hem evli hem okullu.

Şu anki bölümün ne? Çalışmayı düşünüyor musun? Kadınlar kulübünü takip ediyor musun? Burdaki sıkıntılara ve ekonomik özgürlüğü olmayan insanların yaşadıklarına aşina mısın?
Bir de kaç yaşındasın?

Dinklturu ogrt
calismayi düşünmüyorum
evet ediyorum ama yapacak biseyim yok okulumu bitirmeme soz veriyor sevgilim.
Evet az çok biliyorum.
21 yaşındaym

Dinklturu ogrt
calismayi düşünmüyorum
evet ediyorum ama yapacak biseyim yok okulumu bitirmeme soz veriyor sevgilim.
Evet az çok biliyorum.
21 yaşındaym

Çalışmayı düşünmüyorsanız zaten hem okullu hem okullu hem evliyken karşılaşabileceğiniz sorunlarla hayatınızın ilerleyen yıllarında da karşılaşmanız olası. Okuma imkanınız var keşke çalışmayı da düşünseniz. Yaşınız da çok küçük değil. Umarım işler umduğunuz gibi gider.

Okul yerine sözleşmeli hocalık yapabilirm aslında bir kursta. Inanin kafam cook karışık

Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.
Keskin sirke küpüne zarar. İnadına yaşarsan çok üzülürsün bu hayatta. Önce bir dur sakinleş, kimle evleniyorsun, nasıl evleniyorsun, daha yaşın kaç, nasıl yapacaksın bu işi iyice bir muhakeme yap, evlilik çocuk oyuncağı değil. Yapamazsın olmaz diyenler kurtarmaz sonra seni, haberin olsun..

ben hem evliyim hem okuyorum hem de çalışıyorum.Zor mu zor ama isterseniz yaparsınız fakat sizin durumunuz biraz farklı o yüzden acele karar vermeyin

Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.

umarım başaırısın
ama ikisini de eline yüzüne bulaştyırmak da var işin ucunda
lütfen çok yönlü düşün
sandığın kadar kolay bir sorumluluk altına girmiyorsun

üstelik bunu göze alama nedenin
KENDİNE OLAN GÜVENİNDEN ZİYADE
AİLENE OLAN KIZGINLIĞIN

işte sırf bu yüzden
aldığın kararın doğruluğu beni tatmin etmedi

Acele karar verme evlendiğin zaman daha kötüsü olmayacağı ne malum
Bir de erkek arkadaşına ona mecburmuşsun hissettirme
Ailedeki sorunlarını anlatma

hiçbişey anlatmadım ona asla öyle bir duyguya kapılsın istemiyorum ..

21 yaşındayım

İstedikten sonra herşey olur.. Allah kolaylık versin...

allah razı olsun tesekkürler

haklısınız aslında ama çıkar yol kalmadı .. ne yapacagmı bilmiyorum

evlenmek için bahaneler bulmuyorsun di mi?hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil ayrıca sabır iyi bir şeydir.
bir yığın dert üst üste geliyor .. hayır bahane bulmuyorum .. ayrıca sabır hiç de iyi bişey degil bana çok ağır geliyor...

ben hem evliyim hem okuyorum hem de çalışıyorum.Zor mu zor ama isterseniz yaparsınız fakat sizin durumunuz biraz farklı o yüzden acele karar vermeyin
ne zaman evlendnz bana biraz anlatr mısınız merak eediyorum ..

bi nevi aileden kurtulmak için yapılan evliliklerin sonu iyi mi olur bilmiyorum.burda okuduklarım nedeniyle bunları yazıyorum. '' Onca yıllık sevgilim evlenince değişti değişti, ailemle aram kötü, araftayım ''türevi başlıklar açmak istemiyorsanız birazcık daha sabredin.. zor biliyorum ama ne varsa sabırda var..

Tatlimm evlikik yannda sorunlar getirir genelde cogunlukla dq sorumlulukları. .zor istir sabir eemek ozveri alttan alma vs bi suru sey ister. .kv kp varsa gorumce kayin akraba falan bi suru teferruati vardir..yqni demem o ki zor is.. eeni tanımam etmwm ama kimsenn uzulmesini istemem..evlikik laylaylom degil ve isin icine girmedikce anlaman zor..bqna kalirsa bukadar idare etmissin okulunu bitir de oyle evlen..isini eline alınca hersey cok baskq ve guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…