Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Uzun yillar dışarı cikmayinca gelen bir his bence bu

Yaşadığınız mahallenin sosyo-ekonomik durumları etkilidir bu tür şeylerde.
Mesela ben anamın mahallesinde bisiklet sürmeye kalksam başıma bir iş gelmez ama millet "nabıyo la bu" bakışları atar.
Yaşadığınız yerin kültürel açıdan farklılıkları olabilir. Alışkın da değillerdir belki.
Kayseri de her mahalle de bir değil zaten.
Eşim Kayserili bu arada

Bosanayim mi yani siz esinizin sevmediginiz bir yonunu degistirmek.yerine.hemen.bosanmayi mi tercih ediyorsunuz ben onu degistirmeye bu sorununu asmaya calisiyorum ayriva yuruyus yapmam bayanlarla dalasmak degil onlarin ters bakisi ilginc.olan

Yürüyüş parkurunda mangal yapan tiplerden ne beklenir ki? Hayatlarındaki en büyük aktivite çimenlerde yayılmaksa çok normal cıkcıklamaları. Orada yürümek = mangal yakan kocişlerine gösteri yapmak, gel peşimden demek çünkü.
Sen hiçbirini umursama devam et. Tak gözlüklerini kulaklığını sporunu yap. Belki bir iki kişinin ufkunu genişletirsin.

Evet ya oyle bakislar hep kocislerini bi koruma.edasi sanki ben de oluyorum babam.yasinda kiro killi kocislerine tuhaflar yeminle :)

"Poff cok guzelim herkes de bana bakiyo, kadinlar cok kiskaniyo, ay cok rahatsizim" mesaji mi bu hayir cunku tayt ve atletimle yuruyup spor yapiyorum, kadinlar hic oyle dediginiz gibi bakislar atmiyor bana. Zaten etrafima da bakmiyorum acikcasi. Yururken etrafinizdaki kadinlari incelemek yerine onunuze bakarsaniz sorununuz tamamen cozulur :)

Siz onlara bakmazsaniz onlarin da size bakip bakmadigini gormezsiniz.
Ben bildiginiz taytla yuruyorum, ama bana bakilip bakilmadigini gormedigim gibi hakkimda konusulup konusulmadigini da duymuyorum, basimda sapkam, kulagimda kulakligim, gozumde gunes gozlugum... sadece kendime odaklaniyorum.
Rahatsiz olan kocasini evden cikarmasin, kendi halinde spor yapan kadinlari taciz etme potansiyeline sahip kocisleri olanlar, saldirgan kopeklere takılan cinsten bir agizlik ve tasma, bir de at gozlugu takip oyle cikarsinlar kocalarini havalandirmaya. Onlar yuzunden eve kapanacak degiliz.

Ay allah askina hic oyle bi imam mi var sirf saldirmak.icin yorum.yapmayin lutfen

Ay allah askina hic oyle bi imam mi var sirf saldirmak.icin yorum.yapmayin lutfen
Sizi tanimiyorum ki neden saldirayim? Cok yersiz geldi, boyle hissettim ve yazdim. Ha ama belki de esiniz yuruyuse cikmaniza "izin" vermeyecek kadar normal olmayan tepkiler verdigi icin siz de tedirgin bir sekilde etrafinizi inceliyorsunuzdur. Rahat olun, butun kadinlar kocalarini sizden korumaya falan calismiyordur eminim. Kainat guzeli degilsinizdir muhtemelen. Rahatca sporunuzu yapin, siz baktiginiz icin donup bakiyor olabilirler :)

Daha geleneksel diyeyim ne diyim mahalle tarzı bir yerse gayet olağan bişey bu anlattığın...dar bir cevre belli ki

Eşinle ilişkinize gelince ...konu bu olmasa da o kadar ipleri eline verme bence
Ama neticede kendi aranız ve mevzu da bu değil...
Cevre degistirme sansiniz varsa degerlendirin tabi

Cik cik galan gibi homurdanmalarda sanirim bana oyle.geliyo guzel.oldugumu dusunmuyorum acikcasi cok da onem vermiyorum ustune basa basa niye takildiniz guzellik.mevzusuna anlamadim ben gorup duydugum basima gelen olayi anlattim burda cunku cok moralim.bozuldu size garip.gelebilir ama yasadigim yerde daha beter yobazliklara sahit oldum

Evet dusunuyorum cunku cok garip bi yer mahalle tarzi insanlar hep kotu dusunuyorlar ornegin ust komsum cocugunu asagi indiriyo o da yaninda duruyo diye erkek ariyo galan gibi yobazca igrencce dedikodulara maruz kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…