Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kesinlikle sevemez..sevebilir tabi ama o kişiyi seviyorsa ,eşini yahut sevgilisini sevmiyor demektir..
ancak bunu böğle düşünmezler..
karımı çok seviyorum ama işte aldattım
kocamı çok seviyorum ama işte kalbim bi anda onada vuruldu
gibi kendilerini ifade ederler..
ama insanın ve doğanın kanununa göre bu imkansız bir olaydır..
sevemez...
evli olmasına gerek yok.. bir partneri oldugu sürece sevemez bence.. bana ters acıkcası..
evlililik yoluna kadar kaç surecten gecılıyor zaten..
ıkı ınsanın bırbırlerıne sözler veripte tekının cayması.. yok ılıskımız monotonlastı.. yok etkılendım..yok kalbim o diyor mantıgım eşim gibi vs lafları hepsi bir bahanedir..
eger oyle bir duurm olduysa zaten partnerine karsı sevgi bitmiştir sadece alıskanlık kalmıstır.. ve mantıken sadece maddi acıdan esının yada partnerinin yanındadır yanı bi bakıma kullanıyordur.. ask dediği ise sadece bir hevestir o kısıye karsı..
Valla hiç başıma gelmedii...ama sevemez bence..birinden biri sadece arzudur..daha hayvanca bir istektir..aldatan erkeklerin savunmalarıda bu değil mi?seni seviyorum canım çok seviyorum ama işte sarhoştum bana neoldu bilmiyorum cart curt...heharde arzu olsa gerek nebilim yaa..ben sevemem...arzu ettiğim insanla sevdiğim insan aynı kişi olmalı bana göre...allah göstermesin...