Beni cok iyi anladiniz simdi Allah sabir ve güc versin tutucam kendimi aglamamaya calisicam simdi bile is yerinde zor tutuyorum kendimi aglamamak icin.. yorumlariniz icin sagolun insan cok muhtac oluyor icini dökmeye
İyide bu bi anda olmamış söylesinize hangi erkek evlenip sabahlara kadar dışarıda durur ve dört yaşındada çocuk var üstelikBence konu sahibinin eşi kadın çok konuştuğu için değil, dinlemek istemediği için aşırı tepki gösteriyor.
Çok konuşan sürekli akrabalarını anlatan kadınlar da var tabi. Ama konu sahibinin buna vakti yok zaten baksanıza. Adam evde yok.
İşyerinde o gün olan bir şeyi anlatırken bile adamlar çevresiyle ilgileniyor. Ya da tv ye bakıyor. 'Ben ne yapayım' der gibi bakıyorlar. Halbuki amaç sadece paylaşmak. Belki fikir almak. O şeyin eşinin kafasını neden meşgul ettiğini anlamıyor erkekler. Düz vites işte.
Hiç ilgilerini çekmiyor. Eşin herşeyiyle ilgilenmek biz kadınlara mahsus bence.
Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
Mazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
Iste gururu hep bi kenara birakirim sevgim yuvam agir basar ama duruma bakin sonra.. cünkü ben seneler sonra keske gurur yapmasaydim diye pisman olmak istemem... yapmadimda simdi böyle..m bise yapayim gurur nolur bakalim..Kusura bakmayın ama evet benim gözümde de gurrsuz ve aciz biz kadın canlandı
Köpek demesine ramen hala yalvarayımda gitmesin modundasınız
bu kez gerçekten eve almayın ve boşanma celbi gönderin ama blöf olduğunu çaktırmayın.Slm hanimlar daha önce sorunumu yazmistim kocam aksam cikmalarini abartip eve gec geliyordu.. yine aynisi oldu koydum kapiya... esyalarini gel al dedim.. aman sen varken gelmem yine aglar köpek gibi yalvarirsin gitme diye dedi... cünkü 4 5 kere aynisi oldu ve ben hakli oldugum halde kal demistim geri adim atmistim... ama dayanamadim artik yine sabah 5 te gelmesine 5 senelik evliyiz 4 yasinda bi oglum var iyi bir isim var... ama ayrilmak cok zor yani güvenemiorum kendime ve bana yazmis sükür kurtulcam senden diye.. daha 3 gün önce seviyorum fln diyordu... takmis köpek gibi yalvarma diyip duyuyor yüzsüz köpek bile olamazsin sen diyor.. dedim ben cabaladim ailem icin geri adim attim köpekmi oldum tamam bitsin dedim... ki ben cok bakimli biriyim 26 yasindayim... ama o nasil böyle kendinden emin pisman olurmu ki... neyapayim ama artik geri yalvaramam gözünde yüzsüz köpek oldum...
tabi boşanma blöfü sonrası eve dönerse sen de onunla sohbet etme. o sana bir şey söylemek veya anlatmak isterse öf çok çenen var de sustur, bazen de annene veya bir arkadaşına git, geç dön, o seni arasın merak etsin.Hep cenemden biktigini söylerdi... cok konusuomusum... insan günlük hayatini esiyle paylasmak ister ama bos geliormus ona huzur vermiomusum
arkadaşlarıyla olduğuna emin misin? başka kadın ya da kadınlar olmasın hayatında?Iste hem suclu sabah geliyor hem üste cikiyor sanki ayrilmak icin manaya bakiyor cok tuhaf bi insan kocami taniyamaz oldum... sonra dedim birak gitsin istedigi hayat neymis sabahlamak kahvelerde disarda görsün ama yazik oldu
Değişmez boşan cocugun icin daha iyi inanMazosist ne bilmiorum... fakat cocuk var dedim kocamin iyi yönleri var dedim ve ezik gurursuz kadin görüyor beni... ve baristimizda adam melege dönüyor 2 hafta sürüyor sonra gene aynisi... sevdigine inandiriyor sinirliyken dedim diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?