- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Bence de değil. Ama böyle adamlara takmayacaksın, suçlamayacaksın, kızmayacaksın, nefret ve beddua etmeyeceksin. Haa o böyle biriymiş, sevmeyi de değer vermeyi de bilmiyormuş; öğrenmiş oldum. Diyip hayatına devam edeceksin. Tecrübeler sonraki hayatında çok işine yarayacak. Dik dur...ben o kadar cabuk olmasina ve bunun sosyal medyada paylasilmasina takildim bence hos degil
peki su an nasil bir hayatiniz var. evli ve cocuklu insanlari görünce icim buruk oluyor. sirf o yüzden disari bile fazla cikmiyorumBence boşanamadığınız için yeni hayalleriniz yok. Oluru yoksa uzatmayın. Siz de önünüze bakın. Belki onsuz hayat çok daha güzel denemesiniz ki henüz? Şahsen ben eskiye dönmeyi hiç istemedim boşanma davasından sonra...
Bence de değil. Ama böyle adamlara takmayacaksın, suçlamayacaksın, kızmayacaksın, nefret ve beddua etmeyeceksin. Haa o böyle biriymiş, sevmeyi de değer vermeyi de bilmiyormuş; öğrenmiş oldum. Diyip hayatına devam edeceksin. Tecrübeler sonraki hayatında çok işine yarayacak. Dik dur...[/QUOTE
cabaliyorum dik durmaya calisiyorum. ama bu olay hayata ve iliskilere asiri güvensizlige yol acti. insallah zamanla gecer
almanyada bu durum suc degil malesefBoşanma gerçekleşmemiş resmi olarak evlisiniz yaptığı suç.
Donuna kadar alın resimleri falan toplayın delil olsun.
Oparaylada siz tatile gidin
Üzülmeyin sevinin
Sen şükret haline yine 3ay sonra bulmuş .bi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz
tesekkür ederim. allah cok sükür dik duruyorum alnim akYaptigi cok terbiyesizce ama dik dur keske boyle olmasaymis umarim sende mutlu olursun.
hayir cocuk yok malesef mi iyi ki mi desem bilmiyorum. erkeklerden nefret ediyorum:)Sen şükret haline yine 3ay sonra bulmuş .
Benim eşim anında kaldırıyor sosyal medyadan bni çocukları arayışa başlıyor .
Çocuk var mı ?
Zaten bitmiş ayrılacakmışsınız.bi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz
almanyada bu durum suc degil malesef
ne güzel bir yorum tesekkür ederim iyi geldi iste böyle yorumlar güc veriyorBoşver işte artık o kadın düşünsün, onun başı yanacak şimdi. Siz ise o adamdan kurtuldunuz, mutlu bir hayat icin önünüzde hicbir engel yok :)
Bence kendinizi toparlayın, alışverişe çıkın, gezin dolasın, işe girin ya da okul okuyun. Ve yalnız kalıcam diye korkmayın :)
Bende evliyken daha çoktu o. Şimdi özendiğim kimse yok. Sadece kendime ait bir ev isteği var. Evlilik düşüncem de var, adam 3 yıldır iknaya uğraşıyor misalpeki su an nasil bir hayatiniz var. evli ve cocuklu insanlari görünce icim buruk oluyor. sirf o yüzden disari bile fazla cikmiyorum
türkiyeden manevi tazminat davasi acabilcegimi söyledi avukatimZaten bitmiş ayrılacakmışsınız.
Bu durum size yol su elektrik olarak dönebilir.
Henüz resmî olarak boşanmadığınız için bunu tazminat sebebi yapamaz mısınız?
Bence bakma .ben o kadar cabuk olmasina ve bunun sosyal medyada paylasilmasina takildim bence hos degil
üniversite okuyorum tek tutundugum dal o zaten yoksa hayat daha zor olurdu. ben de sizin gibi düsünüyorum ama ya dogru kisi cikmaz ve ömür boyu yalniz kalirsam yaslaninca kapimi calan kimse olmazsa diye karamsarliga kapiliyorumBende evliyken daha çoktu o. Şimdi özendiğim kimse yok. Sadece kendime ait bir ev isteği var. Evlilik düşüncem de var, adam 3 yıldır iknaya uğraşıyor misalherkes evlen diyor, ben istemiyorum. Çünkü artık bekarlık okadar tatlı geliyor ki... eğer boşanırsan sonraki hayatını sen şekillendireceksin. Bir mesleğin, işin varsa kendini o alanda yetiştir. En iyi olmaya çalış. İnsanlar gelip geçen bir ayrıntı olsun hayatında. Doğru insanı da sen arama, bekleme. O gelip seni bulursa mutlu olursun.
Evet açabilirsiniz de, siz istermisiniz?türkiyeden manevi tazminat davasi acabilcegimi söyledi avukatim
evet isterim o konuda gurur yapmayi dogru bulmuyorum cünkü canimi cok cok yaktiEvet açabilirsiniz de, siz istermisiniz?
Bence alın çatır çatır yiyin.
Onun yüzünden dağılan psikolojinizi onun parasıyla toparlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?