• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

Hiç sevişemeyenler napsın :KK70:
He yaa accik da beni dusunun
:KK61: Benim bu topige hic girmemem lazimdi da ettim bi hata. Bizim mecburi tatilin bitmesine 4 ay+40 gun var o da iyi ihtimal. Bir boyle konulara bir de yemek nevzularina girmemem lazim :mad:

O degilde bide bu isi yapmadan önce dusa girenler var, he bide is bitince... Ooohhooo sanslisiniz yine:KK66:
ehe iste o ben hatta benden cok esim. Garibim bi hazirlanir ki hayir dememe acik kapi kalmasin diye sorma . Aaaa bak adam bana hep zor kadinsin diyoda sebebini soylemiyodu. Ben de alisverisi sevmem kadin tribini sevmem neyim zor derdim hep. Galiba anladim:KK58: aydinlandim resmen

Ben de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.:KK42:
aralarda banyo yapmaniza gerek yok ama dinen soyle bir durum var. gusul icin bir namaz vaktinden diger namaz vaktine kadar kalinabilir denilmis. Atiyorum sabah basladiniz ogle namazi vakti ne zaman misal bir de. Bire kadar becerebiliyorsan istersen 50 kere yap. Namaz kilin ya da kilmayin cunup gezmemmek icin bir namaz vaktinden digerine kadar deniliyor. Kolay gele:KK31:

Ben de bisey sorucam ama konuyla alakali degil. Banyoyu illa sevistikten hemen sonra mi yapmak gerekiyo, mesela biz aksamdan sevissek ertesi gun sabah banyo yapiyoruz bazen de hafta sonu mesela sabah yapip kahvaltiya geciyoruz sonra yine sonra biraz daha oyalanip yine. O aralarda hep banyo mu yapmam gerekiyo.:KK42:
üzerinden bi ezan vakti geçmemesi gerekiyo, 2 ezan arası istediğin kadar yapabilirsin

ayy kızlar benim eşim bide aşkam 4:00 - gece 12:00 arası çalışıyo ben sabah 8:00-akşam 8:00 adamın yüzünü görmiyorum ayol o geliyo ben yatıyorum, ben gidiyorum o yatıyo benim gibi zavallılar ne yapsın :)))

Aaahhh ahhhh. Biz de bi de bebek var. İşin tam gelişme noktasında ağlaması mı dersin, benim ha uyandı ha uyanacak derken konsantre olamamam mı yoksa eşimin şimdi uyanacak paniğiyle acele etmesi mi... Seç beğen al...

Benim eşim de 5.30da kalkıyor. Kıyamıyorum zaten sırnaşmaya:KK51:

Olay kadinin sevmesi degil canim, genelde erkeler bayiliyor, o yüzden ayri hava katiyor... Bekarsiniz sanirsam daha fazla girmeyim konuya :KK53:
valla isterse brad pitt beni istesin yine yapmam fobim var sevmiyorum yani :D erkeklere bakma hep onlar birşey ister ama koca göbekleriyle çok bakımlılar sorma :D

Ben sewişirim.

Ama sevişecek kimse yok :KK61:
Kıyamam sana yaa inşallah en yakın zamanda bulursun tatlım :KK68:
Ama bulursanda o adama her gece sevişmeden uyumayalım şarkısını söyle hep zira erkekler sevişme konusunda çok geri kalıyolar. Bizde erkekler azğin diye biliyoruz biz daha fenayiz asıl :KK71:

Kıyamam sana yaa inşallah en yakın zamanda bulursun tatlım :KK68:
Ama bulursanda o adama her gece sevişmeden uyumayalım şarkısını söyle hep zira erkekler sevişme konusunda çok geri kalıyolar. Bizde erkekler azğin diye biliyoruz biz daha fenayiz asıl :KK71:
BEN EVLENECEGİMDE HEP KORKARDIM EŞİM HERGECE İSTER DİYE. EVLENDİK ADAM OKADAR YORGUN GELİYOKİ İŞTEN.. OTURURKEN UYUYUO. İKİ SAAT KALDIRMAKLA UĞRAŞIYOM BİDE.

Eğer evde çocuk yoksa buda sorunmu yemekten öncede olur sonrada olur akla her düştüğünde yapılır geceye bırakmaya gerek yok yani :)

İŞTEN GELİNİR 5.30DA 7 KADAR YEMEK YAPILIR.
SONRA EŞİM GELİR HEMEN YEMEK YER. ONLA Bİ BARDAK ÇAY. HEMEN YAPIŞILIR ADAMA.. ADAM YOKSA UYUYUP KALIYO
SONRA İŞ BİTİNCE HEMEN BANYOYA GİRER BENİMKİ BEN O ARA HAMİLE KALMAK İÇİN EN AZINDAN Bİ YARIMSAAT KALKMAM.
SONRA BEN YAPARIM BANYOMU.
SONRA ÇAY FASLINA MUTFAKTA DEVAM EDİLİR Bİ BARDAK DAHA İÇİP YATILIR YATAĞA.
TV NİN KARŞISINDA SARILARAK YATILIR. UYKUSU KAÇMIŞSA HERİFMİN HEMEN İNTERNETTE OYUN OYNAR
GENELDE BEN KAPATIYOM TVYİ..
AMA BEN ÇOCUK OLUNCA NE YAPCAM ONU DÜŞÜNÜYOM. SEN OYNA DİYİP COCUĞU YANLIZMI BIRAKCAZ.

Ya herşey iyi hoş da peki hem kocayla sevişip, hem erken işe gitmek, hem de 2 çocuğu idare etmek ve üstelik 2 saatte bir ufaklığı emzirmek deseniz.. işte o benim. Yorgunum, uykusuzum:mad:
Çocuk yokken tadını çıkarın:KK45:

Back
X