Aynen bilmek daha çok stres yapıyor insana bende bikac ay kalamayinca başladım herşeyi araştırmaya. Bu aydan itibaren takmamaya caliscam bakalım ne olacak..Benim ilk kızım korunmadığımız ilk ay olmuştu ne yumurtlama biliyordum ne yumurtanın 24 saat spermin 32 saat yaşadığını.
Şimdi hepsini biliyorum ve 1 senedir gebe kalamıyorum kafaya çok takmak kesinlikle etk
böyle insanların agzına laf verme iyi niyetlisin daha cok deserler yoo ne cocugu daha ben ccougum de sustur netKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Valla ben 2,5 yıl uğraştım arada düşüklerle uğraştım. Bunları duydukları halde hadi artık çocuk yapın diyenler oluyordu. Daha çok Yen'i karar vermiş sayılırsınız rahat olum. Doktor kontrolünüzü yaptırın ve düzenli ilişkiyle deneme devam daha vaktiniz var olur zamanı gelince. Patavatsız insancıklara gelince. Biz evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz zamanı gelince zaten olacak diyordum ben. Üsteleyen yada hadi artı diyenler olurdu buna rağmen. En fazla hayırlısı derdim kulak ardı ederdim. Ağzı olan konuşuyor hiç kafanıza takmayın. Başkası için değil kendiniz işin yapıyorsunuz çocuğu. En son biri benzer bişey dediğinde sen yap biz sevelim demiştimKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Ne güzel demissjnValla ben 2,5 yıl uğraştım arada düşüklerle uğraştım. Bunları duydukları halde hadi artık çocuk yapın diyenler oluyordu. Daha çok Yen'i karar vermiş sayılırsınız rahat olum. Doktor kontrolünüzü yaptırın ve düzenli ilişkiyle deneme devam daha vaktiniz var olur zamanı gelince. Patavatsız insancıklara gelince. Biz evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz zamanı gelince zaten olacak diyordum ben. Üsteleyen yada hadi artı diyenler olurdu buna rağmen. En fazla hayırlısı derdim kulak ardı ederdim. Ağzı olan konuşuyor hiç kafanıza takmayın. Başkası için değil kendiniz işin yapıyorsunuz çocuğu. En son biri benzer bişey dediğinde sen yap biz sevelim demiştim
Benimde 10 aydan fazla oldu olmuyo çocuğumuz henüz eşim ve ben bütün kontrolleri yaptirdik hatta bu ay anestezili rahim röntgeni dahi cektirdim temiz çıktı sanırım en büyük problem şu kahrolasi stres zaten streste bi kısırlık sebebiymis. Benim çevremde de çok var artık kaçar oldum hamile olan yakinlarimdan çünkü insan ister istemez üzülüyo. Bana da çok sorup söylüyolar hadi yapın bi bebis siz de daha yok mu bişey bak o ikincisi doğurdu o öyle bu böyle artık soranlara nasip demiyorum çünkü sıkıldım Soranlara ben siparişi verdim yola koyulur yakında diyorum sonra sinirden gülüyorum. Allah sabır versin ve isteyen her kadına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Yanlış anlamışsınız tabii ki durum dalga geçilecek bir şey değil sadece avatarınızı görünce komik geldi ona güldümNedense bi tek sen böyle yazmissin çok komik demi??:Herhalde ya evli değilsin ya da senin hemen oldu ki böyle alaycı gülüp dalga gecebiliyorsun.
İnşallah..bu kadar stresimin arasında o bari yüzümü guldurcek esprili bişey olsun istedim..Yanlış anlamışsınız tabii ki durum dalga geçilecek bir şey değil sadece avatarınızı görünce komik geldi ona güldümİnşallah da tez vakitte evladınız olsun
Ben de benzer durumdayım. Sorup beni kızdıran olursa ben öyle hemen çocuk falan yapamam, doktora yapıyorum, yurtdışında işlerim var, işlerim zaten yoğun, zamanı gelince yapacağız öyle marifet gibi doğurup atmakla olmuyor falan filan gibi onları sinir edecek şekilde üstten üstten konuşuyorum. Ben onlara hazır gıcık olmuşken onlar da bana olsun bana ne.Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Sorması ayıptır nekadar masraf gitti tüp bebegeBen tam 2 yıl uğraştım bi sürü soruyla karşı karşıya kaldım. Durumumu bilenler de vardı olsun üzülme diye teselli ediyorlardı beni durup dururken sanki ben kahrolıyordum. Yani yapacak çok şey yok aslında nasip kısmet daha düşünmüyoruz falan deyin yoksa soruların arkası kesilmiyor insan daha çok bunalıyor. Şimdi benim kuzum 2,5 aylık oldu en son tüp bebek yaptırdık allahtan tedaviyi kimseye belli etmedik de kafamız rahat etti. Rabbim ısteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sonra her şey unutuluyor, ondan başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor zaten...
Sizi okurken bir arkadasim aklima geldi. Yeni evlilerken 1 yil korunuyorlar. 1 yilda cocuk olsun diye ugrasiyorlar. Sonra doktora gidiyorlar ki sorun tamamen esindeymis. Aradan uzun zaman geciyor tup bebek icin muayene olurlarken esinin yunurtasinda kanser cikiyor acilen ameliyata. Araďan yillar geciyor ki 16 yil sonra mikro enjeksiyonla hamile kaldi ve dogum yaptiKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?