Hem eşini,hem de baskasini sevebilir mi insan?

jkesınlıkle olamazz hem kısılıge hem ınsanlıga sıgmaz bole bısey...
bıraz gurur bıraz onur varsa bosarsın sonra seversın hatta ne ıstersen yaparsın ama once bosanırsın..

bir insan yürekten sadece bir kişiyi sevebilir
iki kişiyi sevmesi hem etik hemde yapı gereği zaten imkansızdır
ya eşini seversin yada başkasını
eğer başkasını seviyosan başkasına ilgi duyuyorsan zaten eşinle bağını koparmış onu sevmiyorsun demektirr

...
Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır
ıki kişi seven iki defa ölürmüş
Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
...
ne dıoduk kesınlıkle olmazz....

birkalpte iki kişi olmaz yüreğine tek bir kişiyi alırsın diğerleri sadece arzu ve beğeniden ibarettir

hem esını hemde baskasını sevıyorsan eger bence bı psıkologa gorunmende fayda var

bence her 2 kişiyide sevemez insan mutlaka birinden vazgeçmek zorunda kalır bi tanesi daha ağır basar ve onu tercih eder.bu ister kocası olsun istersewgilisi zaten kocasından başkasını sewebilme ihtimali warsa hiç evlenmesin kocasıyla :)

insan bi insanı seviyosa başkasını sevemez bence. heleki bu bide eşse herşeyini paylaiştıgın eşinsee.. tabi hayat şartları bilemem olanlar olmuştr belki ama ben böyle düşünüyorum

hormonel bişeydir o sevgi değildir. yazık o hormonlara..:hulya:

sevdiğini zannedebilir,iki kişi arasında sıkışıp kalabilir.ama zamanla gerçekten kimi sevdiğini anlayacaktır.bir kalpte bir kalp yaşar...

ya öyle erkekler var ki, bunu şahsen benim eşimde söylüyo, aynı anda hem eşini hem sevgilisini yani metresini seven ayrıca ikisindende vazgeçemeyen kopamayan, bölelerine genel tabir midesiz oluyor, tabi nasıl bi psikoloji, eşi ve sevgilisi ayrı rolleri paylaşıyor hayatında o kişinin, ayrıca farklı beklentilerine mi cevap veriyor nedir? aşırı hırs yani herşeye sahip olma istediği de olabilir gibi. bilemiyorum sizce?

sevemez bence.ama durumu bir de şu yönüyle incelemek lazım.eşini sevdiğini farzedecez konu başlığına göre,e eşini seven birisi başkasını sevmek için nasıl bir zeminde dolanıyor onu anlamadım.hani 17-18 yaşında olursun,aşık da değilsindir bir bakışta aha aşık oldum dersin ki bu da zaten hormonal bişidir.ee zaten aşıksın,evlisin,başkasıyla ne paylaşıyosun napıyosn da aşık oluyosun bunu hiç anlamam.Eşine zaten sevgin bitmişse boşanırsın kime aşık olursan olursun,aldatmak kadar iğrenç bişi olamaz yani.
birileri aldatmanın yolunu yapmak için uyduruyor bence evet sevebilir falan,yoksa neresinden tutarsan elinde kalıyo konu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…