- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
Ayyy cok tesekkur ederim hayatim sen de cok tatlisim Yok canim tek cekim yaptim iyi de bi para harcadim cok da guzel harcadim . Benimkinin dili boğazına kacti . Biraz abartmamis misin sanki harca da bu kadar niye abarttin o kadar para verilir mi bi kuafore ben 20 30 liraya cikiyorum berberden . O evde kendi kendime soyleniyordu bende hic dinlemedim bile . Aynanin karsisina gectim dedim ki "Yalniz guzel kadinim ha annenler beni kiskanmakta hakli sanki 3 cocugu ben degil sen dogurdun" . Benimki agzini acamadi bile pis pis bakti sadece simdi o soz onun beynini kemirsin dursun . Hep onlar benim psikolojimle oynayacak degil ya bundan sonra bende alttan alttan asagilayacagim hepsini.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay o kadar tatlisin ki deminden beri yorumlarini okuyorum seni reelde tanisam arkadas olmak isterdim cani gönülden söylüyorum.
Ve ekliyorum,coooooook iyi yapmışsın. O kredi kartini kuaföre uzatan ellerin dert gormesin insallah
Bu sekilde devam et bence. O hain kocan rahat edemesin uykulari kaçsın birazcik senin yiyemedigini o cadaloz kaynanan mi yiyecek yani onlar keyfinde ana ogul yeme icme gezmede super yapmissin bence. Odesin simdi ekstreleri. Hic taviz verme bari taksitsiz alsaydin avmdekileride topluca ödesin. Yeni saclarinsa hayirli ugurlu olsun canim