hem seviyor hem ayrılıyor nasıl iş

Sağol canım, mantıklı geldi bana. Ama arar mı bilmiyorum, belki o da hiç aramaz? Ben de kendimi oyalamak için sürekli hareket halindeyim ama zaman bir şekilde geçecek ve akışına bırakmak gerek zaten galiba...

kesınlıkle akısına bırakmak lazım zaman herseyın ılacı derler ne kadar dogrudur bılmıyorum tek bıldıgım onu cok sevdıgım:14::14::14::14:

kesınlıkle akısına bırakmak lazım zaman herseyın ılacı derler ne kadar dogrudur bılmıyorum tek bıldıgım onu cok sevdıgım:14::14::14::14:

Evet kızlar ya, elele verip artık şu işi çözelim. O kadar yorgunum ki ben de, ama erkeklerin duygusal zekaları düşük bizim kadar güçlü değiller, ondan böyle oluyor.

Evet kızlar ya, elele verip artık şu işi çözelim. O kadar yorgunum ki ben de, ama erkeklerin duygusal zekaları düşük bizim kadar güçlü değiller, ondan böyle oluyor.

bakın hergun bu topıkte konuscaz yıne aramadı ben bugun soyle uzuldum aklıma su sekılde geldı seklınde yazcaz tamam mı

Aslan burcu... Çok haklısın canım ya, resmen aynı modeller, inan ne yapacağını şaşırdım. Bitti desem hiç etkilemeyecek onu. Belki böyle daha iyi, çünkü şimdi o benden bir çaba bekliyor düzeltmek için, ben aramadıkça çabalamadıkça belki "ne oluyor ya" diye merak edecek, belki başlarda taktik yapıyorum zannedecek ama birkaç hafta sonra hala aramadığımı görünce o zaman dank edecek. Yani ben öyle umuyorum ama bilmiyorum yanılıyor muyum?

bana arayacakmış gibi geliyor senin ki..bide bunlar böyle kendilerini ağırdan satıyorlarya bişey varmış gibi sinirlerim tepeme çıkıyor tepeme..ARAMAYIN KZILAR ARAMAYIN onlar arasın azcık nerde nasıl davranacaklarını bilsinler biz nasıl ayrılık kelimesini ağzımıza bile almıyorsak onlarda bi zahmet sıkılınca çekip gitmeyi bi matah zannetmekten vazgeçsinler

bakın hergun bu topıkte konuscaz yıne aramadı ben bugun soyle uzuldum aklıma su sekılde geldı seklınde yazcaz tamam mı

Anlaştık canım ama bu arada biz de aramayacağız ve öyle boş boş çaresizce de beklemeyeceğiz, bir yandan kendi hayatımıza da bakacağız ki onlar da görsünler ne kadar güçlü olduğumuzu ve onlar olmadan da mutlu yaşayabildiğimizi. Görsünler ki delirsinler :1:

bana arayacakmış gibi geliyor senin ki..bide bunlar böyle kendilerini ağırdan satıyorlarya bişey varmış gibi sinirlerim tepeme çıkıyor tepeme..ARAMAYIN KZILAR ARAMAYIN onlar arasın azcık nerde nasıl davranacaklarını bilsinler biz nasıl ayrılık kelimesini ağzımıza bile almıyorsak onlarda bi zahmet sıkılınca çekip gitmeyi bi matah zannetmekten vazgeçsinler

evet kımse aramasın kızlar guc bu saat ıtıbarıyle bızde olsun bakın bende hıc dayanamıorum 4 yıllık ılıskım yanı aılelelr bılıyor edıyor yanı gercekten benım ıcın zor bı durum ama dedıgım gıbı en azından su 1 hafta aramasın kımse hafta hafta ılerleyelım:37::37:

Anlaştık canım ama bu arada biz de aramayacağız ve öyle boş boş çaresizce de beklemeyeceğiz, bir yandan kendi hayatımıza da bakacağız ki onlar da görsünler ne kadar güçlü olduğumuzu ve onlar olmadan da mutlu yaşayabildiğimizi. Görsünler ki delirsinler :1:

tamam ben varım :81::81::81: bu arada herkes kendıne cok ıyı baksın cok daha guzellessın :44::44::44:

benimki aynı ilde bile değil sizin öyle bi avantajınız var birde:) aynı ili geçtim türkiyede bile değil..off off inş ararlar:17::26:hafta hafta ilereyeceğiz:D

Evet canım aynen dediğin gibi ağırdan satıyor beyefendi kendini sürekli, hep kuyruğu dik tutmaya çalışıyor bir şekilde. Sence gerçekten ben aramadıkça o da arar mı tekrar o kaçan hevesi yerine gelir mi beyefendinin? Ya ilişkiye bir kez de olsun o sahip çıksın istiyorum. Hep ben uğraşmaktan bıktım. Bak en son buluşmada yine çabalayan ben oldum. Bir de dedi ki, ben istersem denermiş ama artık içinden hiçbir şey gelmiyormuş, benimle bir daha buluşmak görüşmek istemiyormuş. Aynı adam daha 1 ay önce beni barışmaya ikna etmek için her saniyesini benimle geçireceğini iddia ediyordu. Hangisi gerçek bunların sence? Neden böyle oldu hiç anlamadım, nasıl 1 ayda tekrar soğuyup eskiye döndü durduk yere bunu bir bilebilsem... Bu durum tekrar düzelir mi kızlar ya?

benimki aynı ilde bile değil sizin öyle bi avantajınız var birde:) aynı ili geçtim türkiyede bile değil..off off inş ararlar:17::26:hafta hafta ilereyeceğiz:D

:20::20::20::20::20:tamam arayan ıtıraf etsın ama sakın aramayalım olan bıze oluyor yaaaa:20::20::20::20::20::20:
Evet canım aynen dediğin gibi ağırdan satıyor beyefendi kendini sürekli, hep kuyruğu dik tutmaya çalışıyor bir şekilde. Sence gerçekten ben aramadıkça o da arar mı tekrar o kaçan hevesi yerine gelir mi beyefendinin? Ya ilişkiye bir kez de olsun o sahip çıksın istiyorum. Hep ben uğraşmaktan bıktım. Bak en son buluşmada yine çabalayan ben oldum. Bir de dedi ki, ben istersem denermiş ama artık içinden hiçbir şey gelmiyormuş, benimle bir daha buluşmak görüşmek istemiyormuş. Aynı adam daha 1 ay önce beni barışmaya ikna etmek için her saniyesini benimle geçireceğini iddia ediyordu. Hangisi gerçek bunların sence? Neden böyle oldu hiç anlamadım, nasıl 1 ayda tekrar soğuyup eskiye döndü durduk yere bunu bir bilebilsem... Bu durum tekrar düzelir mi kızlar ya?

aslında hepımızınkıde duzelır de ıste bıze baglı bızım vazgececemeyecegımızı sanıyolar bıraz kıclarını tutusturursak bıze cok daha ıyı bı sekılde donebılırler dıye umut edıyorum umut dunyası ıste:43::43::43::43:

1ay öncesini geçtim bunların 1 günü 1 gününü tutmuyor ki...o tıpış tıpış döncek bak sana söylüyorum...

O kaçıyor;sen kovalıyorsun ve kaçtığı için onu ulaşılmaz görüyorsun bilinçaltında.Kaçmasa bu kadar ulaşılmaz görmeyeceksin..Çok kaçan biri varsa hayatımızda en iyisi onu kovalamamak;vazgeçmek..O zaman insan çok kez değil bir kez üzülüyor..Kaçan da durup bir bakıyor arkasına..biraz sevgisi veya çıkarı varsa ; daha alttan almaya başlıyor..hiç bir değeri yoksa sana karşı ;zaten olmaz ;bırak gitsin..zorlamayla yürümez..
Annenin babana davrandığı gibi davranmanı istiyorsa;bir düşün haklı mı?saygısız mı davranıyorum?o halde biraz daha saygılı davran..
Saygın yeterliyse o senin gücünden fazlasını istiyorsa denk değilsiniz bence;evlendikten sonra da bu konularda tartışırsınız;belki de seni boşamaya kalkar;ki bu şekilde boşanan birini tanıyorum..

1ay öncesini geçtim bunların 1 günü 1 gününü tutmuyor ki...o tıpış tıpış döncek bak sana söylüyorum...

Bakalım canım, umarım haklı çıkarsın. Bundan önce hep öyle oldu zaten, yine zaman bırakıp bekleme kararı aldım. Yani aslında belki de iyi bir durum bu çünkü bu sefer ilişkiye nokta değil noktalı virgül koymuş olduk. Aramayacağım ortadan kaybolacağım bir süre, özleteceğim kendimi, daha önce de öyle yapmıştım zaten. Ama aklıma takılan tek soru var: Diyelim ben aramadım, o aramadı, böyle böyle bir süre sonra tamamen geri dönüşsüz şekilde biter mi? Bu ihtimal var mı? Tamamen kopar mıyız?

Back
X