- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
Hadi yaaaBu benim işte, kafadan 3 saati bloke etmek lazım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaBu benim işte, kafadan 3 saati bloke etmek lazım.
Aaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konularatavşanlar bir siz iki diyorum yok hepsi bittikten sonra tek banyo yeterli de bittiğini nerden anlayacaksın o da var
elleriniz dert gormesin, iyi olmus :) dusunemedim, hem bu arada bir arkadas bugun oralar cok issiz oluyor demisti :)iyi tahmin etmişimki bdv den taşımışım konuyu :)
Kafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.Hadi yaaaBen öyle olsam ayda bir anca yaparim o zaman, kocada beni bosar
![]()
Sabah ise gidince mecbur yapiyorsun, evdeysen ve ara ögün olarak sevisiyorsaniz, bitince toptan banyo yaparsiniz ...Aaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konulara
bazilari gece banyo yapiyomus ya oyle olmasi gerektiginden mi diye merak ettim tisikkurler![]()
Bir de bunun tam tersi versiyon var o daha beter cicim. Şükret haline...Aaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konulara
bazilari gece banyo yapiyomus ya oyle olmasi gerektiginden mi diye merak ettim tisikkurler![]()
Kafanda sewişme mi oluyor senin daha önceden.Kafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.
Hahaha sizinki bide sinyal verme gibi, iyi taktikmisKafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.
Sabah ise gidince mecbur yapiyorsun, evdeysen ve ara ögün olarak sevisiyorsaniz, bitince toptan banyo yaparsiniz ...![]()
ben bebek olmadan önce uyuyakalıp sabah ya da uyanınca banyo yapıyodum şimdi koşuyorum banyoya kız uyanmadan diye öyle emzirmek istemiyorumAaah ahh 3 kere yapsak 3unun toplami yarim saat etmiyo bacim hic girmiyim o konulara
Niye öyle diyon kanka, iste aklina takildiysa, eve zor atiyon kendiniKafanda sewişme mi oluyor senin daha önceden.
Bence aniden gelişmesi daha ateşli oluyiiii![]()
Bir de bunun tam tersi versiyon var o daha beter cicim. Şükret haline...
evet bnde yapiyorum onu, ama zaten beni yoran onceki dus degil, sac olmayinca sorun yok zaten :) sonraki dusKafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.
:))) ya sizin nazarinizda tesekkur ederiim herkese, ne guzel guldurdunuz, gunum monotondu smdi eglenceli oldu:) :)Niye öyle diyon kanka, iste aklina takildiysa, eve zor atiyon kendini![]()
Ama oje ayri bi hava katiyor, hele kirmizi uuuu![]()
oky ama 18 e taşıman lazım değil miydiiyi tahmin etmişimki bdv den taşımışım konuyu :)
Abovv valla benim saçlarım belime kadar ve kurutmayı hiç sevmem hep ıslak saçla yatarım. Ona rağmen düşünemedim gecenin bir yarısı saç yıkamak zorunda olduğumu, itiraf edeyim her zaman yıkamıyorumevet bnde yapiyorum onu, ama zaten beni yoran onceki dus degil, sac olmayinca sorun yok zaten :) sonraki dus
Taşımasın +18e, ben pro değilim çatlıyorum sonra yanıt yazamazsamoky ama 18 e taşıman lazım değil miydi![]()
önce saç baş duş alıp sonrasında suyun altında öylece durmak da dinlendirici oluyorKafamda sevişmek varsa eve gelince hemen duş alıyorum saçlarımı yıkamadan. Saçlar yıkanmadıysa benim bey anlıyor zaten. Sonrasında saçlarla birlikte bir duş daha. Alıştım artık zor gelmiyor. Bir de duşu çook seviyorum ben.
Olay kadinin sevmesi degil canim, genelde erkeler bayiliyor, o yüzden ayri hava katiyor... Bekarsiniz sanirsam daha fazla girmeyim konuyaben sevmem hiç ondan ilerde dert olmayacak desene hahahaha
![]()