yaş kaç?:76::76::96:
ayrılırsın yine barışırsın ,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın
ınsanlar bırılerı gelıp dalgasını gecsın dıye konu acmıyo....!Dikkat lütfen
Bizde sürekli ayrılıoruz,barışıyoruz...ama sizinkinden tek farkı ben alttan almıyorum,,o alıyo...Artık alışkanlık oldu galiba..:18:
nolur yardım edin dayanamayıp msj atarsam yine üste çıkcak ama dayanamıyorum ben atmasam oda atmazz
sen galiba kendine hakim olabilen tarafsın napıcam ben yaa
ayrılırsın yine barışırsın ,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın
sevgi değer verme işidir önce. elbette zaman zaman hata yapabiliriz,fazla fevri davranabiliriz ama karşımızdakini seviyorsak gerekirse alttan alıp olgun da davranabiliriz. ama bu alışkanlıklar haline dönüyorsa durup da bir düşünmek gerekemez mi???
ayrıca öyle çok ayrıl barış ilişkiler pek uzun soluklu olamıyor buna da dikkat çekerim.
Bu yıpranmayla nereye kadar devam edeceksin ?
Adam için haftada 4 konu açmışsın.. Beni ilgilendirmez kaç konu açtığın fakat anladığım kadarıyla sen bu ilişkiden mutlu olmak, zevk almak yerine zarar görüp kendini yıpratıyorsun, canını sıkıyorsun..
İnsan canı bu kadar değersiz değildir.
Sana değer vermeyen birine umut bağlamak ne kadar doğru ?
Hayatında ki gerçekleri görüp, kendi değerinin farkına varmalısın ..
kendisi bana değer veriyor değer vermediğini nerden çıkardınız canımı sıkmamın tek nedeni ondan uzak olmak ve ayrılmaktır ... başka nedeni yok açtığım her konuda onunla ayrılmamak için öneri istiyorum
Ayrılmamak için öneri istemen için ayrılmak için nedenlerinin olması lazım..
Hep ayrılıp barışmanızda birbirinize ne kadar değer verdiğinizin göstergesi olsa gerek..
İlişkinizde sizde yıpranıyorsunuz farkındaysanız her ayrılıp barışmakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?