Hem Estetik Hem Deviasyon

Mmademoiselle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
62
0
36
Aydın
Burnuma estetik amaçlı plastik cerrah arayışı içindeyken bugün kbb doktoruna gittim ve burnumda deviasyon problemi olduğunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi.Ancak estetiği önermediğini,bu işi ancak bir kbb uzmanın yapabileceğini falan söyledi,estetik ameliyatın nefes problemimi daha da bozacağını,daha birsürü şey.Ve ben burnumu şekil açısından asla bir kbb doktoruna teslim etmek istemiyorum.Estetik ameliyattan da vazgeçmeyeceğim.

İkisini bir arada bir plastik cerraha yaptıran oldu mu benimle tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz?

benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu hafif kemer vardı ben ilk plastik cerraha gittim muayne oldum içerdede kemik eğriymiş iki taraftada et varmış nefes almamda sorunluydu ve kbb dr ile birlikte girdi ameliyatıma içini kbb dışını estetik plastik dr um yaptı şimdi hem içten rahat nefes alıyorum şeklide güzel oldu aynı anda ikiside oluyor yani doktoruna bağlı o benim doktorum kbb beraber giriyor içerdede sorun varsa en güzelide o bence cnm şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi olur burnuşun :7:

benim burnum hem içten hem dıştan sorunluydu hafif kemer vardı ben ilk plastik cerraha gittim muayne oldum içerdede kemik eğriymiş iki taraftada et varmış nefes almamda sorunluydu ve kbb dr ile birlikte girdi ameliyatıma içini kbb dışını estetik plastik dr um yaptı şimdi hem içten rahat nefes alıyorum şeklide güzel oldu aynı anda ikiside oluyor yani doktoruna bağlı o benim doktorum kbb beraber giriyor içerdede sorun varsa en güzelide o bence cnm şimdiden geçmiş olsun inş istediğin gibi olur burnuşun :7:

Aa doğru 2 doktor birden çok mantıklıı:) çok teşekkür ederim inşallah sizde güzel günlerde kullanırsınız burnuşunuzu:)
böyle 2 doktor birden 2 problem birden karışmasın ortalık korkuyorum görüntü istediğim gibi olmazsa diye ama sağlığımıda düşünmeliyim...

cnm sninle hemen hemen aynı dertten yanıyomuşuz sn feraha kavuşmuşsun ahh bi de bn kavuşabilsem .
bi de sorum olcak bu iki ameliyat için ne kadar ücret ödediniz ?

Ayni sorun bende de var, hemde ciddi bir deviasyon. Gecen ay ameliyat oldum tam 5 hafta önce.
Ameliyatimi bir KBB doktoru Emre Ilhan gerceklestirdi. Ayni zamanda da estetik ameliyatinda uzmanlasmis bir doktor. Bence bu sekilde arayis icine girmen daha mantikli.
Benim icin önemli olan KBB olmasi ve estetik üzerinde de uzmanlasmis olmasi idi, tersi degil...

brgün hem kbb doktoruna hem estetik cerrahına gittim...önce estetik cerrahına girdim dedim ben nefes alamıyorum..ama hemde görüntüsündende memnun değilim..bikerededi ben ameliyatımı tek yaparım..burunyapısı fonksiyonu konusunda biz daha gelişmişizdir..hem içini hem dışını fonksiyonel olarak değiştiririz..bir kbb doktoru nefes almanı engelleyen kemiği alır çöpe atar..ama biz onun attığı kemiği değerlendiririz..çünkü bu bizim alanımız onların değil..hemkemik ameliyatı olupta burnu düşüp revizyon ameliyatına gelen okadar hastam olduki kbb doktorundan..busefer kulak arkasından kıkırdak almak zorunda kalırız dedi...size %100garanti veririm hem nefes hem görüntü açısından sağlığınıza kavuşursunuz dedi..kbb doktoruna gittim daha sonra...sende konkalar büyümüş...deviasyonda var dedi...ama şimdilik etleri küçültelim..ee dedim nefes alabilicekmiyim tamamen ehh dedi rahatlarsın.!!ee oda olmassa sonra 3 ay sonra daha et küçültcek sonra oda olmadı kemik yapıcak..ama garantisinide veremiyo düşmez die..bırak dedim iş çıkmaz ben yine estetik cerrahından yanayım ama işine özenen bir doktor olmalı.....

brgün hem kbb doktoruna hem estetik cerrahına gittim...önce estetik cerrahına girdim dedim ben nefes alamıyorum..ama hemde görüntüsündende memnun değilim..bikerededi ben ameliyatımı tek yaparım..burunyapısı fonksiyonu konusunda biz daha gelişmişizdir..hem içini hem dışını fonksiyonel olarak değiştiririz..bir kbb doktoru nefes almanı engelleyen kemiği alır çöpe atar..ama biz onun attığı kemiği değerlendiririz..çünkü bu bizim alanımız onların değil..hemkemik ameliyatı olupta burnu düşüp revizyon ameliyatına gelen okadar hastam olduki kbb doktorundan..busefer kulak arkasından kıkırdak almak zorunda kalırız dedi...size %100garanti veririm hem nefes hem görüntü açısından sağlığınıza kavuşursunuz dedi..kbb doktoruna gittim daha sonra...sende konkalar büyümüş...deviasyonda var dedi...ama şimdilik etleri küçültelim..ee dedim nefes alabilicekmiyim tamamen ehh dedi rahatlarsın.!!ee oda olmassa sonra 3 ay sonra daha et küçültcek sonra oda olmadı kemik yapıcak..ama garantisinide veremiyo düşmez die..bırak dedim iş çıkmaz ben yine estetik cerrahından yanayım ama işine özenen bir doktor olmalı.....

fakat gelen hıc bı doktor da ben yapamam dıyemez ısın ucunda para alıyor,sen fonksıyonel ve estetık yapan bı kbb doktoruna gıt bence emın ol daha memnun olursun ve ıcın rahat olur :) dısını yaparken bıde ıcten bısey yasama sonradan

fakat gelen hıc bı doktor da ben yapamam dıyemez ısın ucunda para alıyor,sen fonksıyonel ve estetık yapan bı kbb doktoruna gıt bence emın ol daha memnun olursun ve ıcın rahat olur :) dısını yaparken bıde ıcten bısey yasama sonradan

bizim bursada emre ilhan gibi doktorlar yok...genelde estetik cerrahları daha uzmanlaşmışlardır..kbb doktorlarına ameliyat olmuş çok insan tanıyorum hiç memnun değiller burun şekillerinden hatta pişmanlar şekillerine ellettirdikleri için..zaten bişiy diyimmii ben ertesi gün tekrar gittim kbb doktoruna mırın kırın yaptı atlattı..dedimm görüntü olarakta istiyorum değişiklik..niyeki dedi senin burnun bence yakışıyo yüzüne! hey allahım soran oldumu acaba dedim kızdım insanlar bedava olcak die yaptıkları iş ödleri patlıyo bulaşmak ugraşmak istemiyolar..devlet hastanesiydi gittiğim yer..ama estetikcerrahından ilgisinden memnun kalmıştım en azından garanti vermişti..bursada bulamam kbb doktoru :50:mecburen 2 milyarcıgıma kıyıp estetik cerrahına gidicem:31:

bizim bursada emre ilhan gibi doktorlar yok...genelde estetik cerrahları daha uzmanlaşmışlardır..kbb doktorlarına ameliyat olmuş çok insan tanıyorum hiç memnun değiller burun şekillerinden hatta pişmanlar şekillerine ellettirdikleri için..zaten bişiy diyimmii ben ertesi gün tekrar gittim kbb doktoruna mırın kırın yaptı atlattı..dedimm görüntü olarakta istiyorum değişiklik..niyeki dedi senin burnun bence yakışıyo yüzüne! hey allahım soran oldumu acaba dedim kızdım insanlar bedava olcak die yaptıkları iş ödleri patlıyo bulaşmak ugraşmak istemiyolar..devlet hastanesiydi gittiğim yer..ama estetikcerrahından ilgisinden memnun kalmıştım en azından garanti vermişti..bursada bulamam kbb doktoru :50:mecburen 2 milyarcıgıma kıyıp estetik cerrahına gidicem:31:

bursadaysan eger doktorumu onerebılırım :)
ben de bursadanım ve sabah amelıyat olucam

bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve aynı dertten muzdaribiz.iki doktor var biri emre ilhan.ama ameliyat ücreti bayağı yüklü.diğer doktor da hastalarını tanıyorum çok memnunlar.benim canım tatlıdır valla.Ama ameliyat korkusunu bile yenmiş sayılabilir.Beni korkutan sonrası ya revizyon gerekirse aman amannnn:18:

estetik cerrahınamı oluyosun hangisi

estetık cerrahına degıl ama sen egerkı ılla estetık cerrahı dıyorsan mesut ozcana ol
ama kbb dusunursen kı ben bunu onerırım gayet arkasındayım prof. dr. hakan coskun'a olacagım ben,hem cok ılgılı hemde ıc ve dısta da cok ıyı arastırdıgında gorebılırsın zaten:93:

estetık cerrahına degıl ama sen egerkı ılla estetık cerrahı dıyorsan mesut ozcana ol
ama kbb dusunursen kı ben bunu onerırım gayet arkasındayım prof. dr. hakan coskun'a olacagım ben,hem cok ılgılı hemde ıc ve dısta da cok ıyı arastırdıgında gorebılırsın zaten:93:

ahaaayt:52:kbb doktorumu nie baştan demedin kızım..nekadara olucaksın bide nerde bu doktor açıklama bekliyorum..çokmu yoğun hemen veriyomu ameliyat tarihini...estetik olarak nasıl yapıcak öncesi sonrası yaptımı

ahaaayt:52:kbb doktorumu nie baştan demedin kızım..nekadara olucaksın bide nerde bu doktor açıklama bekliyorum..çokmu yoğun hemen veriyomu ameliyat tarihini...estetik olarak nasıl yapıcak öncesi sonrası yaptımı

:) bana kbb doktorum ıbrahım hızalan amelıyat olmamı soyledı fakat ben estetıkte ıstedım sana bu konusada uzman 2 kısı soyleyecegım dedı ve bana hakan coskun ıle oguz basut'u onerdı..ben bunun dogrultusunda ıkısınden de randevu aldım falan sonradan kanımın kaynadıgını sectım yanı hakan coskunu ve dıgerını ıptal ettırdım :)
hakan coskun bana acıbadem ve jımer hastanesı teklıflerını sundu
jımerde 4bın,acıbademde 5bın
ılk kontrole gıttıgımde en yakın amelıyat tarıhını ıstedım ve bana hemen onumuzdekı haftasonunu verdı,hafta ıcı de yapıyor ama unıversıtede ders verıyordu,eger haftaıcı olursan aksam kalıyosun hafta sonu olursan o gun cıkıyorsun :) benım tercıhlerım falan oldugu ıcın ertelendı bıraz bu hafta aradık hemen haftasonuna verdı yanı cumartesıye :) dun de fotograf cekımlerı ıcın gıttım oncesı sonrası yaptı ve emınım kı mukemmel bı ıs basarıcak :)

:) bana kbb doktorum ıbrahım hızalan amelıyat olmamı soyledı fakat ben estetıkte ıstedım sana bu konusada uzman 2 kısı soyleyecegım dedı ve bana hakan coskun ıle oguz basut'u onerdı..ben bunun dogrultusunda ıkısınden de randevu aldım falan sonradan kanımın kaynadıgını sectım yanı hakan coskunu ve dıgerını ıptal ettırdım :)
hakan coskun bana acıbadem ve jımer hastanesı teklıflerını sundu
jımerde 4bın,acıbademde 5bın
ılk kontrole gıttıgımde en yakın amelıyat tarıhını ıstedım ve bana hemen onumuzdekı haftasonunu verdı,hafta ıcı de yapıyor ama unıversıtede ders verıyordu,eger haftaıcı olursan aksam kalıyosun hafta sonu olursan o gun cıkıyorsun :) benım tercıhlerım falan oldugu ıcın ertelendı bıraz bu hafta aradık hemen haftasonuna verdı yanı cumartesıye :) dun de fotograf cekımlerı ıcın gıttım oncesı sonrası yaptı ve emınım kı mukemmel bı ıs basarıcak :)

ooo yok hayatım fakülte doktoruymuşhben ibrahim hızalanla görüşmüştüm onlar ameliyatlarını 4 binden aşşagı yapmıyolar ve ben 5 binliraya hem göğüs hem burun ameliyatımı olurum..:19:bana göre değil..illaki prof..olcak die bir kaide yok benm için zaten bendeki problem deviasyon aman aman kötü durumlarda deil sadece et küçültmeleri yapılsada kemiklere estetik açıdan müdahale edilse içerde ve dışarda daha iyi olur..zaten ben bide göğüs ameliyatıda olucam olmuşken ikiside tanıdık doktordan olsun isterim..vesselamsen olda görelim:82:hadi inşşş darısı başımıza:16::16: bu arada benim doktorum çekirge devlet hastanesi estetikcerrahı ALPER BAYRAKTAR çok sıcakkanlı olumlu profesyonel bir doktor..tavsiye ederim..

Son düzenleme:
ooo yok hayatım fakülte doktoruymuşhben ibrahim hızalanla görüşmüştüm onlar ameliyatlarını 4 binden aşşagı yapmıyolar ve ben 5 binliraya hem göğüs hem burun ameliyatımı olurum..:19:bana göre değil..illaki prof..olcak die bir kaide yok benm için zaten bendeki problem deviasyon aman aman kötü durumlarda deil sadece et küçültmeleri yapılsada kemiklere estetik açıdan müdahale edilse içerde ve dışarda daha iyi olur..zaten ben bide göğüs ameliyatıda olucam olmuşken ikiside tanıdık doktordan olsun isterim..vesselamsen olda görelim:82:hadi inşşş darısı başımıza:16::16:

ıns :) cok fazla ıstemıyorlar yıne de sen bı de mesut ozcanla gorus derım ama devıasyon konusunda bısey dıyemem onun ıcın cunku sadece estetıgı konusunda bılgım var o kadar

ıns :) cok fazla ıstemıyorlar yıne de sen bı de mesut ozcanla gorus derım ama devıasyon konusunda bısey dıyemem onun ıcın cunku sadece estetıgı konusunda bılgım var o kadar

çok fazla değilmi...kızım emre ilhanın yaptığı burunlar muhteşem ötesi o bile anca bukadar alıyo...5 binliraya 2 ameliyatımı olurum güzelim ooo yapma şimdi...eh tabi paranın derdinde değilsin tabi baban veriyo..biz 2kuruşun hesabını yapıoz burda acaba mobilyamımı değiştirsem burnumumu die aaaaaaa:1::1:şimdi baba evinde olmak vardı :97:ne dert ne tasa ne sorumluluk...neyse konudan şaştım ben sen ameliiyatını ol fotoraf makinanı yanndan ayırma..öncesinide çek..bi forum açarsın seninde iyileşme sürecini görürüz...:3:

Son düzenleme:
tabıkı :) ayrıca mesut ozcanın dıyatları bu kadar degıl 2 amelıyat olcaksan ındırım de yapar

mesut özcan özel hastanede ameliyat yapıyor..özellerde ona göre hastane masrafı artıyor..ben toktorumdan memnunumda bir an önce olabilsem ah bir olabilsemmmmm:16::16:sen oldasenin sevincinide yaşıyalım

Back
X