Eş meselesi bana göre ancak doğru insan olursa hallolur. Yani evlenmiş olmak için evlenmenin manası yok. Ha ama iş meselesinde elinizden geleni ardınıza koymayın. İnsanın ayakta durmasını, kendini ezdirmemesini, muhtaç olmamasını sağlıyor. İyi kötü bir yerlerden başlayın çalışmaya. Benim işim olana kadar gözüm dünyayı görmedi ama başardım sonunda. Çok yıpratıcıydı ama kendinize acımak yerine hayatınızı düzene sokmak için yıpranmayı tercih etmek sizin elinizde.
Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Görüş açınızı da değiştirebilirsiniz iş ararken. Örneğin yabancı dilinizi geliştirip çeviri almaya çalışabilirsiniz. Ya da sırf çevreniz oluşsun diye eğitiminizle pek de alakalı olmayan işlere başvurabilirsiniz. İşsizlik berbat bir şey ama sakın bu el boşluğundan bunalıp yanlış nedenlerle evlenmeyin derim naçizane..
ya iş konusunda şöle bişi var. iş olsun nolursa olsun mantığıyla bakan insan az. beğenmiyolar. ben de beğenmiyorum ama ailem beni ihtiyacımız olmadığı halde hakettiğimden çok düşük bir maaşla çalışmaya zorladılar beni, gençlikte çalışıyım körelmeyeyimmiş... emzun olalı 5 ay oldu, maksat boş kalmamak. işe hakikaten çok ihtiyacınız varsa küçük çaplı yerlere de başvurun, çapınızın çok altında olan yerlere de. ben mimarlık mezunuyum ama şu an yaptığım teknik ressamlık ve gördüğünüz üzere boş boş oturup kkda tur atmak. burada 3 aydır bulunduğum süre içerisinde çok bunaldıysam da bir taraftan hep iş aradım. kısmetse ağustos sonu eylül gibi de halen cevap beklediğim bir yer var, %70 oraya gireceğim. yani yapcak bişi illa bulunur. evlilik konusunda ise yaş 25 ama inanın takmıyorum umrumda da değil. etrafımdaki konu komşu uzaylı gözüyle bakıyo bu yüzden ama napim.
işsizlik zor iş olmayınca es bulamakta sacma olur zaten bana yazdınız gibi sizde iş ayrıımı yapmadan bir iş bulun belkı hersey degısır
hayırlısı olsun
iş olunca eş de gelir bence en önemmlisi iş.kişinin kenid ayakları üstnde durablmesi en önemlsi o yüzden eşe takılmayn arkdşlar kısmet işi bi zman gelr illa ki olr.
aminnn ecmain..:Saruboceq:
evet ,zaten şuan sadece işe odaklanmış durumdayım...hayırlısıyla bi bulsaydım ve tün işsiz arkadaşlarımmbilmiyorumkismilemafoldumben
Merhaba canim
sana ozelden mesaj gonderdim
canini sikma insallah aradigin isi bulursun :Saruboceq:umudunu yetirme sakin kendine iyi bak
ah ah yarama parmak bastiniz..ama hic de yalniz degiliz yani. benim cogu arkadasim ayni durumda. herkes ya is bakiyor, ya da master yapiyor..kimse de evlenme durumu yok. en kotusu sevgilin olup da teknik sebeplerden evlenenemek kavusamamak..ben bi de onu yasiyorum. poff neyse kendi derdime girmeyim. yillar cok cabuk geciyor. her ne kadar kendimi yasli hissetmesem de 30 lara yaklasmak korkutuyor. hayatin belirsizlikleri en cok da yoran... beni en cok endiselendiren cocuk sahibi olmak icin gec kaldigimi hissetmek..aslinda 2-3 yil kendimce tam ideal zamandi ama o bile mumkun olmayacak. ilk cocugumla aramdaki yas farki 30 u bulucak gibi. ikinci cocuk daha da beter. yani onlarla iletisimim, kusak farki vs beni cok dusunduruyor. bilmiyorum..daldan dala atladim iste.. issisiz, evde kaldik...cocuk yapmaya gecikiyoruz ki biz isteyince olcak mi o da belli degil.. ama yine de cok sukur ne diyelim.herseyin bir zamani var..hayirlisi olsun...
biri beni mi çağırdısempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?