Konu çok ilgimi çekti, ben de benzer bir durumdayım. Onca şey yaşadık, ayrılıklar tartışmalar vs vs. En sonunda geçen hafta oturup konuştuk her zaman duyduğum lafları duydum, seviyormuş da hevesi ilişkiye inancı kalmamış da vs vs. Hiç uğraşmadım, küçük düşürmedim kendimi. Tamam dedim ama bunun onun için geçici bir durum olduğunu zamanla hevesinin tekrar geri geleceğini (her zamanki gibi) söyledim. O da zamana bırakalım, son kez deneyelim vs dedi. Ama denemeyi kabul etse de içinden gelmiyormuş beyefendinin... Şu an ayrı mıyız değil miyiz biz neyiz onu bile bilmiyorum

Bakmayın güldüğüme, aslında moralim bozuk. O son konuşmadan beri 4 gün geçti, hiç aramadı, benim de içimden gelmiyor. O gün o kadar sevgisiz soğuk inançsızdı ki. Oysa ki her ayrılıkta aylar sonra da olsa gelip ağlayan barışmak isteyen kendisi olur. Sadece iki kez aradım, ikisinde de ikimiz de çok soğuk konuştuk. Bir daha da aramayı düşünmüyorum. Beni rahatsız eden şu, eğer bu bir bitişse böyle saçma sapan adı konulmadan bitmemeliydi. Çok arada derede kaldı. Hem son kez denemeyi kabul ettik, hem de hiç de deniyormuş gibi davranmıyor. Bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım? Yalnız arayıp "vazgeçtim, bitti" demeyi düşünmüyorum çünkü bunu bile haketmiyor, belki aynen şu anki gibi hiçbir şey yapmadan kendi kendine bir bitişi hakediyor bu ilişki. Ama kafam karışık işte, dediğim gibi konu bana tanıdık geldi paylaşmak istedim. Önerileriniz varsa dinlemek isterim.