Hemen ayrılıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi ksb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar herhangi ufak bi sorunda bile ayrılıyoruz erkek arkadaşımla hiç alttan almaz ve çok ağır konuşur sinirlenince bende çok gururluyum napıcam bilmiyorum yine ayrıldık bana msj atmıyo ben atsam yine haksız duruma düşcem ama konuşmadanda dayanamıyorum

ayrılırsın yine barışırsın ,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın,yine ayrılır yine barışırısın

ınsanlar bırılerı gelıp dalgasını gecsın dıye konu acmıyo....!Dikkat lütfen

Bizde sürekli ayrılıoruz,barışıyoruz...ama sizinkinden tek farkı ben alttan almıyorum,,o alıyo...Artık alışkanlık oldu galiba..:18:

nolur yardım edin dayanamayıp msj atarsam yine üste çıkcak ama dayanamıyorum ben atmasam oda atmazz

no manıta no dırdır onlıne makara onlıne qırqır demısler saka bı yana bence hıc boyle seylere kafa yorma okulunu oku derım

unutursun zaman geçer her gün öleceğine bir gün öl derim ben

dogru yazmıssın..bizde küs kalamayanlardanız nisanlımla..en ufak bir kavga da bile hemen sonuc ayrılıga baglanıyordu..söyle bir iki gün küs kalalım sonra konusalım olmazdı hiç..ben inadımdan hiç aramazdım zaten bazen 10 gün bile görüsmezdik..ama zaman içinde asılıyor bu durumlar..mutlaka bir tarafın altan alması sart canım..

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

atma sabret o nasılsa atacak diye bekliyor ...eğer tartışmada gerçekten
sen haklıysan sakın atma bekle isterse 1 hafta olsun haklığını kararlığını görsün içine biraz kaybetme korkusu düşsün bak nasıl atıyor ...

Bu yıpranmayla nereye kadar devam edeceksin ?

Adam için haftada 4 konu açmışsın.. Beni ilgilendirmez kaç konu açtığın fakat anladığım kadarıyla sen bu ilişkiden mutlu olmak, zevk almak yerine zarar görüp kendini yıpratıyorsun, canını sıkıyorsun..

İnsan canı bu kadar değersiz değildir.

Sana değer vermeyen birine umut bağlamak ne kadar doğru ?

Hayatında ki gerçekleri görüp, kendi değerinin farkına varmalısın ..

Son düzenleme:
sevgi değer verme işidir önce. elbette zaman zaman hata yapabiliriz,fazla fevri davranabiliriz ama karşımızdakini seviyorsak gerekirse alttan alıp olgun da davranabiliriz. ama bu alışkanlıklar haline dönüyorsa durup da bir düşünmek gerekemez mi???

ayrıca öyle çok ayrıl barış ilişkiler pek uzun soluklu olamıyor buna da dikkat çekerim.

tam tersi hiç ayrılık yaşamayan ilişkilerden daha uzun bi ilişkim vardı elimden geleni yapıyorum sorun karşımdakinin çok gururlu olması her taktiği denedim yeri geldi ben konuştum haklı olduğum halde yeri geldi sustum ama oda sustu bu kavgamızdada yine kendini haklı çıkardı eğer beni sevmediğğine biraz inansam kendimi ondan çekicem ama hem seviliyorum hemde seviyorrum :S

kendisi bana değer veriyor değer vermediğini nerden çıkardınız canımı sıkmamın tek nedeni ondan uzak olmak ve ayrılmaktır ... başka nedeni yok açtığım her konuda onunla ayrılmamak için öneri istiyorum

Ayrılmamak için öneri istemen için ayrılmak için nedenlerinin olması lazım..

Hep ayrılıp barışmanızda birbirinize ne kadar değer verdiğinizin göstergesi olsa gerek..

İlişkinizde sizde yıpranıyorsunuz farkındaysanız her ayrılıp barışmakta..

evet yıpranıyorum ayrılıp barışarak ve hep böyle olduğu için nasıl olsa bu seferde barışırız diyorum ve onu silemiyorum hayatımdan en kötüsü silmeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…