• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hemcinslerimle anlaşamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

marasligelinn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
11
-7
1
26
kimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok :(

kimle konuşmaya başlasam zayıf yönümü arıyor aşçı yardımcısı kursuna başladım kadının biri senin saçların ne yağlı diyor oysa ki sabah duş alıp gelmişim sonra ağzımdan çıkan cümleleri cımbızla seçer gibi alıp üstüme geliyorlar küçümsemeye çalışıyorlar. kursa sadece 2 saat geç katıldım diye benim numaramı kimse istemedi ama kendileri gruplaşıp whatsapp grubu açmışlar. benden bir gün sonra katılan bayana da aynı şeyi yaptılar. bir ara yurtdışında çalışmayı düşünüyordum ondan da vazgeçtim sonuçta insan aynı insandır dillerini anlamıyoruz diye belki moralim bozulmayacak ama aynı zorbalığa maruz kalıcam belki de. hemcinslerime ilgim yok her kadın gibi ama insan yine de dertleşmek için birilerini arıyor gerçekten kız kuzenlerim okuldan 2 kız arkadaşım ve annem dışında hayatımda kadın dost yok :(
Hayatta iyi kötü her türlü insan çıkacak karşımıza. Hiç tanımadığım biri bana " saçların ne yağlı" dese şaşırır kalırım herhalde. Ne münasebet?

Peki erkeklerle aranız nasıl merak ettim

1 kimseyle anlaşamayan arkadaşım yok diyen insanlarla
2 hemcinsleriyle anlaşamayan insanlarla
Arkadaş olun size onların nasıl haklı olduğunu ıspatlasınlar
Yani çok ilginç gelir bana hep bu bizim ergenliğimizde de bu modaydı ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum falan demek ama bana hep itici gelir neden bir insan dünya üzerinde bir tane bile kendi cinsinden biriyle anlaşamaz ki mutlaka vardır bir nedeni herkes yanlış herkes manyak herkes hatalı da bir doğru siz olamazsınız

Hayatta iyi kötü her türlü insan çıkacak karşımıza. Hiç tanımadığım biri bana " saçların ne yağlı" dese şaşırır kalırım herhalde. Ne münasebet?
Aynen öyle hiç tanımadığım insan durup dururken böyle dedi :)

Peki erkeklerle aranız nasıl merak ettim
Babamla nasılsa onlar da öyle yargılamazlar birşey sorursan cevap verirler öyle çok samimiyetim yok.
Herkesle bu tarz sorun yaşiyorsaniz sorun sizdedir. Ne sorununuz var onu bilemem ama net sizdedir.
Herkesle aynı sorunu yaşamıyorum tabi ki nezaket kuralları gereği kısa süreli konuştuğum insanlar komşular iş arkadaşları falan oluyor ama "dost" "yakın arkadaş" seviyesine gelemiyorum bir türlü.
1 kimseyle anlaşamayan arkadaşım yok diyen insanlarla
2 hemcinsleriyle anlaşamayan insanlarla
Arkadaş olun size onların nasıl haklı olduğunu ıspatlasınlar
Yani çok ilginç gelir bana hep bu bizim ergenliğimizde de bu modaydı ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum falan demek ama bana hep itici gelir neden bir insan dünya üzerinde bir tane bile kendi cinsinden biriyle anlaşamaz ki mutlaka vardır bir nedeni herkes yanlış herkes manyak herkes hatalı da bir doğru siz olamazsınız
Doğrusu bende arkadaş olalım diye koşarak kucaklarına sarılmaya gitmiyorum .. Ama insan yine de samimiyet ve adım atılmasını bekliyor.

Babamla nasılsa onlar da öyle yargılamazlar birşey sorursan cevap verirler öyle çok samimiyetim yok.

Herkesle aynı sorunu yaşamıyorum tabi ki nezaket kuralları gereği kısa süreli konuştuğum insanlar komşular iş arkadaşları falan oluyor ama "dost" "yakın arkadaş" seviyesine gelemiyorum bir türlü.

Doğrusu bende arkadaş olalım diye koşarak kucaklarına sarılmaya gitmiyorum .. Ama insan yine de samimiyet ve adım atılmasını bekliyor.
İstekler karşılıklıdır onlar da böyle istiyor olabilir her şeye tüm dünya bize karşı gibi kurularak yaşayamayız mesela benden habersiz wp kurulmuşsa ve ben o gün yoksam gider selam sabah merhaba beni de alın arkadaşlar der geçerim hiç beni dışladıkları aklıma gelmez yokmuşum düşünmemişlerdir der geçerim saçın yağlı meselesi de eğer hiç selamsız sabahsız sohbet bile yokken böyle bir şey konuşulduysa terslerim ağzının payını alır ona benden nefret etmek için gerçek bir sebep veririm oraya kuaför olmaya gelmedik yani ne alaka susarak içimizden kendimizle konuşarak bir şeyler çözülmez

Siz sicaklik gostermiyorsaniz, mesafeli duruyorsaniz insanlar niye samimiyet gosterip adim atsin ki?
İstekler karşılıklıdır onlar da böyle istiyor olabilir her şeye tüm dünya bize karşı gibi kurularak yaşayamayız mesela benden habersiz wp kurulmuşsa ve ben o gün yoksam gider selam sabah merhaba beni de alın arkadaşlar der geçerim hiç beni dışladıkları aklıma gelmez yokmuşum düşünmemişlerdir der geçerim saçın yağlı meselesi de eğer hiç selamsız sabahsız sohbet bile yokken böyle bir şey konuşulduysa terslerim ağzının payını alır ona benden nefret etmek için gerçek bir sebep veririm oraya kuaför olmaya gelmedik yani ne alaka susarak içimizden kendimizle konuşarak bir şeyler çözülmez
Doğrusu ben gitmiyorum onlar da bana gelmiyorlar . Mesafeli falan durmuyorum işimi yapıyorum yani insanlar bana yaklaşmıyor sorun bu.

Kadın olarak 2 tane çok samimi yani taa çocukluktan büyüdüğüm arkadaşım var. Onlar dışında özellikle yeni tanışılan ortamlarda ben de pek anlaşamıyorum hemcinslerimle. Ama işte tanımadık böyle hastanede, durakta, kuaförde vs. sohbet ettiğim hemcinslerimle anlaşabiliyorum. Ya da düzenli gittiğim kuaförlerle.

Erkekler biraz daha kibar yaklaşıyorlar, istisnai durumlar hariç kadınlarla çekişme işine ya da şu gıcık olma durumuna girmiyorlar. Mesafeyi koruyup sınırlarını da belli ettiğin zaman, erkekler kadınlardan daha iyi arkadaş olabiliyor. En azından bir dertleri varsa, açıkça anlatıyorlar.

Ne alaka yahu yurtdışına bile baglamisdiniz. Abartmayın. Psikolojik destek alın.

Hiç anlayamadığım kadın türü... Kadınlarla anlaşamayıp erkeklerle mi anlaşıyon? Ne konuşuyorsun Allah aşkına erkeklerle, derdini mi anlatıyorsun? Ne anlicak Allah'ın saftirikleri 🤣 Erkeklerin çoğunun aklı kendine yetmiyor.

Neyse ya, gereksiz tetiklendim 😅 Çok 'I am not like other girls' havası aldım senden. Bunun cinsiyetle alakası yok. Erkek ya da kadın bazı insanlar kendilerinin diğer hemcinslerinden çok farklı olduğunu, kimsenin onları anlamadığını, kiskanildiklarini, dislanildiklarini vs vs düşünürler. Bu da genelde düşük özguvenden kaynaklı olur. Başka sebepler de olabilir tabi.

Bunu kabullenip ona göre Bi çözüm arayabilirsin. Çünkü etrafındaki tüm kadınların manyak olması istatistiksel olarak mümkün değil. Biraz kendini sorgulaman lazım. Whatsapp konusu mesela yukarıdaki Bi arkadaş yazmış hiç büyütülecek bisey değil, geç kaldığın için arada kaynamissin işte. İnsanlar senin peşinden mi koşacak, git rica et alsınlar seni de gruba. Saçların yağlı konusundaki kadın densizlik etmiş, lakin bunun da cinsiyetle alakası yok. Densiz bir erkek de başka bi laf edebilirdi ki her gun binlerce örneğini görüyoruz. Kadının kıyafetine gülüşüne vs laf eden erkek. Densiz insan der geçersin, densiz kadın ya da erkek demezsin.

E tamam sen bir ortama girdin arkadaşlar merhaba selam naber vs demiyosan onlar mı gelcek senin ayağına çözemedim yabani olan sensin demek ki
Yaban turpu kardeş aynaya bak ÖNCE :)
Ne alaka yahu yurtdışına bile baglamisdiniz. Abartmayın. Psikolojik destek alın.
Mobbing ve dışlanma bir tek benim başıma gelmiyor buraya yazdığıma pişman oldum git sen psikolojik destek al bide benden psikoloğa selam söyle.

Rica ediyorum modlar konuyu kapatsınlar teşekkürler :)

Yaban turpu kardeş aynaya bak ÖNCE :)

Mobbing ve dışlanma bir tek benim başıma gelmiyor buraya yazdığıma pişman oldum git sen psikolojik destek al bide benden psikoloğa selam söyle.

Rica ediyorum modlar konuyu kapatsınlar teşekkürler :)
İlk mesajıma gelmiş olduk böylece neden dışlandığınız insanlarla anlaşamadığınız gayet açık daha konun 1 sayfa dolmadan insanlar daha size soru sorarken saldırıya geçtiniz ki bu daha yazıda böyle gerçek hayatı hiç düşünemiyorum varmış insanların bir bildiği bb

İlk mesajıma gelmiş olduk böylece neden dışlandığınız insanlarla anlaşamadığınız gayet açık daha konun 1 sayfa dolmadan insanlar daha size soru sorarken saldırıya geçtiniz ki bu daha yazıda böyle gerçek hayatı hiç düşünemiyorum varmış insanların bir bildiği bb
yAhu kadın sen bana yabani diyorsun bende sana yaban turpu dedim ne var bunda :) benimki saldırı da senin ki ne acaba :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X