- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
İkimizde otuzlu yaşlardayız. Ne kadar maaş alıyor astsubaylar? Çok merak ettim :)Yaslar kac. Bu adam evlenmeyi dusunmuyorsa bak acik acik soylemis fazla kaptrma kendini. Simdilik iyi hos guzel geliyor ama bak bile bile lades deme. Gecrekten hayatlari cok zor. Ben cock cok sevdim esimi seninle daglara bayirlara ovalara demistim. bu sozu verdigim icin evliligimizde cok kizdim kendime. Olmuyor yani cok fedakarlik yaoiyosun. Bak sana en kolay yoldan anlatacagim net anlayacaksin. Bu adamlar simdi bekarken saglam paralar aliyorlar ve ailelerini bir guzel alistiriyolar tamammi.
Ornek a seninki
Ne diyosun ev alacak annesine. Iyi alsin hos. bi zaman sonra bu adamlar evleniuo. Borc harcla. Adamlari aileleri rahat birakmiyo hala para istemeye devam ediyo cok maas aliyo el kizi yiyosa bizede gonder hesabi. Her ay bu kez bu adamlarin yakasina yaoisiyolar. Simdi annesine ev alan adami evlenince o ana sana birakirmi saniyosun. Ben sana anlattim kapilma. Durumlar boyle. Bana diyeceksinki isin hep maddiyatini dusunuyosun. Askerin akillisina gelirsen cok iyi. Ama boyleyargi dagitr gibi para dagitanina gelirsen benim esim gibi yuvan falan kalmiyor.biraz devam et tani bakalim hayirlisi kismet
Ama bahsettiğiniz şeyler her ailede yaşanmıyor ki. Mesela benim ailemde bana ait bir ev almak istiyorlar, ileride kimseye muhtaç olmayayım derdindeler. Herkes bir değil o konuda.