Hem Estetik Hem Deviasyon

Bende ameliyat olmak istiyorum ama kkb mi yoksa plastik cerrahmı karar veremedim .. hangisi olmalı .. deviasyon olacak ve düzeltme?? üniversite hastanesinde olucam ama dr konusunda kararsızım((

izmirde olsan ege üniversitesinde yiğit beye ameliyat olmanıntavsiye ederdim. benim bugün tam bir ay oldu hem estetik hem de nefes açısından sonuçtan çoook memnun kaldım... şimdiden geçmiş olsun.

izmirde olsan ege üniversitesinde yiğit beye ameliyat olmanıntavsiye ederdim. Benim bugün tam bir ay oldu hem estetik hem de nefes açısından sonuçtan çoook memnun kaldım... şimdiden geçmiş olsun.

çok teşekkürederim canım. Bişey öğrenmek istiyorum. Illaki özelde ameliyat olmak gerekmiyor değilmi. Herkez özelde oluyor nededn devlette olunca çokmu kötü oluyor sonuç. Anladığım kadarıyla sende devlette oldun.. Bildiğin önerilen bir doktormuydu yoksa rast gelemi buldun doktorunu. Neye dikkat etmek gerekiyor doktor seçerken. Kafam çok karışıyor..

hayır canım devlet hastanesinde de olabiliyorsun... ben tavsiye üzerine gittim. aslında tahir beye gitmiştim ege üniversitesine. yiğit bey onun öğrencisiymiş beraber girdiler ameliyatıma. gerçekten sonuçtan her açıdan çok memnunum. eğer izmirde olabilme şansın varsa mutlaka yiğit beyle görüş derim ben...

bende hem deviasyon hemde esetik ameliyatı oldum.Ameliyatımı Muhammet Dilber yaptı yani iki ıslem ıcın yalnızca bır doktor kullandım kendisi ikisinde de cok basarılı sımdı burnum hem cok guzel gorunuyo kımse estetik oldugunu anlamıyor hemde rahatca nefes alabılıyorum.Tavsıye ederım

Ben atilla oymakta ameliyat oldum bendede aynı sorun vardı.Tavsiye ederim

neredeyse aynı şeyleri yaşamışız :)

Burunda deviasyon ve estetik bir arada en iyi estetik üzerine eğitim almış KBB uzmanları tarafından yapılıyor.Op.Dr. Bülent Koç kendisi kbb uzmanı ama estetik üzerine eğitimler almış ve çok başarılı. Yaklaşık 3 ay önce botoks yaptırdım çok doğal uyguladı, daha öncede arkadaşıma burun estetiği yapmıştı çok memnun kaldı.
xxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Pes vallahi. KBB ciler botoks da mı yapmaya başlamışlar. Pes diyorum yaaa. Yakında liposuction vs ye de başlarlar. Bari üşenmeyip plastik cerrahi okusunlar. Ayrıca mesajınız da pek reklamvari olmuş

Kime oldun acaba? Ben de dusunuyorum hem burun hem meme protez..:) ustunden zaman gecmis su an nasil burnun?

Kime oldun acaba? Ben de dusunuyorum hem burun hem meme protez..:) ustunden zaman gecmis su an nasil burnun?

ozelden mesaj atamiyorum. Yardimlariniza ihtiyacim var...burnumda nefes problemi ve sekil bozuklugu var...meme buyutme icin de dogal bir goruntu istiyorum. Bu dediklerimi yasamis ve memnun olan arkadaslar lutfen bana ulasirmisiniz. Simdi mesut beye gidiyorum gorusmeye...herkese bol sanslar:)

Bende de septum deviasyonu vardı. Burnum köprülüydü. Plastik cerraha ameliyat oldum. Hem içini, hem de dışını düzeltti. Şu an daha 1 ay oldu. Sağ burnum tıkanıyor. Sol taraf çok açık . Bilmiyorum ne olacak. geçecek mi.

Gecmis olsun canim. daha cok yeni..okuduklarimdan anladıgım tam oturmasi en az 6 ay...herkes ole diyo...zor bir ameliyat..ben ikisini bir arada dusunuyordum ancak Mesut Hoca burun daha agir bir ameliyat ikisinin arasında en az 2 ay olmali dedi. Simdilik rafa kaldırdım burnu:) Ama onu da istiyorum bakalım gelecekte...Sen kime yaptırdın acaba? bursada mı? gelismelerden haberdar et. Zor kısmı gecmis ama...gorusuruz:)

Ben meme büyütmeyi yaklaşık 10 ay önce barış çakır a oldum ancak bu kadar güzel olabilirdi ve de doğal..burunda da nefes sıkıntısı ve deviasyon vardı onu da yaklaşık 25 gün önce yine barış çakıra oldum canım..kesinlikle tavsiye ederim

bende barış çakır ve muhammet dilber'e görüşmeye gideceğim.bende de deviasyon var bayağı ciddi olduğunu düşünüyorum.bu 2 doktora hem estetik hem de burnunu yaptıran başka kişiler var mı? 2 kişi görebildim bu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…