hem evli hem okullu.

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.

Yorulursunuz bitaz ama neden olmasin. Seciminizin iyi oldugundan emin misiniz? yagmurdan kacarken doluya tutulmazsiniz umarim

Anladığım kadarıyla evlisiniz ve okuma niyetiniz var. Anlamadığım ise babanızla annenizin sorunlarını nasıl görmemeyi düşündüğünüz. Ya biri beni aydınlatsın kafam karıştı

ha yanıtlamışsınız. Okullusunuz, evlenme planı yapıyorsunuz. Ama dünyanın öbür ucuna da gitseniz sorunlarınız sizinle gelecek maalesef

hayırlısı hakkınızda.
insanoglu herşeyi başarabilicek bi beyne sahipki zaten

Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.

Hakkinizda hayirlisi olsun ama evliligi bukadar basite almayin..

Hele hele babanizdan kacmak icin asla evlenmeyin..

Ben yapamazsın demem ama yapmamalısın ya da yapmasan daha iyi olur diyebilirim. Çünkü yapamazsın demek beceremezsin demek gibi bir şey, niye becerilmesin becerilir. Yapanlar var demek ki imkansız değil. Ama yapmamalısın ya da yapmazsan iyi olur derim çünkü evliliğin bir kaçış olarak yapıldığı ve mutlu olunduğu örnek çok az. Evlilik aşkla yapılmalı, iyice düşünülerek yapılmalı, kendi ayakları üzerinde öyle ya da böyle durabilecekken yapılmalı (yani ya mesleğin olmalı elinde ya da arkadanda kapı gibi bir aile).

babasının annesini aldattığını görmemek için evlencek.. annene nolcak?

EVet iki yıldır çıkıyoruz

inanin cok uğraştm babam benim öğrendiğimi anlayinca ikide bir nerde senin eleman evlensenize onun memleketi kazan düğün yapın diyor. Ben de zaten bizim memleketten tiksiniyorm. Ygs ye yeniden hazirlanp yazin sevglmn sehrindebir bölüme yerleşiphemen evlenmeyi düşünüyorum.

="tubaturem06, post: 37497489, member: 600278"]inanin cok uğraştm babam benim öğrendiğimi anlayinca ikide bir nerde senin eleman evlensenize onun memleketi kazan düğün yapın diyor. Ben de zaten bizim memleketten tiksiniyorm. Ygs ye yeniden hazirlanp yazin sevglmn sehrindebir bölüme yerleşiphemen evlenmeyi düşünüyorum.[/QUOTE]
Omceki konuma bi bakın allag aşkına ne haldeyim anlarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…