- Konu Sahibi Mmademoiselle
-
Bende ameliyat olmak istiyorum ama kkb mi yoksa plastik cerrahmı karar veremedim .. hangisi olmalı .. deviasyon olacak ve düzeltme?? üniversite hastanesinde olucam ama dr konusunda kararsızım((
izmirde olsan ege üniversitesinde yiğit beye ameliyat olmanıntavsiye ederdim. Benim bugün tam bir ay oldu hem estetik hem de nefes açısından sonuçtan çoook memnun kaldım... şimdiden geçmiş olsun.
çok teşekkürederim canım. Bişey öğrenmek istiyorum. Illaki özelde ameliyat olmak gerekmiyor değilmi. Herkez özelde oluyor nededn devlette olunca çokmu kötü oluyor sonuç. Anladığım kadarıyla sende devlette oldun.. Bildiğin önerilen bir doktormuydu yoksa rast gelemi buldun doktorunu. Neye dikkat etmek gerekiyor doktor seçerken. Kafam çok karışıyor..
Burnuma estetik amaçlı plastik cerrah arayışı içindeyken bugün kbb doktoruna gittim ve burnumda deviasyon problemi olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ancak estetiği önermediğini,bu işi ancak bir kbb uzmanın yapabileceğini falan söyledi,estetik ameliyatın nefes problemimi daha da bozacağını,daha birsürü şey.Ve ben burnumu şekil açısından asla bir kbb doktoruna teslim etmek istemiyorum.Estetik ameliyattan da vazgeçmeyeceğim.
İkisini bir arada bir plastik cerraha yaptıran oldu mu benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?
ameliyat sonrası fotoğrafları olan var mı?
brgün hem kbb doktoruna hem estetik cerrahına gittim...önce estetik cerrahına girdim dedim ben nefes alamıyorum..ama hemde görüntüsündende memnun değilim..bikerededi ben ameliyatımı tek yaparım..burunyapısı fonksiyonu konusunda biz daha gelişmişizdir..hem içini hem dışını fonksiyonel olarak değiştiririz..bir kbb doktoru nefes almanı engelleyen kemiği alır çöpe atar..ama biz onun attığı kemiği değerlendiririz..çünkü bu bizim alanımız onların değil..hemkemik ameliyatı olupta burnu düşüp revizyon ameliyatına gelen okadar hastam olduki kbb doktorundan..busefer kulak arkasından kıkırdak almak zorunda kalırız dedi...size %100garanti veririm hem nefes hem görüntü açısından sağlığınıza kavuşursunuz dedi..kbb doktoruna gittim daha sonra...sende konkalar büyümüş...deviasyonda var dedi...ama şimdilik etleri küçültelim..ee dedim nefes alabilicekmiyim tamamen ehh dedi rahatlarsın.!!ee oda olmassa sonra 3 ay sonra daha et küçültcek sonra oda olmadı kemik yapıcak..ama garantisinide veremiyo düşmez die..bırak dedim iş çıkmaz ben yine estetik cerrahından yanayım ama işine özenen bir doktor olmalı.....
Burunda deviasyon ve estetik bir arada en iyi estetik üzerine eğitim almış KBB uzmanları tarafından yapılıyor.Op.Dr. Bülent Koç kendisi kbb uzmanı ama estetik üzerine eğitimler almış ve çok başarılı. Yaklaşık 3 ay önce botoks yaptırdım çok doğal uyguladı, daha öncede arkadaşıma burun estetiği yapmıştı çok memnun kaldı.
xxxxxxxxxxxx
kızlar eger kı karar versıysenız beklemeyın derım sıze ve nefes problemınız varsa kbb fakat estetık yapan bı doktor tercıh edın :) ben oldum bıttı bugun tamponlarım da cıktı cok ıyı bı amelıyat sonrası gecırdım,ıstedıgım gıbı de oldu;darısı basınıza
Kime oldun acaba? Ben de dusunuyorum hem burun hem meme protez..:) ustunden zaman gecmis su an nasil burnun?
Bende de septum deviasyonu vardı. Burnum köprülüydü. Plastik cerraha ameliyat oldum. Hem içini, hem de dışını düzeltti. Şu an daha 1 ay oldu. Sağ burnum tıkanıyor. Sol taraf çok açık . Bilmiyorum ne olacak. geçecek mi.
ozelden mesaj atamiyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var...burnumda nefes problemi ve sekil bozuklugu var...meme buyutme icin de dogal bir goruntu istiyorum. Bu dediklerimi yasamis ve memnun olan arkadaslar lutfen bana ulasirmisiniz. Simdi mesut beye gidiyorum gorusmeye...herkese bol sanslar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?