- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi Blackangel95
-
Gerci tam onu yazacaktim, ben buyuk sehirdeyim birz onyargili olmus olabilirim diye. Kusuruma bakmayin oncelikle. Herjes yasadigim yerden yaziyor saniyorum bazen :) eger dediginiz gibiyse de sallamayin. Birileri rahatsiz oluyor diye yurumeyecek haliniz yok ya. Takin kulakliklari, rahatsizlarsa kendileri gelmesin.Cik cik galan gibi homurdanmalarda sanirim bana oyle.geliyo guzel.oldugumu dusunmuyorum acikcasi cok da onem vermiyorum ustune basa basa niye takildiniz guzellik.mevzusuna anlamadim ben gorup duydugum basima gelen olayi anlattim burda cunku cok moralim.bozuldu size garip.gelebilir ama yasadigim yerde daha beter yobazliklara sahit oldum
Rica ederim sizde haklisiniz yasadiginiz yerde boyle seyler yoksa garip gelmistir sizde benim kusuruma.bakmayin :)Gerci tam onu yazacaktim, ben buyuk sehirdeyim birz onyargili olmus olabilirim diye. Kusuruma bakmayin oncelikle. Herjes yasadigim yerden yaziyor saniyorum bazen :) eger dediginiz gibiyse de sallamayin. Birileri rahatsiz oluyor diye yurumeyecek haliniz yok ya. Takin kulakliklari, rahatsizlarsa kendileri gelmesin.
Dört yıl boyunca çocuk olmadığınızı dışarı çıkarken ondan izin almanız gerekmediğini eşinize pek anlatamamışsınız bundan sonra sevmediğiniz yönlerini nasıl değiştirirsiniz bilemem. Ben boşanırdım net; hatta böyle bir adamla evlenmezdim bileBosanayim mi yani siz esinizin sevmediginiz bir yonunu degistirmek.yerine.hemen.bosanmayi mi tercih ediyorsunuz ben onu degistirmeye bu sorununu asmaya calisiyorum ayriva yuruyus yapmam bayanlarla dalasmak degil onlarin ters bakisi ilginc.olan
Evet bende onu dusundum. Bizim burada spor, yuruyus yapmak kadar dogal bisey yok. Hatta ben yapmiyorum diye soylenir cevremdekiler. Konu sahibinin ortamini bilmeden yorum yaptik, onyargili davrandik.Gerci tam onu yazacaktim, ben buyuk sehirdeyim birz onyargili olmus olabilirim diye. Kusuruma bakmayin oncelikle. Herjes yasadigim yerden yaziyor saniyorum bazen :) eger dediginiz gibiyse de sallamayin. Birileri rahatsiz oluyor diye yurumeyecek haliniz yok ya. Takin kulakliklari, rahatsizlarsa kendileri gelmesin.
Aynen, es mevzusuna tamamen katiliyorum. Eslerin birbirinden izin almasi beni hasta ediyor zaten. Haber verir yaparsin, izin nedir yani. Neyse evlilik ne zaman diyen teyzelerden dolayi evlilik takintim olusmustu, iki gun burda bolca dolastim ve sogudum evliliktenEvet bende onu dusundum. Bizim burada spor, yuruyus yapmak kadar dogal bisey yok. Hatta ben yapmiyorum diye soylenir cevremdekiler. Konu sahibinin ortamini bilmeden yorum yaptik, onyargili davrandik.
Gene de esin haberi olmadan disari cikamamak anormal tabiki.
Evet 4 yilin sonunda biraz degismeye basladi o da boyle bi ortamda yetistiginden sanirim garip.davraniyoEvet bende onu dusundum. Bizim burada spor, yuruyus yapmak kadar dogal bisey yok. Hatta ben yapmiyorum diye soylenir cevremdekiler. Konu sahibinin ortamini bilmeden yorum yaptik, onyargili davrandik.
Gene de esin haberi olmadan disari cikamamak anormal tabiki.
Ve bu şahıstan çocuk...heralde vicdana geldi arada yuruyus yapmama izin vermeye basladi
Sevdim bu yorumu :) aferinAynen, es mevzusuna tamamen katiliyorum. Eslerin birbirinden izin almasi beni hasta ediyor zaten. Haber verir yaparsin, izin nedir yani. Neyse evlilik ne zaman diyen teyzelerden dolayi evlilik takintim olusmustu, iki gun burda bolca dolastim ve sogudum evlilikten
yaa milana ben bi tanimadan seviyorum seni, nedendirr :)Sevdim bu yorumu :) aferin
Canimsinyaa milana ben bi tanimadan seviyorum seni, nedendirr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?