Hemcinslerim yuzunden yuruyuse cikamiyorum

Valla ben de anlamadım.
Ekşi sözlükte herkes Odtü'lü ve aylık geliri 10 bin dolar. Kk da da herkes über modern yerlerde yaşıyor.
Geçenlerde biri " kırmızı et yiyemeyen var mi? neden yenmesin?" gibi fantastik bir soru sormuştu.

Anacım hepi topu yürüyüş batmanda da yürürdüm şimdi ankarada da yürüyorum, yürüyüşün normal karşılanması için cihangirde çankayada mı yaşamak lazım, ya da ortalamanın üstünde gelir?

Cidden yürüyüş yapan kadına fuhuş yapıyomuş muamelesi çekilen yerler varsa ülkede vay halimize, ramak kalmış kafes arkasına girmemize

Hayır ortalamanın üstünde gelir olmasını kast etmedim aslında.
Farklı kültür yapısına sahip bir güruh olduğundan habersiz olunması şaşırtıyor beni.
Fuhuş yapıyor muamelesi çekilmez belki de o garip bakışların atıldığı yerler var ebet.

Ben anlamiyorum burda ne kendimi ovdum ne hakaret ettim herkes ua ruh hastasi yapti beni ya da iste cok mu guzelsin aman kiskaniyolar mi falan dediler oysa ben hic birini ima dahi etmedim neden hemen alay yada taslama yapiliyo bdv de hic anlam veremiyorum ve uzuluyorum yorumun icin tsk canim yuruyus bandi dusunuyorum aslinda eger tasinacagim muhitte boyle olursa mecburen alicam sanirim

Evet geecekten var ama burdakiler beni ruhhastasi olmakla ve ozguven patlamasi yasamakla sucladilar cok uzuldum

Tebrik ederim, nur topu gibi bozuk psikolojiniz olmuş, eşiniz sayesinde.

Siz böyle adamlarla hapis hayatı yaşamaya alıştığınız için, 40 yılda bir tek başına dışarı çıkınca böyle garip duygulara kapılıyorsunuz. Emin olun dışarıda tek başına yürüyüş yapan tonla özgür kadın var, ve size sözümona öldürecek gibi bakan kadınlar ilk defa yürüyüş yapan kadın görmüyor. Gidin kocanıza patlayın, çünkü sizin psikolojinizi mahvetmiş. Sosyal ortama girince tuhaflaşmanız bundandır.

Şaşırmadım açıkçası bizim ülkede herkes herkese bakar, kadınlar hemcinslerine ne giydiğine falan filan daha çok bakar hatta. Size neden bakıyorlar söyleyeyim mi ; alışılmış şeylerden farklı bir şey yapıyorsunuz, eşsiz, eşofmanı giyip yürüyüşe gidiyorsunuz , bunu da parkta yaldır yaldır oturup mangal yapan tiplerin arasında yapmak zorunda kalıyorsunuz. Birbirne benzeyen bu kitle, parkın tek sahibi onlarmıs gibi, ya da parkın tek kullanım seklının bu olduğunu iddia eder gibi, sizi oraya ait değilmişsiniz gibi hissettirmeye başlamışlar bile. Hiç bozuntuya vermeyin ve yürümeye devam, yaşam alanlarınızdan asla ama asla taviz vermeyin. Ayrıca bakmazsanız görmezsiniz diye bir şey yok, evrimsel olarak size dikkatli dikkatli bakılınca bakışı fark ediyorsunuz.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim.canim asla vazgecmicem ve yapcam.yuruyusumu olmadi daha sakon olan saatlerde yaparim burdakilere gore bakmazsam.gormezmisim hatta kocalarina bile.bakmisimdir kadinin dusmana ihtiyaci yok maalesef biz birbirimize fazlasiyla yetiyoruz:)

Valla.yasadigim.mahallede tek.yuruyuse cikan benim :)

Tesekkur ederim.canim asla vazgecmicem ve yapcam.yuruyusumu olmadi daha sakon olan saatlerde yaparim burdakilere gore bakmazsam.gormezmisim hatta kocalarina bile.bakmisimdir kadinin dusmana ihtiyaci yok maalesef biz birbirimize fazlasiyla yetiyoruz:)

Yasadiginiz yer Kayseri'mi ? Oraysa hele hic sasirmam:) arkadasimi ziyaret icin geldim bir kez, hatiralarimi anlatmayayim:)

Hmmmmn....
Ilginc.
Kadinlar size öldürecek gibi bakiyor hmmm...
Madem saglik acisindan zayiflaman gerek ve eşin aşırı kıskanç eve kosu bandı alsan?

Konuyu okurken acaba Kayseri mi diye geçirdim içimden inanın hiç şaşırmadım
Evlenmeden.once ufak bi sehirde yasiyordum sozde ufak yerlere gelismemis derler kayserinin adi buyuk sehir ben boyle yobazlik omrumde.gormedim napsak sucluyuz.kadinlar olarak bu sehirde

Ya benim arkadaşım Batman da yaşıyor. Eşinin sülalesinde kadınların pantolon giymesi ayıp ve yasak.
Parkta telefonla konuştuğu için akrabalarının diline düşmüştü.
Kuzeninin koluna girip (ki o da kadın) yürüdüğü için kayınbiraderi dedikodu yapmış falan filan yani...
Kimsenin kalbine inmesin kısa keseyim.
Ülkenin bazı bölgelerinde aşılamamış neler var neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…