• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kendini beğenmiş, hem evli adamla birlikte

kızın anasi dio patronu yardim etti diye senin patronun gelip senin evini yaptırıyor mu? yada altina araba çekiyor mu. hee iftira atıyorm. 5 yillik bi ilskk bu .
Bir kanıt da yokmuş ortada
Ne malum birinin kıza iftira atmadığı, çekemediği
Sen de geldin burada bize aşağılatacaksın
Gözünle gördün mü ki :KK12:

hatta ben bu kızı, öyle kımıl zararlısı bi herifi bi güzel sömürdüğü için çok tebrik ettim. bi yerde rastlarsan tebriklerimi ilet. aslan parçası kız.

kızın anasi dio patronu yardim etti diye senin patronun gelip senin evini yaptırıyor mu? yada altina araba çekiyor mu. hee iftira atıyorm. 5 yillik bi ilskk bu .

annesi de açık açık söyler zaten öyle bir şeyden şüphelense herkesin yanında
insanları yargılamak bu kadar kolay olmamalı
yazık bence
ha lisede yaptığı çok çirkin bir şey o ayrı

gercektn kiskanmk değil sadce duzgun yoldan bu hallere gelse tmm kiskandm derim bulmus evli zengin adami bide herkesi küçük görüyor. ben su an calismiyorm ortak arkdasmza ayy kemkum evde koca mi beklio die arkamdn konusuorms benim sinir oldgm bu yaptigi rezilligi kimse yüzüne vurmuor diye kendini bi halt sanıyor
Anlayabiliyorum seni, kiskanmak değil senin ki sadece öyle bir kızın bu kadar övülmesi ve torpil sayesinde belki normalde yapabileceği şeyler yapması.
Sıkma canını ama.. adamın karısına da söyleme bence :/

gercektn kiskanmk değil sadce duzgun yoldan bu hallere gelse tmm kiskandm derim bulmus evli zengin adami bide herkesi küçük görüyor. ben su an calismiyorm ortak arkdasmza ayy kemkum evde koca mi beklio die arkamdn konusuorms benim sinir oldgm bu yaptigi rezilligi kimse yüzüne vurmuor diye kendini bi halt sanıyor

belli ki b.ktan kızın teki ama böyle olmasının sebebi o adamla olması değil, bu konuşmaları, bu tavrı, böyle adi, saçma şekillerde onun bunun arkasından konuşması.
yani evli bi adamla beraber olması bu kızın değil, o herifin rezilliği.
bu kıza bu sebepten saldırmamalısın. diğer sebeplerden saldırabilirsin=D

ee kizda bu adamdan aldklariyla nispet yapıp etrafnda kileri küçük görüyor. adam tipsiz babasi yaşında hatta ortk bi arkdasmjza anlatms kiz demis ki ilk ben acildm ona duygularmi ben soyledm oda ilk yanls oldugunu soyledi snrada bana uzak duramadi demiş.
lisede o sana yaptığı şey ve bunu yapma tarzı, evet, adice ve zavallıcaymış. ama allahın hanzo herifi eşek, bu kız da o eşeğe semer vuruyor diye o kıza laf etmeye kimsenin hakkı yok. neticede eşek olursan semer vuran çok olur. birine sinirlenip tepki duyacaksan o yerden bitme yamuk yumuk herife sinirlen. kızdan sana ne?

Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?

Arkadaşım bir kere senin bunlara gülüp geçmen lazım.Arkandan konuşmuşmuş.Övünüyomuş bunları neden taktıgını anlamadım .Herkes yaptıgının zararını kendi görür zaten.Seni baglayan bir şey yok.Kıskanmak demeyelim de sanki minnet eder gibi konuşmuşsun.Boşveer
Senin vicdanın rahat mı dogru şeyler yaptıgına inanıyosan yoluna bak.Bir anda yükselen bir anda da yere çakılır.Olay bu kadar basit aslında.
Bizi baglayan birşeyde görmiyorum ben.Ne diyelim ki şimdi sana kıza saydırsak bu bizim yararımıza olacakmış gibi.Takılma artık sende söylenenleri duymamazlıktan gel.Biliyosun zaten yanlış bişey yaptıgın ıonun neden canın sıkılıyor ki ?

yiğit, ayla, gülsüm ise benim bildiklerim

ee kizda bu adamdan aldklariyla nispet yapıp etrafnda kileri küçük görüyor. adam tipsiz babasi yaşında hatta ortk bi arkdasmjza anlatms kiz demis ki ilk ben acildm ona duygularmi ben soyledm oda ilk yanls oldugunu soyledi snrada bana uzak duramadi demiş.

Yani sonuçta bu kız bu adama tecavüz etmediğine göre, bu iş adamın rızasıyla olmuş. Dolayısıyla bu konuda suçlu adam, kız değil.
Ama kızın nispet yapması, insanların arkasından konşması, insanları küçük görmesi... İşte bunlar o kızı zavallı yapıyor.
Yazık.

Mesleğini icra ediyor ama sınır koyun bu kadar içli dışlı olmayın

Seni çok iyi anladım aynı tipler bende var , akrabam oluyorlar ve kızı tekstilde çalışıyordu ve aldığı para ne kadar olabilir sen düşün ama kız annesine altınlar alıyordu evlerini baştan full dayadı döşedi, bunları da tekstilden kazandığı parayla yapıyormuş bizde yedik kızını tekstilin kapısından lüks arabalar alıyormuş hangi yolda ve hangi parayla aldığı bariz belli, mahallede aynı şekilde tekstilde çalışan arkadaşım ben zor yetiriyorum parayı o nasıl altın alabiliyor felan diyordu, lakin annesi gelip kızım bana şunu aldı bunu aldı diye hava atması yokmu işte insan ozaman çileden çıkıyor, şeytan diyo söyle herşeyi dayanamıyosun çünkü sahtekarlığına olay kıskanmak değil onu kim kıskanır helal parayla yapsa onları neyse bizene diyoruz geçiyoruz boşver sende :)

Siz böyle günah aldığınız sürece işleriniz yolunda gitmez bence. Annem bir kadınla bir erkeği aynı yatakta görseniz bile aralarında bir kılıç girecek kadar boşluk varsa günahını almayın der. Şu an hiç tanımadığımız bir insanı bize kötülüyor dedikodusunu yapıyorsunuz. Bir de karşı taraftan dinlemek lazım, o sizin için neler söyler acaba?

iki insanın sevişmesini düşünmenin "günahlık" bir yanını göremedim. sevişmeyi bu kadar öcü gibi görmeyi bırakmanız lazım. sizin, annenizin ve tüm toplumun=)

tanimadgim bir insan mi ? kac yillk okul arkdasm diyorum. ailecekde bildgm birisi tekrar konuyu okuyun istersenz.

Yazdıklarımdan bunu mu anladınız. Tebrik edyorum sizi.. :KK9::KK9::KK9:
bence siz benim yazdığımı biraz daha irdeleyin.
mesela ben size desem ki "dün ayşe'yle yemek yemişsiniz", eğer gerçekten ayşe'yle yemek yememiş bile olsanız, bu söylediğim sizin günahınızı almak mı olur? hayır. sadece bir sanrı olur. önemi yoktur.
işte size "dün jonathan'la sevişmişsiniz" demem de aynı ayarda bir şey. sevişmişseniz sevişmişsinizdir, sevişmemişseniz sevişmemişsinizdir. o kadar mühim bir şey değil=) bu işi tabu, yasak, günah mertebesinde kodlamaktan çıkarmak lazım.

ayrica burda herks kaynanasi eltisi gorumcesi kocasi sevgilisi için konu acıyor demek ki onlarda gunah alıyorlar. konuya boyle yaklasmanz saçma . tanidiginz bi insan hakknda kimse konu acamaz burda mukahhak kimse kimseyi tanımıyor zaten

bence siz benim yazdığımı biraz daha irdeleyin.
mesela ben size desem ki "dün ayşe'yle yemek yemişsiniz", eğer gerçekten ayşe'yle yemek yememiş bile olsanız, bu söylediğim sizin günahınızı almak mı olur? hayır. sadece bir sanrı olur. önemi yoktur.
işte size "dün jonathan'la sevişmişsiniz" demem de aynı ayarda bir şey. sevişmişseniz sevişmişsinizdir, sevişmemişsiniz sevişmemişsinizdir. o kadar mühim bir şey değil=) bu işi tabu, yasak, günah mertebesinde kodlamaktan çıkarmak lazım.
Sevişmeyen insanları sevişmiş gibi göstermek, anlatmak, dedikodusnu yapmak, adını çıkarmak günah almaktır hanımefendiciğim.

iki insanın sevişmesini düşünmenin "günahlık" bir yanını göremedim. sevişmeyi bu kadar öcü gibi görmeyi bırakmanız lazım. sizin, annenizin ve tüm toplumun=)
Himm... iki insanin sevismesini dusunmekle binlerce insana yaymak arasinda fark var. İlki bir tasavvurdur ikincisi dogruysa dedikodu yanlissa iftiradir ki her ikisi de günah.

ayrica burda herks kaynanasi eltisi gorumcesi kocasi sevgilisi için konu acıyor demek ki onlarda gunah alıyorlar. konuya boyle yaklasmanz saçma . tanidiginz bi insan hakknda kimse konu acamaz burda mukahhak kimse kimseyi tanımıyor zaten
Burda kaynanasına görümcesine bu şekilde yakıştırma yapan olursa onlara da derim günah alıyorsunuz diye. Gözünüzle görmediğiniz bir konu hakkında bu kadar rahat yorum yapabilmeniz beni irite etti açıkçası.

Back
X