- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.948
- 598
- Konu Sahibi Maelstrom_
-
Tercih normal anatomiye uygunsa imkansıza yakındır ama çocukluktan kaynaklanan bir durum olabilir bir olay şok geçirmiş olabilir bebeklikten beri gelişim psikolojisine bakarsanız her yaşta ayrı bir özellik kazanılıyor tuvalet eğitimi en basit yanlış olursa cimri oluyor cimriliginde tedavisi var bu da onun gibi birşey cinsiyet ayrımı cinsellik adı verilen dönemler belli kritik dönemlerde kazanılır yanlış olursa da bu gibi sonuçlar çıkar en iyi psikolog bilir tabiki
Yasamadigim için neler hissettiğini anlayamam. Günah mı diye sormussunuz Lut kavmini okumanızı tavsiye ederim. Başka şeylere odaklanin spora,doğaya herşeye ama lütfen kendin cinsinizden uzak durun. Bir topluluğun helak olmasına sebep bu konu. Allah yardımcınız olsun,içimizdeki hissettiğiniz duygulardan eser kalmasın inşallah.(konu sahibi dışındaki alintilara cevap vermiciimm)
bölüm değiştiremez misin?
benim bi arkadaşım onu aldatan eski sevgilisiyle böyle burun buruna çalışıyordu hiç sallamayıp yeni sevgili bile yapmıştı yani. aslında dirayetli olsan yanında olmasıyla unutmanı bile kolaylaştırabilirsin biraz kendini hissizleştirmeye çalış.
Çok kral bir insan var buradasize cevap vermemek için baya tuttum kendimi ama banlanmayı göze alarak yazacağım.Allah neden bu şekilde yaratmış konu sahibini? İnsan olmayı gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence, bilimsel olarak bizler de hayvanız.Aşağıda eklediğim fotoyu bir inceleyin.Başlangıçta tüm hayvanlarla aynı şekilde başlıyoruz, sonra türlerine göre şekil alıyor her canlı.
Ne demişler “cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline” iyi akşamlar he bide o önerdiğiniz psikoloğa siz gidin bence iyi gelirYaratılıştan gelir öyle mi :) ne diym siz öyle diyorsanız öyle olsun iyi akşamlar
İmtihan diyelim o zaman ama normal bir durum asla değil! Siz nerede okudunuz o psikolojiyi
Yok sonradan vahiy olarak geliyor. O insanlar da bilerek ayrıma maruz kalacakları bir hayat seçiyorlar. Size de iyi akşamlar
Ben kimseyi yargılamiyorum keşke bunu anlasaniz diyecek çok şey var da neyse ortalığı siz ve sizin gibiler böyle durumları desteklediği için karıştırıyor !Cimrilik ile eşcinselliği nasıl bir tutabiliyorsunuz? Eşcinsellik bir hastalık değil ki bir tedavisi olsun siz önce bunu kabullenin, ne psikiyatrist ne başka bir doktor bu durumu engelleyebilir. Soru sahibi nasıl yönelimimi değiştirebilirim diye sormamış farkındaysanız sizin burda yaptığınız sadece ortalığı karıştırmaya çalışmak ve hiç haddiniz olmayarak insanları yargılamak.
Daha ondan daha çok sevebileceğin kaaac kişi çıkacak karşına.ama aynı yerde dipdibe olman biraz zorlayıcı..psikoloğa gittim ve en son mutlu olduğun an nedir dedi bana sevildiğim an dedim kim tarafından dedi onun tarafından dedim..Bir erkeği sevsem mutlu olurum gibi geliyor dediğimde bana neden mutlu olursun dedi? Nedeni belliydi toplumdan dışlanmazsın tırnak içinde bazılarının dilinde"normal"bir insan olarak hayatını devam ettiririmdi aslında tek cevabı..severim mi sevmeliyim mi diyorsun dedi.o kadar haklıki bir şey diyemedim çünkü sevmeliyim diyordum.. ve zorla nasıl sevilirdiki..
değiştiremem çünkü bir kez yer değişikliği talep ettim bir dahakine yaparsam sorunlu personel olarak adım çıkar ve bu en son isteyeceğim şey ama onun gitme ihtimali var öyle bir şeyler söylediğini duydum... Umarım gider belkide beni zorlayan şuanki yaşadığım yalnızlık durumu
Kim cahil tartışmayalim:)Ne demişler “cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline” iyi akşamlar he bide o önerdiğiniz psikoloğa siz gidin bence iyi gelir
Kendimi çok cahil hissettim şu an.. ağlicamNormal, fizyolojide de gördüğümüz üzere doğadaki canlılarda var, normal.
Türkiyede okudum.
Ek olarak tuvalet eğitiminin cimriliğe yol açabileceği ile ilgili bir şey yazmışsınız ancak bu yalnızca Freudyen yaklaşımda ele alınan bir konu ve artık neo-freudyenler dahi kendilerini yenileme yoluna gittiler.
Hoş ben hala sevmem Freudyen isteyen taşlasın, eskisi artık o 1800lerin sonu psikolojisi, artık insanlar kanıtlayabileceği teorilere yöneliyorlar...
Size ne? Siz kimsiniz ki karışıyorsunuz! Şu Ramazan’da siz de azıcık haddinizi bilin!Şu mübarek ramazan gününde açmayın bari böyle konu ya Rabbim sizi ıslah edip doğru yola cevirsin
<3 çok teşekkür ederim güzel cümleniz için.Çok kral bir insan var burada
Valla sizin gibi insanlar sayesinde de gay erkekler paravan evlilik yapıp kadınları ömür boyu mutsuzluğa esir ediyor. Trans kadınlar seks işçisi olmak dışında alternatif iş bulamıyor, ömür boyu dışlanıyor. İntihar edenlerin haddi hesabı yok.. bence sen önce kendi fikirlerini sorgulaBen kimseyi yargılamiyorum keşke bunu anlasaniz diyecek çok şey var da neyse ortalığı siz ve sizin gibiler böyle durumları desteklediği için karıştırıyor !
Öncelikle psikolojik tedavi görmeniz gerekiyor hem de acil olarak size bolca dua ve ibadet etmenizi öneririm ruhunuza iyi gelir.24 yaşındayım, güzel bir çocukluk geçirmedim hemcinsim olan birisine aşığım ve bu ilk değil karşı cinsten hiç sevgilim olmadı bazen karşı cinsten de hoşlansam da baskın olarak kendi cinsim önde geliyor biseksüel olduğumu düşünüyorum ama emin değilim, aşık olduğum insanla üstü kapalı karmaşık bir ilişkimiz vardı o yanardönerdi hem karşı cinsle sevgili olur hem de benimle yakından ilgilenirdi hal böyle olunca onun şefkatiyle onu sevgilim gibi hissederdim benimserdim ama aramız çok kötü bozuldu bir gün yüzüstü bıraktı beni yüzüme bile bakmadı hiçbir suçum yokken, saçma sapan bahanelerle tek bir kalemde sildi beni, defalarca yazdım tamam zaman ver dediğinin ertesi günü yine sildi beni, sevgili desen sevgili değildik arkadaş desen o da değil karışık bir şeydik...dengesiz bir insandı ama seviyordum ben onu.. bir gün tamamen bitince çok zor atlattım bunu aynı iş yerinde çalışıyorduk ve her gün görüyordum onu ama şuan ise kader midir bilmem yer değişikliği sebebiyle beni onun bulunduğu birime verdiler şuan aynı odada çalışıyoruz yan yana oturuyoruz bunu ilk öğrendiğim anda kendime gelemedim, nasıl ondan uzak duracaktım nasıl mesafeli olacaktım?şuan çok çok çok zorlanıyorum konuşuyoruz ama sadece iş konusu bana karşı mesafeli yaklaşmıyor asla ve başkalarıyla daha yakın temas halinde bu beni üzüyor ve elimde olmadan kıskanıyorum yer değiştirmem gibi bir durum söz konusu bile değil burada öyle zorki.. çünkü kendim yer değişikliği talep ettim ve kader de ne hikmetse onun yanına düştüm. Ben daha önceden de hemcinsimle alakalı böyle bir buhran atlattım ama bu ikinciydi artık çok yoruldum, sevmek istemiyorum, bu şekilde acı çekerek yaşamakta istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum dua ediyorum olmuyor, bu duygularımı sadece annem biliyor ve kaldıramıyor bunu onu da üzüyorum kendimi de kavga ediyoruz her gün.. Bilmiyorum insan kalbine nasıl hükmederki., o benim gibi değil ve erkeklerle daha çok ilgileniyor.onun benim sevgimi zerre haketmediğini çok iyi biliyorum beni çok yıprattı çünkü çok nankör bir insan ama hala biraz yumuşak davransa dayanamıyorum 1 buçuk senedir tek bir kelime konuşmamışız 1 buçuk sene sonra iş sebebiyle bir araya geliyoruz..buna dayanmak öyle zorki gözlerine bakmak nötr konuşmaya çalışmak...şuanki durumuma üzülüyorum ve bu yaşadıklarıma dayanamıyorum..Belki kendime üzülüyorum belki onun bana yaşattıklarına..Bu utanç verici bir durum gibi geliyor değişmek istiyorum oda olmuyor başka birileri olsun istiyorum ona odaklanmamak istiyorum, psikoloğa gittim bana içinden geldiği gibi yaşa ve kendini zorlama özgür bırak dedi...elbette bende isterdim bir erkeği bir kadını sevdiğim gibi sevmek ama bugüne kadar çok çok az hissetmişimdir bir erkeğe karşı bir şeyler hiç sevgilim olmadı ama kadınlar daha baskın geliyor ve bu konuda aşk acısını en son haddinde çektim bir heteroseksüele aşık olarak.. bilmiyorum yadırgamayın bunu herkesin başına gelebilir ve bir gün sizin çocuğunuzda bunları yaşayabilir emin olun bizim elimizde değil dışlanmak için buraya yazmadım umarım beni anlarsınız..Çok yoruldum.
Sizin ona olan ilginizi ilişki boyutunda görüyor muydu yoksa sadece çok yakın bir kız arkadaş gibi mi algılıyordu bilmiyorum.Bu denli o kıza kapılmanızın nedeni de muhtemelen ülkede sizinle aynı duyguları paylaşan çevrelere ulaşamıyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olabilir.Çoğunluk heteroseksüel bir yaşam sürdüğü için, eş olarak yaklaşabileceğiniz insan bulmak ya da saklanmasından dolayı bunun farkına varmak durumunuz zor.Kız sizin ilginizden faydalanmış, eminim çok zordur ama kafanızdan atmaya çalışın.En azından nette ulaşılabilirliği olan birileriyle tanışabileceğiniz ortamlar vardır belki.Çivi çiviyi söker derler ben de bir parça katılıyorum açıkçası bu söze.
Birim değiştirme ihtimaliniz hiç yok mu? Sizin için gerçekten çok zor bir durum, görmeyin, duymayın diyeceğim ama çok zor. Size davranışları nasıl bu arada o kadar zamandan sonra?
Ben kimseyi yargılamiyorum keşke bunu anlasaniz diyecek çok şey var da neyse ortalığı siz ve sizin gibiler böyle durumları desteklediği için karıştırıyor !
Ne diyorsun ya sen?Şu mübarek ramazan gününde açmayın bari böyle konu ya Rabbim sizi ıslah edip doğru yola cevirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?