• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hem kocayla sevisip, hem erken ise gitmek :(

Valla kızlar burda gülme krizi tuttu beni çok tatlısiniz valla her biriniz güzel bişey yazmış inanın :)))). Bende daha geçen seneye kadar staj görüyordum doğduktan sonra bitirmek istedim bir sene sabahtan akşama kadar çok şükür bitti ikinci çocuğum bile oldu şimdi ara verdim. Ama o zaman da eşimle istediğimiz zaman yapardık yani bunun erteleme şeyi olmazki. Sabah erkenden kalkar gusül abdestimi alır öyle çıkardım akşama da tam güzel duş yapardım. Bence nasıl hoş oluyorsa niz öyle yapın canım ;)

tavşanlar bir siz iki diyorum yok hepsi bittikten sonra tek banyo yeterli de bittiğini nerden anlayacaksın o da var
Aaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konulara :KK12:
bazilari gece banyo yapiyomus ya oyle olmasi gerektiginden mi diye merak ettim tisikkurler :KK15:

Hadi yaaa:KK57: Ben öyle olsam ayda bir anca yaparim o zaman, kocada beni bosar :KK70:
Kafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.

Aaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konulara :KK12:
bazilari gece banyo yapiyomus ya oyle olmasi gerektiginden mi diye merak ettim tisikkurler :KK15:
Sabah ise gidince mecbur yapiyorsun, evdeysen ve ara ögün olarak sevisiyorsaniz, bitince toptan banyo yaparsiniz ...:ssz:

Kafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.
Kafanda sewişme mi oluyor senin daha önceden.
Bence aniden gelişmesi daha ateşli oluyiiii :KK53:

Hahaha sizinki bide sinyal verme gibi, iyi taktikmis :KK48:

ben bebek olmadan önce uyuyakalıp sabah ya da uyanınca banyo yapıyodum şimdi koşuyorum banyoya kız uyanmadan diye öyle emzirmek istemiyorum

evet bnde yapiyorum onu, ama zaten beni yoran onceki dus degil, sac olmayinca sorun yok zaten :) sonraki dus
Niye öyle diyon kanka, iste aklina takildiysa, eve zor atiyon kendini :KK53:
:))) ya sizin nazarinizda tesekkur ederiim herkese, ne guzel guldurdunuz, gunum monotondu smdi eglenceli oldu:) :)

evet bnde yapiyorum onu, ama zaten beni yoran onceki dus degil, sac olmayinca sorun yok zaten :) sonraki dus
Abovv valla benim saçlarım belime kadar ve kurutmayı hiç sevmem hep ıslak saçla yatarım. Ona rağmen düşünemedim gecenin bir yarısı saç yıkamak zorunda olduğumu, itiraf edeyim her zaman yıkamıyorum:KK53:

önce saç baş duş alıp sonrasında suyun altında öylece durmak da dinlendirici oluyor

Back
X