Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak bence zor olur hemde acayip zor. Kendi yaşadıklarımdan derken ben sadece kpss ye hazırlanıyorum bebişde olsa yaparım ya dedim. Çocuk doğdu ağlamaya başladı ve hiç susmadı. O kadar çok ağladı ki çoğu zaman abartmıyorum neredeyse 24 saat ağlıyordu ve ailemle bakmama rağmen psikolojimiz berbat haldeydi hepimizinde. Küçücük bir minnoş hepimizin sınırlarını zorlamıştı anlayacağınız. 24 saat durmadığı için bunu tek insanın idare etmesi mümkün olmayacağından günü 3 e böldük yani 8 saat ben, 8 saat babam, 8 saat annem ve kardeşim baktık. Bu şekilde 6 ay sürdü ama bizde süründük. Çoğu zaman tuvalete giremedik, duş alamadık, yemek yiyemedik düşünün yani evde kalabalık olmamıza rağmen. İlk 6 ay ders çalışmak hayal oldu sonradan biraz biraz bakabildim o da günde max 2 saat filan oluyordu. Bu 2 saat de öyle kesintisiz değil çocuğu örümceğe koyuyordum test çözüyordum tabii ağlıyordu veya gelip kitabı çekiştiriyordu filan yani. 1 soru çözüyordum ağlıyordu

.
Moralinizi bozmak gibi olmasın da yani tamamen benim yaşadıklarım bunlar ve gerçekten çok zordu halada nasıl atanacağım emin değilim şimdi bu şekilde ders çalışmaktan başka şansımda yok yani