- 22 Ocak 2014
- 248
- 80
- 28
- 35
Iste ben kesin kararin diorum kovuyorum sonra sessiz sakin kalinca pisman oluyorum nasil simdi ayrildikmi diye... ama busefer ileri gitti kal demem asla kendime saygim olmaz ozaman yüzüme tükürürmüs Öle yazmis kal dersem onaO yüzden 'niye gitme dedin?' diye yargılamıyorum seni . Sen zaten biliyorsun hatanı.
Önemli olan bunun doğru yöntem olmadığını anlamalısın. Gerçekten koy bavulunu kapının önüne.
Cünkü ilerde pisman olmak istemedigim icin yalvardim sonra yüzsüm oldum... ailem cabalayim dedim.. yoksa kim gururunu ezer gecer kücülürAdam sizi ezik görmekte haklı ama , burdan bakınca da öyle görünüyorsunuz.
Şu adama neden yalvarıyorsun kardeşim, neden kendini küçültüyorsun yazık değil mi sana? Ver mahkeme celbini eline gitsin.
Evet benim korkularim sevgim geri adimlarim onu böyle kendine güvenilir yapti...net olun bence.. Eger gercekten gıt dıyemeyeceksenız demeyın.. Ama artık blöfte yapıyorsanız bıraz daha ciddi noktaya tasımanız gerekli.. Kaybetmekten Korkmayın... Bu ona daha cok cesaret verıyor..
Cok haklisiniz cok sagolun insallah sabir ve güce ihtiyacim olucakBende bunu anlamıyorum ya kadın eşiyle vakit gecirip konusmak istiyor diye neden dır dırcı gibi lanse ediliyor ? Tamam evliliğine dair bazı şeylerin bittiğini kabullenemiyorsun ki bu çok çok doğal kimse bir zamanlar kendisine aşkla ve sevgiyle bakan kocasının böyle bir değişimini kabullenmek istemez bir an oturup sorarsın hangi ara bu hale geldik diye çok zor tahmin edebiliyorum ki ayrıca gurursuz oldugunu da düşünmüyorum çünkü sen bir zamanlar mutlu olduğun yuvan için belki düzelir diye bir gayret uğraştın ama olmadı yaptığın gayet doğal bir davranış gurursuzlukla alakası yok. Ama bundan sonra çocuğunun mutluluğu için dim dik bir sekilde ayakta durman gerek önce sen mutlu olacaksın ki bu çocuğunada yansısın. Sakinleş tatlım ve seni en mutlu edecek seçeneğe doğru ilerle yalnız kalmaktansa korkma evladına sarıl.. Rabbim yardımcın olsun..
Bana diyor kal diceksin ben yüzüne tükürcem ... zaman göstercek kim yalvaran köpek insValla kovup geri cagirinca adam yine aynisi olucagini dusundugunden bunlari diyo zaten ayrilmayi dusunmedigin icin yine hep aynisi olur yani o hakaretleri hep duyucaksin. Nasil olsa vazgecemiycegini dusundufunden ven olsam ben de degismezdim biyle rahat davranirdim. Eger bosanma kagidi eline gelirse o zaman dank eder asil kopek o olur
Kahvede arkadaslarlaydik diyor... hep ayni bende inaniorim safim ya kötülük yok.. ama henüz bi baska bi kadin sanmiorum olsunsiz yalvarmaya devam ettikçe bu adam böyle gider
sabah 5 lere kadar ne yapıyor hiç düşündünüz mü
Cünkü ilerde pisman olmak istemedigim icin yalvardim sonra yüzsüm oldum... ailem cabalayim dedim.. yoksa kim gururunu ezer gecer kücülür
Kararli olursan esyalarini kapiya koyarsan birak bavula koymayi cop posetine koy kapiya birak gelsin alsin. Bosanma kagidini da eline ver. Kapinda bile yatar. Yoksa simdi o ondan vazgecemiycegini yine eve cagircagini dusunuyo cok rahat bikac gun keyfine bakar ici rahat cunku. Kararli oldugunu gorunce tutuscakBana diyor kal diceksin ben yüzüne tükürcem ... zaman göstercek kim yalvaran köpek ins
Sizde çocugu annenize falan bırakın birlikte dışarı çıkabileceğinizi söyleyin ayrılamıyorsanız anlaşmaya bakın.Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
Busefer dayanicam gitsin herseyi denedim artik kopsun incelen yerdenyorumlarinizdan bile tedirginliginiz cekingeniz belli..
madem bitmesini istemiyorsunuz neden posta koyuyorsunuz?
madem posta koyuyorsunuz sonra neden yalvariyorsunuz?
sizin esiniz yuze gelmis artik,simarik cocuk gibi..esasli bi ders almasi lazim..
hic korkmayin,avrupa`Da bekar anne olmak hic zor bisey degil..isiniz arabaniz varsa daha neden korkuyorsunuz,ozgurlugunuz zaten elinizde.
koyun esyalarini su siyah koca cop posetlerine birakin kapinin onune.
gelince de acmayin kapiyi filan..maksimum 1 ay diyorum..o zaman kim yuzsuz kopekmis gorur o densiz.
Hep kahve.. yani benim bildigimsabahlara kadar napıo hiç mi şüphelenmedn ya , işin içinde başka bişe olma ihtimali baya bi yüksek diyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?