- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Aynen öyle o günü hiç unutmuyorum ebe üstümüze yürüşümüştü kucağımda 2 günlük bebeğimle ve sezaryenliydim. Sebebi de verdiği randevuyu 1 saat kala başka güne çekmek istemesi. Karakola gittiğinizde kötüye kullanılıyor bu hakları demeyi unutmayın gerçi ben dilekçeye de yazmıştım ama bir şey olmadı. :)Evet olay bu işte. O gün ben Drun elinden birşey alsaydım ve onu iteklesiydim o gün belkide nezaretteydim. Ama o 1 yaşındaki bebeğe bunu yapınca sonuç hiç.
tamada. elinde delil tanik var mi ne olursa olsun bebege yapilan siffet hakaretten daha agir o sana oyle diyorsa sende. hakaret etti de cok mu zorrr zaten ulkede adalet yokMerhaba hanımlar. Çok sinir olduğum bir durumu paylaşıp sizden ve özellikle avukat arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum. Aşağıda yazacağım olay geçen yıl mart
ayında yaşandı.
Bugün ....... ilçesi,........... mahallesi sağlık ocağına ateşli bebeğimi muayeneye götürdüm. Bebeğim 15 aylık. Şuan bile o kadar üzgün ve sinirliyimki anlatmakta zorluk yaşıyorum . Oğlum uzun saplı yerlerin süpürüldüğü fırçalara çok ilgi gösteriyor. Onu gördü yine. Hastalığının verdiği huzursuzlukta var Dr un yanına girmemize de yarım saatten fazla var. Onu istedi süpürüyor yerleri bende arkasındayım. Dışarıdan kendisinin Dr olduğunu sonradan öğrendiğim......... girdi çocuğun elindeki fırçayı zorla çekerek aldı çocuk bırakmak istemediği için epey zorladı hatta çocuğum şiddetinden düşüyordu. aldı fırçayı fırlattı uzağa. Ben şok oldum sizene, siz kimsiniz dedim. Kadın nasıl sinirli evinden mi getirdin süpürgeyi, çok meraklıysa çocuğun, evinden al taşı, o buranın malı tarzında bir doktora yakışmayacak üslup ve davranışlar sergiledi, resmen bebeğime şiddet uyguladı bebeğim hala korkuyor ve ağlıyor.
Bu merhametsiz ve vicdansız kişiye gereğinin yapılmasını arz ederim.
Bu olay yaşandığı vakit sosyal paylaşım sitesinde muhtarımızda aynı Dr ile farklı konulardan sorun yaşadığını ve Dr un kendisine küfür ettiğini yazmıştı. Bende yorum olarak aynı Dr benim bebeğime bu gün şiddet uyguladı, şikayet edeceğim diye yazdım, hakaret falan etmedim.Sağlık bakanlığına ve cimere şikayet ettim, tabiki bir şey çıkmadı. Bu gün karakoldan ifade vermem için arandım, ben dahil yorum yapan herkesi ifadeye çağırmışlar ekran görüntülerini alıp. Ne demeliyim yarın. İlk Kez karakoldan çağırıldımda heyecanlıyım.Birde bunun için para cezası ödemek istemiyorum hala olayı sindirememişken birde hakaret etti demiş.
Sizinki de çok merhametsiz ceAynen öyle o günü hiç unutmuyorum ebe üstümüze yürüşümüştü kucağımda 2 günlük bebeğimle ve sezaryenliydim. Sebebi de verdiği randevuyu 1 saat kala başka güne çekmek istemesi. Karakola gittiğinizde kötüye kullanılıyor bu hakları demeyi unutmayın gerçi ben dilekçeye de yazmıştım ama bir şey olmadı. :)
Kamera kayıtlarıyla şikayette bulundum. Ama o saatte kayıtta değildi diye bilgi verilmiş sağlık ocağından.tamada. elinde delil tanik var mi ne olursa olsun bebege yapilan siffet hakaretten daha agir o sana oyle diyorsa sende. hakaret etti de cok mu zorrr zaten ulkede adalet yok
Üstüne bir ton hakaret etti seni bimere şikayet edicem diyince de ben çoktan tutanak tuttum deyip dalga geçti. Bence psikolojik sorunları vardı o ebenin. Boşverin her şey olacağına varır elinde sadece o yazdıklarınız varsa hiçbir şey yapamaz.Sizinki de çok merhametsiz e.
Inşallah.olursa Sadece para cezası olur diye düşünüyorum ki asla hakaret etmedim. Onuda ödemek istemem çünkü asıl üzülen taraf bizdik.Üstüne bir ton hakaret etti seni bimere şikayet edicem diyince de ben çoktan tutanak tuttum deyip dalga geçti. Bence psikolojik sorunları vardı o ebenin. Boşverin her şey olacağına varır elinde sadece o yazdıklarınız varsa hiçbir şey yapamaz.
al iste genelde boyle oluyor kim yogurdum eksi derki o doktor. ozel sektorde olsaydi boyle artist davranamazdi kurumda oldugu icin kolluyor dev sende de bana. ve bbebgime hakarey etti madem kamera kaydi yok. adaleti. malesrf bunlar gibi kullanacaksin ki hakli olmak icinKamera kayıtlarıyla şikayette bulundum. Ama o saatte kayıtta değildi diye bilgi verilmiş sağlık ocağından.
Biz çocuklarımızı fanusta büyütmüyoruz, hasta olduğunda en mikroplu yer olan sağlık tesislerine götürebiliyoruz, orada soluduğumuz havadan daha temizdir o süpürge. Dr benim ocuğumu düşünerek tüm iyi niyetiyle çocuğumu sarsararak iki kuruşluk süpürgeyi, evden mi getirdin diyerek amacının devlet malını korumak olduğunu belli etti zaten. Siz çocuğunuzu hastayken 1 saat beklediğiniz bir kuyrukta oyalamak için daha medeni şeyler bulun.Annesi mikrop kapacak diye düşünememiş, doktor mu düşünecek?üstelik süpürge ya,üzerinde binlerce mikrop var.Doktorun üslubu doğru değil ama, anne de ilginç !
32 kişi bir olup siz şikayet edin onu mahkemeye kadar gidin madem oyle herkes rahatsiz durumdan... ortak karar alın herkes şikayette bulunsun... siz değil o düşünsün...32 kişi falan varmış.
Defalarca şikayet edilmiş. İnsanları terslediği ve kovduğu için. Ama malesef sadece puanı düşürülüyormuş oda neye yansıyor bilmiyorum.32 kişi bir olup siz şikayet edin onu mahkemeye kadar gidin madem oyle herkes rahatsiz durumdan... ortak karar alın herkes şikayette bulunsun... siz değil o düşünsün...
Ay iyi dayanmıssınız ben olsam sacını basını yolar haklıyken haksız duruma duserdım kesinMerhaba hanımlar. Çok sinir olduğum bir durumu paylaşıp sizden ve özellikle avukat arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum. Aşağıda yazacağım olay geçen yıl mart
ayında yaşandı.
Bugün ....... ilçesi,........... mahallesi sağlık ocağına ateşli bebeğimi muayeneye götürdüm. Bebeğim 15 aylık. Şuan bile o kadar üzgün ve sinirliyimki anlatmakta zorluk yaşıyorum . Oğlum uzun saplı yerlerin süpürüldüğü fırçalara çok ilgi gösteriyor. Onu gördü yine. Hastalığının verdiği huzursuzlukta var Dr un yanına girmemize de yarım saatten fazla var. Onu istedi süpürüyor yerleri bende arkasındayım. Dışarıdan kendisinin Dr olduğunu sonradan öğrendiğim......... girdi çocuğun elindeki fırçayı zorla çekerek aldı çocuk bırakmak istemediği için epey zorladı hatta çocuğum şiddetinden düşüyordu. aldı fırçayı fırlattı uzağa. Ben şok oldum sizene, siz kimsiniz dedim. Kadın nasıl sinirli evinden mi getirdin süpürgeyi, çok meraklıysa çocuğun, evinden al taşı, o buranın malı tarzında bir doktora yakışmayacak üslup ve davranışlar sergiledi, resmen bebeğime şiddet uyguladı bebeğim hala korkuyor ve ağlıyor.
Bu olay yaşandığı vakit sosyal paylaşım sitesinde muhtarımızda aynı Dr ile farklı konulardan sorun yaşadığını ve Dr un kendisine küfür ettiğini yazmıştı. Bende yorum olarak aynı Dr benim bebeğime bu gün şiddet uyguladı, şikayet edeceğim diye yazdım, hakaret falan etmedim.Sağlık bakanlığına ve cimere şikayet ettim, tabiki bir şey çıkmadı. Bu gün karakoldan ifade vermem için arandım, ben dahil yorum yapan herkesi ifadeye çağırmışlar ekran görüntülerini alıp. Ne demeliyim yarın. İlk Kez karakoldan çağırıldımda heyecanlıyım.Birde bunun için para cezası ödemek istemiyorum hala olayı sindirememişken birde hakaret etti demiş.
Teşekkürler. Önce serin kanlı olup ettiğim hakaret neymiş diye sorayım. dediğiniz gibi.Hakaret değil de iftira attı diyebilir sizin için yani bebeğe darp şiddet uygulamadigim halde yorumda boyle bir suç isnat edildi deme ihtimali var siz gittiğinizde neyle suclandiginizi sorun ona göre ifade verin
Doktorun davrınışı doğru görmediğimi belirtmiştim ama,çocuk süpürgeyi aldığında müdahale etmeliydiniz siz de.Ayrıca o ortamda soluduğunuz havadan daha temiz değil o süpürge, süpürdükçe mikroplar havaya karışıyor.Biz çocuklarımızı fanusta büyütmüyoruz, hasta olduğunda en mikroplu yer olan sağlık tesislerine götürebiliyoruz, orada soluduğumuz havadan daha temizdir o süpürge. Dr benim ocuğumu düşünerek tüm iyi niyetiyle çocuğumu sarsararak iki kuruşluk süpürgeyi, evden mi getirdin diyerek amacının devlet malını korumak olduğunu belli etti zaten. Siz çocuğunuzu hastayken 1 saat beklediğiniz bir kuyrukta oyalamak için daha medeni şeyler bulun.
Doktorun yaklaşımı fevri olmuş ancak dış mekanlarda kullanılan temizlik ekipmanları resmen mikrop yuvası, çocuğunuza öyle birşeyle oynaması için müsade etmemeliydiniz. Doktor belki böyle pis bir şeyle oynamasın diye çocuğunuzun elinden almaya çalıştı ve sizle tartışınca madem çocuğunuzun ilgisi var yanınızda taşıyın gibi gerginlikten dolayı saçma bir ifade kullandı belki de. Yani ben sanmıyorum ki oraya ait bir ekipman olduğu için sizinle tartışacağını. O an çocuğunuzun o süpürgeyle her türlü hasta insanın bulunduğu ortamda yerleri süpürdüğünü ben görsem sizi mutlaka uyarırdım. Doktor sizi uygun bir dille uyarıp çocuğunuzun dikkatini başka yöne çekerek süpürgeyi alabilirdi, her iki taraf da hatalı benceMerhaba hanımlar. Çok sinir olduğum bir durumu paylaşıp sizden ve özellikle avukat arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum. Aşağıda yazacağım olay geçen yıl mart
ayında yaşandı.
Ortamın pisliğini toplayan birşey nasıl temiz olabilir ki zaten ve doktor bu nedenle aldığını belirtseydi yüzde yüz haklı derdimDoktorun davrınışı doğru görmediğimi belirtmiştim ama,çocuk süpürgeyi aldığında müdahale etmeliydiniz siz de.Ayrıca o ortamda soluduğunuz havadan daha temiz değil o süpürge, süpürdükçe mikroplar havaya karışıyor.
Önce sen mi şikayetci oldun o mu?Kamera kayıtlarıyla şikayette bulundum. Ama o saatte kayıtta değildi diye bilgi verilmiş sağlık ocağından.
Canım öncelikle geçmiş olsun.Merhaba hanımlar. Çok sinir olduğum bir durumu paylaşıp sizden ve özellikle avukat arkadaşlarımızdan yardım rica ediyorum. Aşağıda yazacağım olay geçen yıl mart
ayında yaşandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?