Beni cok iyi anladiniz simdi Allah sabir ve güc versin tutucam kendimi aglamamaya calisicam simdi bile is yerinde zor tutuyorum kendimi aglamamak icin.. yorumlariniz icin sagolun insan cok muhtac oluyor icini dökmeyeBir kere de haksızlıklarını kabul etseler şaşarım.
Tabi sen yuvan için, çocuğun için uzatmaz affedersin haksız durumuna düşersin. İyi olan hiç bir şeyi haketmiyor böylesi.
Bu adam sabaha kadar hangi arkadaşlarla takılır o arkadaşların da evi barkı yok mu? Bu kadar sorumsuz insan nasıl birbirini bulmuş? Hepsi mi gevşek bunların?
Madem yuvanı dağıtmak istemiyorsun -ki tek taraflı yürümez bana göre - alma bir kaç gün eve. İki hafta sonra kendini bozuyor diyorsun ya en az iki hafta süre sokma eve. Görür o zaman yüzsüz köpeği.
Ins toparlarim ama su duygusallik pesimi biraksa.. adam yüzsük köpek yalvarma bana diyor smiley yolluyor bide bana bakinŞu saatten sonra öyleydi,böyleydi artık bence boşverin.
Kendinizi biran önce toparlayın.
Duygusallıla sadece siz kaybedersiniz görün bunu.
Denedik tam gecen sene ayni seyleri yasadik gene basa döndük.. bide dedim birakayim o hayati görsün fakat baska biri hayatina girerse hepten biter.. tek kuru kuru gezse akillansa gelse neyse..Evlilik kolay bitemez aslında sonuçta ortada çocukda var ama alttan alma burnu sürtsün ciddi ciddi arama sorma kendi gelsin sana ama baktın olmuyor İyi bir işin varsa ve kendine güveniyorsan hiç çekme ama bence ama önce dene hemen pes etme
İlginç bir durum...Ins toparlarim ama su duygusallik pesimi biraksa.. adam yüzsük köpek yalvarma bana diyor smiley yolluyor bide bana bakin
Aynı benim kocam :) o da sinirle herşeyi soyluyor sonra iyikende sinirle söyledim diyor son bir aydır surekli dışarıda geziyor.bizde ayrılıcaz sanırım.ben çalışmıyorum şuan ama bende hoş alımlı bir bayanım.eşimede fazlayım ama onlar buna bakmıyor.nasıl olsa ayrılamaz deyip istediğini yapıyor.Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
Evet cünkü hep kendimi suclarim ben ona bunu dedim oda ondan demistir diye... ins mantikli düsünürümİlginç bir durum...
Adamın bu pis hakaretlerinden çoktan soğumuş olmanız gerekirken hala duygusallık diyorsunuz.
Umarım sizin de bir an önce aklınız başınıza gelir ve hemen kurtulursunuz şu adamdan.
Bende 4 5 kere telrarlandi ben yalvardim simdi dedim sasirt bakalim kizim görsün gününüAynı benim kocam :) o da sinirle herşeyi soyluyor sonra iyikende sinirle söyledim diyor son bir aydır surekli dışarıda geziyor.bizde ayrılıcaz sanırım.ben çalışmıyorum şuan ama bende hoş alımlı bir bayanım.eşimede fazlayım ama onlar buna bakmıyor.nasıl olsa ayrılamaz deyip istediğini yapıyor.
Valla benim de şuan bir işim olsaydı hemen ayrılırdım ama şuan beklemedeyim biraz iş bakıyorum bir kaç yerden haber bekliyorum.Eğer olursa hemen boşancam.çunku boyle adamlar duzelmez ömrümüzü çürütür.Bende 4 5 kere telrarlandi ben yalvardim simdi dedim sasirt bakalim kizim görsün gününü
Evet erkekler çok konuşan bayan istemez ortasını bulmak lazım.. Soğudumu güzelmiş bakımlıymış dinlemez bu sadece erkek için değil hepimiz için aynı başımızda sürekli dır dır eden bi koca istemeyiz onlarda aynı şekilde.
bosamma dolilekcesi eline gelince kim yizsux kopek gorur o allah sana yardimci olsunSlm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?