Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Gerci tam onu yazacaktim, ben buyuk sehirdeyim birz onyargili olmus olabilirim diye. Kusuruma bakmayin oncelikle. Herjes yasadigim yerden yaziyor saniyorum bazen :) eger dediginiz gibiyse de sallamayin. Birileri rahatsiz oluyor diye yurumeyecek haliniz yok ya. Takin kulakliklari, rahatsizlarsa kendileri gelmesin.

Rica ederim sizde haklisiniz yasadiginiz yerde boyle seyler yoksa garip gelmistir sizde benim kusuruma.bakmayin :)

Bosanayim mi yani siz esinizin sevmediginiz bir yonunu degistirmek.yerine.hemen.bosanmayi mi tercih ediyorsunuz ben onu degistirmeye bu sorununu asmaya calisiyorum ayriva yuruyus yapmam bayanlarla dalasmak degil onlarin ters bakisi ilginc.olan
Dört yıl boyunca çocuk olmadığınızı dışarı çıkarken ondan izin almanız gerekmediğini eşinize pek anlatamamışsınız bundan sonra sevmediğiniz yönlerini nasıl değiştirirsiniz bilemem. Ben boşanırdım net; hatta böyle bir adamla evlenmezdim bile

ne kadar zor bir hayat kıskanç bir eşe sahip olmak ama herkesin zorluğu farklı içerde ola ola takıntılı olmaya başlamışsın detaya takılıyorsun rahat olamaxsın tabi hastalık derecesinde bir kocaya sahipsin sende eser bırakacak

Evet bende onu dusundum. Bizim burada spor, yuruyus yapmak kadar dogal bisey yok. Hatta ben yapmiyorum diye soylenir cevremdekiler. Konu sahibinin ortamini bilmeden yorum yaptik, onyargili davrandik.

Gene de esin haberi olmadan disari cikamamak anormal tabiki.

Aynen, es mevzusuna tamamen katiliyorum. Eslerin birbirinden izin almasi beni hasta ediyor zaten. Haber verir yaparsin, izin nedir yani. Neyse evlilik ne zaman diyen teyzelerden dolayi evlilik takintim olusmustu, iki gun burda bolca dolastim ve sogudum evlilikten

Evet 4 yilin sonunda biraz degismeye basladi o da boyle bi ortamda yetistiginden sanirim garip.davraniyo

Allah allah dar bir tayt ya da başka birsey giymediysen bakmazlar ya size öyle geliyordur. Güneş gözlüğü takıp yürüyün belki siz dikkatli bakınca göz göze gelip daha çok dikkat çekiyor olabilirsiniz.

Hemcinslerinizin size öldürecek gibi bakmasina anlam veremedim ama eşinizin sizi eve kapatmasina ve sacma sapan bir sekilde kısıtlamasına hic anlam veremedim..bence o daha buyuk bir sorun..neden buna izin verdiniz ki?

Herkes herkese bakiyor sokakta. O zaman hicbirimiz disari cikmayalim...

Sevdim bu yorumu :) aferin

Eneem ilk 2 sayfayı okudumda kadını ruh hastası yapmışsınız bee. Canım yaşadığın yeri istanbul-florya gibi düşünüp yorum yaptı arkadaslar galiba. Ki sen yaşadığın yerin tuhaf biyer olduğunu belirtmişsin. Neyse, bende pkoyum ve zayıflamanın pkoda ne kadar işe yaradığını biliyorum. Bence dışarıda yürümeyi bırak rahatsız oluyosan eğer. Eve bi tane yürüyüş bandı al ve her gün 2 saat yürü sonra mekik, squat gibi hareketler yap duzenli olarak. Ben bu şekilde 5 ayda 6 kilo verdim ve adetlerim duzene girdi diyebilirim. Eğer iyi bir aktar varsa oradan aspir yağı, çörekotu yagı ve keten tohumu yağı al bunları düzenli kullan eminim ki dediklerimi yaparsan sağlığına kavuşucaksın geçmiş olsun :)

Ben anlayamadim, size cik cik yapmalari ve homurdamalari nasil yorumluyorsunuz? Sizi eslerinden mi kiskaniyorlar? Kotu bisey mi yaptiginizi dusunuyorlar gercekten anlamadim..

Ben suan dogunun ucra bir kosesindeyim... ya oglen saatinde yada aksam karanlikta mutlaka yuruyus yaparim.. sadece ben degil bir cok kadin yapar.. ben daha once boyle bisey duymadim... yani yuruyus yapmak gunah mi ayip mi?

Belki siz abartiyorsunuz, size baktiklarinizi dusunuyorsunuz.. ama gercekten oyle bisey varsa hemen tasinin oradan zaten..

Yaniniza kafa dengi bi arkadas da bulabilirsiniz.. arkadasla yurumek daha eglenceli ve o zaman belki bakislari hissetmezsiniz..

Siz uzun zamandır çıkmadığınız için ya da kilolarınızı belki kafanıza taktığınız için herkesin size baktığını ya da cık cık dediğini düşünüyor olabilir misiniz acaba? Bence yürüyüşünüzü yapın kimseyi dikkate almayın. Hatta kulaklığınızı da takıp sevdiğiniz müzik eşliğinde yürüyüş yapın ki rahatsız olduğunuz çevreyi bir nebze de olsa engellemiş gibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…