Erkek arkadaşımın olduğu mekanda yemek veriyorlardı eski sevgilileride vardı ona gitmiceksin dedim eger gidersen en adisin dedim ve oda tamam gitmicem dedi ve bana yalan söyledi ve gitti ve yalanı affettim sonra aradamn 1 hafta sonra bayramda görüştük telefonunda kıza bayram mesajı atmış bu kim dedim bana başka bi kız dedi ama sonradan öğrendim ki bundan 2 ay önce o kızla konuşmuş sosyal siteden ki bunlar konserde tanışmışlardı sosyal sitede konuşmuşlar tel numarasını istemiş kızın neyse ben bunuda affettim arkları geldi benle konuştu falan. Sonra işe giricekti kızların olduğu plaj gibi bi yerde dedim hep aklım sende olcak başka yere gir daha güvenemiyoprum çünkü bana hem yalan söyledi hem başka kızla konuştu nasıl kabulleniyim 5 aydır çkıyoruz yok bana dedi o kızla konuşurken 2 aylıktık daha seni okadar sevmiyodum falan dedi ama bana o zamnlar senden başkasını gözüm görmüyodu dedi . o zaman inanmıştım. şimdi yine kavga ettik okadar üzüldüm sürekli üzüyo beni napmam gerekiyo fikirlerinize ihtiyacım var