Hem sevmek hem boğmak isteyenler...

önceki sayfaları okumaya üşendim de.nneyi anlatmayı düşünmüosun özetlermisin??

önceki sayfaları okumaya üşendim de.nneyi anlatmayı düşünmüosun özetlermisin??

yukarıda yazmıştım ama. benim nişanlım askerde. daha önce ciddi bir ilişki yaşamıştım. bunu dile getirmeye çalıştığımda bana çok kızdı. hatta ayrılma noktasına geldik. ama bu olayı başkasından duyarsa daha kötü olacak. bilemiyorum anlayacağın.:26:

amanınnn sayfam renklenmiş
kızlar facede gelsenize görsel şeylerde paylaşabiliyoruz bugun boğmak isteyenlerin mi sevmek isteyenlerin mi gunu olsun hadi gelin bekliyorum anacımmmm

ben boğmak istiyorum bugün kocamı çok seviyorum ama beni gıcık edince boğmak geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar bir konu açayım dedim. kafam karışık. siz ne düşünüyorsunuz. hiç daha önceki sevgilisini özleyen var mı? ya da unutamayan. ben unutamayanlardanım. oh rahatladım be

kızlar bir konu açayım dedim. kafam karışık. siz ne düşünüyorsunuz. hiç daha önceki sevgilisini özleyen var mı? ya da unutamayan. ben unutamayanlardanım. oh rahatladım be

kızzz allah seni ne etmesin emi
bu derin bir konu bişey diyemem ama nişanlına olan sevginden emin değilsen iyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…