yok bu koşullarda zaten anlatmayı düşünmüyorum. ama gösterdiği tepkilerle beni kendine soğutuyor işte o an kulaklarından tutup tavana asayım diyorum. sonra da bi sözüyle bi bakışıyla yumuşuyorum:84:
önceki sayfaları okumaya üşendim de.nneyi anlatmayı düşünmüosun özetlermisin??
amanınnn sayfam renklenmiş
kızlar facede gelsenize görsel şeylerde paylaşabiliyoruz bugun boğmak isteyenlerin mi sevmek isteyenlerin mi gunu olsun hadi gelin bekliyorum anacımmmm
ben face e gelemiyorum. ama boğmak istiyorum
yok canım seviyorsan boğma bence gecmişi söyleyipte onunda seni boğmasına izin verme hepsevin sevilin
zaten şimdi söylemem. o askerdeyken bunu yapamam. hayatım o benim. tabii ki sevelim sevilelim.eğlenelim. ama kafamda bu soruları bıraktığı iöin boğmak istiyorum
ben boğmak istiyorum bugün kocamı çok seviyorum ama beni gıcık edince boğmak geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr
ewt canım :98:
aa kızlar facede sevme gunu ilan ettik bugun herkes boğmak istiyor bugun sevelim nsılsa yarında boğmak isteyeceğimiz bi an gelecek
ayyy hiç sevesim yok bugün gözüme sevimsiz görünüyor onun için en iyisi boğmak onu.
:13::13:................sen de bendensin
valla kızlar bugun sevesim var benim :)
kızlar bir konu açayım dedim. kafam karışık. siz ne düşünüyorsunuz. hiç daha önceki sevgilisini özleyen var mı? ya da unutamayan. ben unutamayanlardanım. oh rahatladım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?