• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

O kadının bir şekilde haberi olmalı.. Benim annem de aldatıldı sonradan öğrendik babam olacak adam o kadına ev tutmuştu akrabalara yemeklere bile götürmüştü o yıkımı size anlatamam ben 13 yaşımda mide hastası oldum bu yüzden. Allah önce böyle erkeklerin belasını versin sonra da evli olduğunu bile bile o adamlarla görüşen kadınların.. Biz çok çektik başkası çekmez inşallah
Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Bosandimi anneniz

Babamla mutlu mesut metres hayatını sürdürüyor. Üst üste 3 tane de çocuk yaptı. Ben asgari ücretimle eve bakıyorum nişanlıyım evlenemiyorum, onlar mutlu mesut....
Yazıklar olsun allah ıslah etsin.
Etrafımda o kadar aldatma olayı duyuyorum ki çok bıktım artık.hic kimse mi sadık olmaz ya.

iyilik olsa Allah’tan kotulukse kuldan bilinir.
Ben karismazdim ama arkadasimla da gorusmeyi keserdim.

bu seni ilgilendirmez ,söylersin kadın ayrılmaz bütün suçlu sen olursun
arkadaşınla görüşmeyi kes bence

Onunla görüşmeyeceğim kesin zaten
Yanlis anlasilmasin bu olay nezdinde degil de artik gerek duyduklarimiz olsun,burada okuduklarimiz olsun,yakin cevremizde olsun o kadar Cok duyar olduk asina olduk ki artik notr bir duyguyla bakar oldum bu tarz olaylara.sizin yapabileceginiz tek sey kendinizi aradan kurtarmak,cunku onlar durumdan rahatsiz degiller.
Insanoglu boyle varliklar iste ne gercegi soyleyebilecek kadar cesaretli ne de yapacagindan geri kalmayacak kadar nefis sahibi.
Allah Islah etsin.

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Karışma.. Vicdanın rahat olmıcak evet ama kabak senin başına patlar.. Gizli gizli soyleyebılırım diyorsan amenna..

adamin karisinin bilmedigini nereden biliyorsunuz ki,
belki bilip kabul etmeyi tercih etti,
bu durumda ona bir de siz soyleyerek iyilik mi yapmis olacaksiniz.

Insan 3 cocuk dogurdugu adamin kendisini aldatip aldatmadigini anlar, emin olun.

Nasil ki sizin arkadasiniz da aldatildigini biliyor ve bu sekilde devam etmeyi tercih ediyor,
o kadin da pekala boyle bir seyi tercih edebilir.

Arkadaşınız yakalamışsa karısı da yakalamıştır merak etmeyin. Siz arkadaşınızın karakterine bakın ona göre arkadaşlık sürdürüp sürdürmeyeceğinize bakın.

3 yıldır birinin kapatması olarak yaşamak. Adı kuma değil sadece. Gayet adam oraya gidince de arkadaşınızın olduğu yere gelince elinin altında hazır kadın var. Biraz da macera olsun diye başkalarıyla da konuşuyor. Olay bu. Bunu yapan erkek kadar kendine bunu reva gören kadın da iğrenç.

Kendi hayatına bu saygısızlığı yapan zamanı gelince size kazık atmaktan da çekinmez. Bence arkadaşınızla iletişiminizi zayıflatın. Önerebileceğim tek şey de budur.
Erkekler aldatınca kılıf uydurur ya arkadaşıma da anlatıyormuş bunları oda bana anlattıkça sınır oluyorum. Iyice hırslanıyorum. Kadının günahını alıyorlar. Herkes kendini kandirmakta çok başarılı

Eşinin bilmiyor olması çok ütopik geliyor bana. Herkesin hayatına kimse karışamaz mantığında biriyim artık. Sizi kendi hayatınız ilgilendirir. Arkadaşınızla görüşmeme dışında başka bir harekette bulunmamanız lazım.

Eşinin bilmiyor olması çok ütopik geliyor bana. Herkesin hayatına kimse karışamaz mantığında biriyim artık. Sizi kendi hayatınız ilgilendirir. Arkadaşınızla görüşmeme dışında başka bir harekette bulunmamanız lazım.
Doğrusunuz. Ama işte kadına üzülüyorum

Doğrusunuz. Ama işte kadına üzülüyorum
Bir erkeğe güvenipte o kadar çok çocuk doğurmamak gerekir zaten kadınların çoğunda meslek yok , para yok adamlar da het haltı yiyor sonra

karısının eşinin nasıl bir mahluk olduğundan haberi vardır kim bilir arkadaşınız kaçıncı metresidir adamın. çoğunuz yaşamışsınızdır bir çok karaktersiz sırf gönül de eylendirmek için genç bekar kadın arıyor çalıştırmak için

Back
X