Çok basit bi cevap ayrılman gerekiyo :) kusura bakma gülücük attım çünkü trajekomik yani
Malesef kişiliği düzgün olmayan bi adi imiş senin erkek arkadaşın maşallah şimdiden bi ayak üstünde kırk yalan söylemiş
hayır gelmez böyle yalan söyleyenlerden valla ben pişman olmuş biri olarak yazıyorum bunları sana sonra ben ne yaptım keşke hiç çıkmasaydım dersin ileride de ne salkmışım der gülersin
Sevdiğim için katlanmaya çalışıyorum ama ona bağırmaktan artık sesim kısıldı hala inadına yok işte çalışcam falan diyo diyorum olmaz diyorum. o zamanlar beni çok sevmiyomuşta ondan kızla konuşmuş bana böyle söyledi
böyle bi bahane mi var ya ben seninle yeni çıkmaya başlamıştım pek fazla sevmiyodum gittim başka kızla konuştum . bu nasıl bir kendini koruma ve savunma mekanizmasıdır çok saçma o zaman herkesin yeni çıkmaya başladğında karşsındakini aldatma hakkımı oluyomuş ben anlamadım yani madem çıkkmaya başladın pek sevsen de sevmesen de karşındakine olan bi saygın bi grurun bir sorumluluğun olması gerekir böyle saçmalıklarla konuşmasın karşında . 5 ayda da çok aşırı derece de büyük bi sevgi olmaz . benim de 5 ay sürdü eski sevgilim beni aldattı birsürü kızla ben de onu sevdim sanmışım ta ki şuanki sevgilimi bulana kadar şimdiki sevgilimle ve umarım son sevglimle 2 seneyi aştık ve şuanda geçmişime bakıp gülüyorum . Bence sen de şimdikini bırakmalısın . Ama ben ne desem boş çünkü benim söylememle bırakmayacaksın biliyorum ama keşke bıraksan çünkü senin iyiliğin için bu yazılanlar yani ben seni tanımıyorum sadece yorum yazabilirim burda o yüzden seninle ilgili içimde kötü bi niyet olmaıdğı için ( seni tanımadığımdan ) samimi cevap veriyorum .
Umarım beni dinlersin . Bi örneek daha veriyim mesela benim sevgilimde kendi arabasıyla çalışıyo geçen sene çeşmeye gitti tatil yerinde iş yaptı hastahaneden rus bi kadın bille taşıdı bana herşeyi anlatıyodu şuanda hala o zaman nasl kıskanmamışım die kendime şaşıyorum ama güvenidğim için sanırsam çünkü benimkiyle arkadaşları bile dalga geçiyordu o kdr kız taşıdın hiçmi bakmadın ne salaksın diyolarmış
Ssanırım mesele güvenmek öyle biyerde çalışsa bile neblyim güvenin olsa ona karşı sorun olmazdı ama sennki baya yalanlar söylemiş güvneilcek biri de değil yani . Bence sen onu bırak yol yakınken .
Çok haklısın. Düşünsene bi yere gidicek ve ben onu sürekli acaba kızlamı konuşuyo yine aynısınımı yapcak diye düşüncem çünkü güvenimi kaybetti tamamiyle güvenimi kaybetti ve güvensiz olmaz ama seviyorumda o kısmını napcam onuda bilmiyorum yaşımd aha ufak gerçi 18 yaşındaym bu sene dersaneye gidicem üniye hazırlanıcam mesela
aynı yaştayız seninle ben de bu sene üniversiteyi kazandım 2 senelik bi bölüm okuyaccağım okul bitince sanipse evleneceğiz inaşllh benimde baya srunum var ailem istemiyo vs..vs.. neyse şuanda konu ben değilim sensin :)
daha yolun başı 5 ay biliyorum çok acı çekeceksin ayrıldığn zaman ama sonra iyiki diyeceksin buna da eminim yani şuanda ayrılman sonra kötü bi sonuç yüzünden ayrılmadan daha iyi . Düşünsene 1 sene 2 sene sonra çok büyük bi yalanını yakaladğını şuan bu kdr seviyorum diyosan zaman geçtikçe daha da seveceksin hatta sevmekten de öte bağlanacak ve çok alışacaksın ve o zaman ayrılmak şimdikinden kat kat daha beter olacak . Ama istersen bir şans ver diyeceğim de diyemiyorum işte kızlar işin içine girmese şans ver sadece yalan derdim ama sana yalan söyleyip eskisine mesaj atması çok çirkin ya . bence affetme ve ayrıl .
Bende onun icin sacma bi bolum okucaktim Allahtan oyle bi sacmalik yapmadm. Bende seneye tercih yapcam edebyat istiyodum vazgectim . Bilmiyorum kafam cok karisik napsam bilmiyorm guveneniyorum yani nasl olcak nsl bdha guvencem.blmiyorum
bu kadar taviz yeter bence. Senin sevgini hakketmeyen,göz göre göre aldatıp kandıran bir insan için değer mi bu kadar üzülmeye be güzelim yol ver gitsin.5 aydır birlikteyiz diyorsun, bilemem ne kadar şey paylaştınız ne kadar çok seviyorsun ama inan bana bu insanla devam edersen mahvedersin kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?