hem evli hem okullu.

'Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak' diye bir şey var evlenir misiniz evlenmez misiniz bilmem ama dikkatli olun.

amber88 .!.:
5 yili gecti evliligim ben sonradan baslamadim zaten okuyordum evlendigimizde.
Oyle mii hem de cocuk yapmışsınz yanlış görmediysem yaa ne güzel sizin gibi iyi örneklere çok ihtiyacm varr

19yasinda biseylerden kacmak icin evlilik yapicaksin esinle masal hayati yasayacagini saniyosun ah cahillik

Dediğinizde haksız değilsiniz ama istisnalar da var.
Ben de 19 yaşında evlendim ve 20 yaşında üniversiteye başladım.
Masal hayatı olmasa da gayet mutlu bir evliliğim var.
Olmayacak bir şey de değil yani.
Tabi karşısındaki insan da önemli.

vaayy maşallahh yaaa :) özendim vallaa :) anlatr mısınz banaa

ayyy maşallahh yaa :) raabbiimm daha da güzel bi hayat nasip etsin sizeee

Evet bütün kargaşalardan kurtulacagm. Yapamazsin olmaz deyip beni kararsiz bırakan bir çok kişiye inat hem evli hem okullu olacağım. En azından babamin annemi nasil aldattığıni artk görmeyecegm.

Bir kargaşa için başka bir kargaşayı çözüm olarak görüyorsun. Yaşadığın sorunlardan uzaklaşman için bir başkasına bağlı yaşaman ya da sırtını dayaman gerekmiyor. Pek tabii bir birey olarak sorunlarından uzaklaşman mümkün.
Birey olmayı başaramazsan şu aşamada, bir dahaki konun evliliğinle ilgili kargaşa olacak. O zaman bu kargaşadan kurtulmak için hangi kargaşaya atılacaksın?

Hem evli hem okullu olunabilir ama sorunlardan kaçmak icin evlenilmez. Yoksa yapilir neden yapilmasin 3 sene evli okudum okulumu bitirdim ihtisas kazandik bebegimiz oldu vs vs imrenilen bir hayatimiz vardir bircok kisinin gozunden bakınca. Ama bir seylerden uzaklasmak icin degil de insan istedigi icin evlenmeli, yoksa bile bile lades demis olur.

nasıl gidiyor hem ev hem okulll . düzenin nasıl

Elbette çok kolay değil.
Ders programımın çok yoğun olduğu dönemler de oldu ama şuan uygun ders programım.
Yemeği genellikle yetiştiriyorum. Salı günü dersim geç bitiyor mesela eşim benden önce geliyor.
Bu durumda pazartesi günü yemeği bol yapıyorum salıya da kalıyor.

Temizlik dersen haftaiçi pek yetişemiyorum temizliğe ama haftasonları hallediyorum.
Cuma günü boş günüm, pazar alışverişimi falan yapıyorum.

Öyle bir şekilde devam ediyor hayat.
Tabi eşim de anlayışlı. Mesela haftaiçi neden temizlik yapmıyorsun ya da pantolonum neden ütülü değil gibi şeyleri asla sorun etmiyor.

Ona bakilirsa bende 21 yasindayim 1 ay tanidigim esimle 1ayin icinde evlendim mutluyum ? Herkese boyle yapmasini mi onereyim? Kimi 7sene flortten sonra evlenir kedi kopek gibi kavga eder bosanir kimide benim gibi 1ayda evlenir mutlu olur istisnalari geçinnn konularada objektif yaklasin siz yaptiniz oyle oldu diye bu dogru sayilmaz sonuclarida ayni olcak diye bisey yok

Ben zaten sen de evlen demedim?
Sordu ve yanıtladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…