Hemen olur sanmistim (bebek)

Ayy surekli bebek muhabbeti yapan insanalra sinir oluyorum belki istemiyorlar belki deniyorlar olmuyor yani kimene olsa icinde tutup sakliycak hali yok insanin soyler ne sorup duruyolar

Ablam 7 ay boyunca olmuyor diye diye çok uzulmustu.. işi çok yoğun ve stresli idi.. kendi de.. eşi bir gün olmuyorsa olmuyor izin al bi tatile gidelim unutalım bu konuyu dedi.. tatilde hamile kaldi:)

Böyle çok örnek vardır.. takmamayi öğrenmek lazım niye sizi uzmelerine izin veriyorsunuz.. size iyi gelmiyor bu..

Bi engel varsa onu da asarsiniz tedavi ile yeter ki bi engel de siz yaratmayın..

basima geldigi ici. yaziyorum. once sorardim neden bukadar merak ettigini genelde cevap gec kaliyorsunuz, cocuk evin nesesi, aaa cocuksuz olur mu diye olurdu. ben de yapinca sen mi bakcaksin ya da yapmakla bitmiyor hazir degilim derdim.
1 sene tedaviden sonra oldu. kizim oldu eee erkek ne zaman demeye basladilar vs vs vs bitmez yani canim bitmez

Aynen bilmek daha çok stres yapıyor insana bende bikac ay kalamayinca başladım herşeyi araştırmaya. Bu aydan itibaren takmamaya caliscam bakalım ne olacak..

böyle insanların agzına laf verme iyi niyetlisin daha cok deserler yoo ne cocugu daha ben ccougum de sustur net

Valla ben 2,5 yıl uğraştım arada düşüklerle uğraştım. Bunları duydukları halde hadi artık çocuk yapın diyenler oluyordu. Daha çok Yen'i karar vermiş sayılırsınız rahat olum. Doktor kontrolünüzü yaptırın ve düzenli ilişkiyle deneme devam daha vaktiniz var olur zamanı gelince. Patavatsız insancıklara gelince. Biz evliliğimizin tadını çıkarmak istiyoruz zamanı gelince zaten olacak diyordum ben. Üsteleyen yada hadi artı diyenler olurdu buna rağmen. En fazla hayırlısı derdim kulak ardı ederdim. Ağzı olan konuşuyor hiç kafanıza takmayın. Başkası için değil kendiniz işin yapıyorsunuz çocuğu. En son biri benzer bişey dediğinde sen yap biz sevelim demiştim

Ne güzel demissjn

Kısmet de geçiştir. Açıklama yapmaya gerek yok . İnşaallah tez zamanda hayırlısı ile olur

Benimde 10 aydan fazla oldu olmuyo çocuğumuz henüz eşim ve ben bütün kontrolleri yaptirdik hatta bu ay anestezili rahim röntgeni dahi cektirdim temiz çıktı sanırım en büyük problem şu kahrolasi stres zaten streste bi kısırlık sebebiymis. Benim çevremde de çok var artık kaçar oldum hamile olan yakinlarimdan çünkü insan ister istemez üzülüyo. Bana da çok sorup söylüyolar hadi yapın bi bebis siz de daha yok mu bişey bak o ikincisi doğurdu o öyle bu böyle artık soranlara nasip demiyorum çünkü sıkıldım Soranlara ben siparişi verdim yola koyulur yakında diyorum sonra sinirden gülüyorum. Allah sabır versin ve isteyen her kadına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyorum ama olmuyor insan düşünmüyorum desede hep aklında oluyor o yüzden sizi anlıyorum.zaten bu olay hep aklınızda bide etraftakilerle uğraşmayın banada eşimin akrabalarından kendi akrabalarımdan konudan komşudan soran çok oldu ama hiç birini takmıyorum soran olursa kısmet diyorum inatla sorup üstüme gelen olursa ister arkadaş ol ister akraba bi daha sorarsan kalbini fena kırarım yüzyüze bakamayız ona göre diyorum isteyen küsüyor isteyen bi daha sesini çıkarmıyor kendileri bilirler hiçbir şey benden ve eşimden önemli değil o yüzden kim kırılacak kim üzülecek diye düşünme hele konu komşu eş dost hiç takma isteyen darılsın

yalnız kızlara sormuyorlar ki annelere de soruyorlar...benim kızım da 2,5 yıllık evli....son 1 senedir istiyorlardı ama olmuyordu...bıkmıştım toplantılarda,günlerde kime ne söyliyeceğimi şaşırmıştım...iki tarafta da sorun vardı bizimkilerin...tüp bebek yaptılar...kimseye söyletmedim....çok şükür tuttu da bende kurtuldum...kız da kurtuldu...rahatlamışlardır inş artık....

Nedense bi tek sen böyle yazmissin çok komik demi??:Herhalde ya evli değilsin ya da senin hemen oldu ki böyle alaycı gülüp dalga gecebiliyorsun.
Yanlış anlamışsınız tabii ki durum dalga geçilecek bir şey değil sadece avatarınızı görünce komik geldi ona güldümİnşallah da tez vakitte evladınız olsun

Yanlış anlamışsınız tabii ki durum dalga geçilecek bir şey değil sadece avatarınızı görünce komik geldi ona güldümİnşallah da tez vakitte evladınız olsun
İnşallah..bu kadar stresimin arasında o bari yüzümü guldurcek esprili bişey olsun istedim..

Haklısınız, ben hassasiyetinize dikkat etmemişim,ama üzülmeyin inşallah gerçekleşir her dilek bi gün...

Siz yapınca komşunuz mu bakacakmış sakin istiyoruz ama olmuyor muhabbetlerine girmeyin daha yeni evli sayılırız düşünmüyoruz diyin

Ben de benzer durumdayım. Sorup beni kızdıran olursa ben öyle hemen çocuk falan yapamam, doktora yapıyorum, yurtdışında işlerim var, işlerim zaten yoğun, zamanı gelince yapacağız öyle marifet gibi doğurup atmakla olmuyor falan filan gibi onları sinir edecek şekilde üstten üstten konuşuyorum. Ben onlara hazır gıcık olmuşken onlar da bana olsun bana ne.

Ben tam 2 yıl uğraştım bi sürü soruyla karşı karşıya kaldım. Durumumu bilenler de vardı olsun üzülme diye teselli ediyorlardı beni durup dururken sanki ben kahrolıyordum. Yani yapacak çok şey yok aslında nasip kısmet daha düşünmüyoruz falan deyin yoksa soruların arkası kesilmiyor insan daha çok bunalıyor. Şimdi benim kuzum 2,5 aylık oldu en son tüp bebek yaptırdık allahtan tedaviyi kimseye belli etmedik de kafamız rahat etti. Rabbim ısteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sonra her şey unutuluyor, ondan başka hiçbir şeyin önemi kalmıyor zaten...

Ya bana diyen kadının da mesela kızı var oda yaklaşık benle aynı zamanda yada önce evlenmiş onunda yok. Ama ben diyemiyorum ki sen önce kendi kızına soyle o niye yapmiyormus diye.kendi kendime sinir olcagima ağzının payını vercen aslında ama ışte büyük diye de bişey demiyorum

Sorması ayıptır nekadar masraf gitti tüp bebege

Sizi okurken bir arkadasim aklima geldi. Yeni evlilerken 1 yil korunuyorlar. 1 yilda cocuk olsun diye ugrasiyorlar. Sonra doktora gidiyorlar ki sorun tamamen esindeymis. Aradan uzun zaman geciyor tup bebek icin muayene olurlarken esinin yunurtasinda kanser cikiyor acilen ameliyata. Araďan yillar geciyor ki 16 yil sonra mikro enjeksiyonla hamile kaldi ve dogum yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…