hemen sevgili bulan es

ben o kadar cabuk olmasina ve bunun sosyal medyada paylasilmasina takildim bence hos degil
Bence de değil. Ama böyle adamlara takmayacaksın, suçlamayacaksın, kızmayacaksın, nefret ve beddua etmeyeceksin. Haa o böyle biriymiş, sevmeyi de değer vermeyi de bilmiyormuş; öğrenmiş oldum. Diyip hayatına devam edeceksin. Tecrübeler sonraki hayatında çok işine yarayacak. Dik dur...

peki su an nasil bir hayatiniz var. evli ve cocuklu insanlari görünce icim buruk oluyor. sirf o yüzden disari bile fazla cikmiyorum

Boşanma gerçekleşmemiş resmi olarak evlisiniz yaptığı suç.
Donuna kadar alın resimleri falan toplayın delil olsun.
Oparaylada siz tatile gidin

Üzülmeyin sevinin

Yaptigi cok terbiyesizce ama dik dur keske boyle olmasaymis umarim sende mutlu olursun.

bi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz
Sen şükret haline yine 3ay sonra bulmuş .
Benim eşim anında kaldırıyor sosyal medyadan bni çocukları arayışa başlıyor .
Çocuk var mı ?

Boşver işte artık o kadın düşünsün, onun başı yanacak şimdi. Siz ise o adamdan kurtuldunuz, mutlu bir hayat icin önünüzde hicbir engel yok :)

Bence kendinizi toparlayın, alışverişe çıkın, gezin dolasın, işe girin ya da okul okuyun. Ve yalnız kalıcam diye korkmayın :)

ne güzel bir yorum tesekkür ederim iyi geldi iste böyle yorumlar güc veriyor

peki su an nasil bir hayatiniz var. evli ve cocuklu insanlari görünce icim buruk oluyor. sirf o yüzden disari bile fazla cikmiyorum
Bende evliyken daha çoktu o. Şimdi özendiğim kimse yok. Sadece kendime ait bir ev isteği var. Evlilik düşüncem de var, adam 3 yıldır iknaya uğraşıyor misal herkes evlen diyor, ben istemiyorum. Çünkü artık bekarlık okadar tatlı geliyor ki... eğer boşanırsan sonraki hayatını sen şekillendireceksin. Bir mesleğin, işin varsa kendini o alanda yetiştir. En iyi olmaya çalış. İnsanlar gelip geçen bir ayrıntı olsun hayatında. Doğru insanı da sen arama, bekleme. O gelip seni bulursa mutlu olursun.

üniversite okuyorum tek tutundugum dal o zaten yoksa hayat daha zor olurdu. ben de sizin gibi düsünüyorum ama ya dogru kisi cikmaz ve ömür boyu yalniz kalirsam yaslaninca kapimi calan kimse olmazsa diye karamsarliga kapiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…