağın getirdiği tarımsal teknolojik psikolojik vb sorunlar da çoğaldı maalesef.

aynen ama hiç bu eve gidecek yemek yapacak zaten oruçlu demezler geçen sene bizi 1 saat erken yolladı.
baktı hepimiz aptal gibi geziyoruz belli saatten sonra artık kafa basmıyordu. :38: gidin dedi ama bu kez saat çok geç yollamaya da bilir. :47:
aynen ya hallederiz 1 hafta sonrasında normal gibi geliyor gece kalk sahur akşam iftar derken bi bakıyorsun 30 gün gelmşi geçmiş. :52:

dedığım gıbı bızı düşünen hıc olmadı
sanmam derler 1,5 saat var yapın
ahh ahh bılmemkı bakalımben zaten yetişemezsem derım
erken cıkmak ıcın
işim olmasss:63:
Sanırım biz sahurda işe gidip öğlen bırakacağız, geçen sene öyle yaptı k.babam. bu sene bende gelip gitmeyi düşünüyorum, ders çalışmak için. ya aslında iftara yetişip yetişmeme konusunda sorun yok bende, tüm ramazan k.validemlerdeyiz zaten, iyi oluyor, akşama kadar birlikte yapıyorız yemeği artık, arada da dövüşürüz artık herhalde :51::52:
ramazan ilk günü randevum var, oruç tutamayacağım maalesef :( yumurtalıklara bakılacak :32::51: :37::37:

senınkı süpermış annem
bana ölee hava atar gıbı deme valla özendım hee
yemek derdı yok o yok bu yokk ahh valla k babanda yanında nasılsa
halınden anlar
patron derdı yok sende galıbaa:37:

hatce gelmışş

patronda yanıma taşıdı pc sını gelemım yaa
ya işi cıkcak ya yukarı odasına cıkcak öle yazıomm:ssz:kdv hesaplanması lazım ama yanaşmıom halım hıc yok
muhasebe gelır bugun alır ınş hesaplamamda arada kaynar:)

bakarsın ilk günü yetişemezse duruma göre izin alırsın

öle yapcemm
ne edek onlarda bıraz ınsaflı olsun

bugun aşçı garunnun avukatı şöfor geldı patrona dıoo
bugun pazardan az alalım zaten ramazan gelıoo
lafı 1 ay aşçı ızınlı olsuna getrcektı ama patron bu yıl ızın vermıycekk
garuya bak ne oruc tutuyo ne bısı ben o gelmesede onun işini edıomm
bu yıl işim olmaz dedım
herkes işine baksın
garu 1 ay rapor alıp evde yatıyoo devletten parayı alıo ben çile cekıom oruc oruc:ssz:
bıde gecen yıl 1 hafta gıttı herkes ben bıle cıkmadım o 10 gun gelmedı ben çay bulasık uğraştım durdum geldı 3 gün olmadı ramazan dıye 1 ay daha gelmedı ama ben çay yaptım onu bunu yaptım
bu yıl işim olmaz dedım
ıster yolla ıster yollama elımı bişiye sürmem
ızın vermemış patron
bakalım nolcek zaten 6 7 kişi tutmuyooo

öle yapcemm
ne edek onlarda bıraz ınsaflı olsun

bugun aşçı garunnun avukatı şöfor geldı patrona dıoo
bugun pazardan az alalım zaten ramazan gelıoo
lafı 1 ay aşçı ızınlı olsuna getrcektı ama patron bu yıl ızın vermıycekk
garuya bak ne oruc tutuyo ne bısı ben o gelmesede onun işini edıomm
bu yıl işim olmaz dedım
herkes işine baksın
garu 1 ay rapor alıp evde yatıyoo devletten parayı alıo ben çile cekıom oruc oruc:ssz:
bıde gecen yıl 1 hafta gıttı herkes ben bıle cıkmadım o 10 gun gelmedı ben çay bulasık uğraştım durdum geldı 3 gün olmadı ramazan dıye 1 ay daha gelmedı ama ben çay yaptım onu bunu yaptım
bu yıl işim olmaz dedım
ıster yolla ıster yollama elımı bişiye sürmem
ızın vermemış patron
bakalım nolcek zaten 6 7 kişi tutmuyooo

fazla rahat yani oruçlu oruçlu eziyet etmesin :47:
otursun çalışsın herkes nasıl çalışıyor.
bizim burada da yemek 5*6 kişiue gelecek ama gelcek sonuçta herkes işinin başnda

MUTFAK sektöründeyim
aslında sık gezmiyorum şehir dışını denk geldi ikisi de gittim. güzel yerler ama afyon çok sakin,sessiz.
bizim uçak 7 deydi 3 saatimiz kalmıştı afyonda yapacak bişey bulamadık mecbur denizliye geçtik avm ye. oturduk :51:
eşimde Dinarda ünv okumuş bu arada

Anladım canım, iyi denk gelmiş .

ilk aylarda düşman şehir gibi görüyordum burayı :) hala alışamadım ama daha iyimserim, nasip buymuş.
dediğin gibi küçük bir şehir, ve cidden sıkıcı bir yer. eşim için burası memleketim oldu artık :)

ooppppsss ben hem afyondayım hem afyonluyum heee ona göre benim afyonum güzeldir speedy sen ne zaman geldin şimdi daha da gelişti hem avm bizde de var artık naberrrr :21:

asena kız sende beni kayınvadenlerle tanıştır da bi diyim onlara sizin gelin böyle diyo diye de gör o zaman hıhhhh:19:

hatce gelmışş

patronda yanıma taşıdı pc sını gelemım yaa
ya işi cıkcak ya yukarı odasına cıkcak öle yazıomm:ssz:kdv hesaplanması lazım ama yanaşmıom halım hıc yok
muhasebe gelır bugun alır ınş hesaplamamda arada kaynar:)

geldim cnm burdayım geçmişe baktım speedy le asenaya laf yetiştiriyorum:1:

ooppppsss ben hem afyondayım hem afyonluyum heee ona göre benim afyonum güzeldir speedy sen ne zaman geldin şimdi daha da gelişti hem avm bizde de var artık naberrrr :21:

asena kız sende beni kayınvadenlerle tanıştır da bi diyim onlara sizin gelin böyle diyo diye de gör o zaman hıhhhh:19:

2*3 ay falan olmuştur işte
ben çok sıkıldım canım ya etraftakiler garp garip bakıyor. :3::3:

dedığım gıbı bızı düşünen hıc olmadı
sanmam derler 1,5 saat var yapın
ahh ahh bılmemkı bakalımben zaten yetişemezsem derım
erken cıkmak ıcın
işim olmasss:63:

senınkı süpermış annem
bana ölee hava atar gıbı deme valla özendım hee
yemek derdı yok o yok bu yokk ahh valla k babanda yanında nasılsa
halınden anlar
patron derdı yok sende galıbaa:37:

canım ya, özenmen için demedim valla. patronum kayınbabam, daha zor valla, sabahtan akşama kayınbabaya karşı saygı duruşu sürekli :37: kayınbabam çerkes, düşün artık nasıl gelin havasındayım :52: bide k.valideyle yemek yapmak işkence aslında :) yani öyle sandığın gibi özenilecek bir durum yok aslında, sadece tam vaktinde iftarımızı açabilmenin rahatlığı var :37: o kadar

2*3 ay falan olmuştur işte
ben çok sıkıldım canım ya etraftakiler garp garip bakıyor. :3::3:

ee biraz o huyları vardır güzel gördüler mi bakarlar

ben pek güzel olmadığım için pek bakmıyolar o yüzden sıkıntı yok cnm ama afium falan vardı ne gerek var denizliye falan gitmeye oraya gitseydiniz ben olsaydım gidilcek yerlere götürürdüm seni 3-5 yer olsa da olsun belli başlı arkası yok yani :1: ama genede o kadar kötü değil beee :34:

mesela bende istanbula gittiğim zaman çok gezilecek yeri var ama o kalabalık üstüme üstüme geliyor diyorum bana ev verseler burdan gelip oturmam bu kalabalığın içine yaşaması zor burda herşey sorun diyee ee insan sakinliğe alışınca kalabalık şehirler de bana sıkıcı geliyor:27:

patik, geçen gün k.validecime :37: ; " önceden bu testler yoktu, hamile olursam bende yaptırmıcam" dedim.

o da ; " önceden hormonlu yiyecek yoktu, herşey çok sağlıklıydı, cep telefonunun, pc nin yaydığı zararlarda cabası. bunun gibi bir sürü nedenden dolayı acaba yapılsa iyi mi olur" dedi.

Haklı aslında k. validem ama, bilemiyorum bende.

şahsen bende senin gibi düşünüyorum ama çağın getirdiği tarımsal teknolojik psikolojik vb sorunlar da çoğaldı maalesef.

saol cnm önceden bahsettiğim 3-4 yıl öncesi , yoksa bahsettiğiniz konulara katılıyorum..neyse bilemiyorum...

ee biraz o huyları vardır güzel gördüler mi bakarlar

ben pek güzel olmadığım için pek bakmıyolar o yüzden sıkıntı yok cnm ama afium falan vardı ne gerek var denizliye falan gitmeye oraya gitseydiniz ben olsaydım gidilcek yerlere götürürdüm seni 3-5 yer olsa da olsun belli başlı arkası yok yani :1: ama genede o kadar kötü değil beee :34:

mesela bende istanbula gittiğim zaman çok gezilecek yeri var ama o kalabalık üstüme üstüme geliyor diyorum bana ev verseler burdan gelip oturmam bu kalabalığın içine yaşaması zor burda herşey sorun diyee ee insan sakinliğe alışınca kalabalık şehirler de bana sıkıcı geliyor:27:

orada sorduk bi kaç kişiye yok dediler bizde denizliye geçtik madoda oturduk :1:

nerede yaşıyorsan işte oraya alışıyorsun :36:

ah canım, sende Afyon dışına gelin gitseydin anlardın beni. bir tane arkadaşım yok bu şehirde, eşim k.validem ve k.babam en yakınlarım burada, işten eve evden işe, okadar sıkıcı ki, keşke bir tane arkadaşım olsaydı şu memlekette yada kardeşlerimden biri. yoksa Afyon' a ÇİRKİN demedim, güzel bir şehir ama sıkılıyorum :(

ah canım, sende Afyon dışına gelin gitseydin anlardın beni. bir tane arkadaşım yok bu şehirde, eşim k.validem ve k.babam en yakınlarım burada, işten eve evden işe, okadar sıkıcı ki, keşke bir tane arkadaşım olsaydı şu memlekette yada kardeşlerimden biri. yoksa Afyon' a ÇİRKİN demedim, güzel bir şehir ama sıkılıyorum :(

ben varım cnm ben senin arkadaşın olurum aşk olsun severim ben arkadaşları afyonun neresindesin sen ama haklısın insanın aile dışında da tanıdıkları olmalı mutlaka gerçekten yoksa sıkılır hep aynı hep aynı

ben varım cnm ben senin arkadaşın olurum aşk olsun severim ben arkadaşları afyonun neresindesin sen ama haklısın insanın aile dışında da tanıdıkları olmalı mutlaka gerçekten yoksa sıkılır hep aynı hep aynı

sağol canım arkadaşlığın için, umarım birgün tanışma fırsatımızda olur

Back
X