hemen sevgili bulan es

Yabancıysa yapar diyecektim de. Onlar için çok önemli değildir ama Türkse biraz acele etmiş. Yurt dışında mı yaşadı hep acaba? Belki o yüzden de oranın alışkanlıklarından dolayıdır.

Pislik ya tartismanizda hemen bosanalim diyebiliyosa belkide hayatinda ozmn da biri varmis. Aynen arkadaslarinda dedigi gibi delil toplayin davada kullanin. Elinizden geleni yapin kendinizi birakmayin uzulen kisi siz degil o olsun

Canim dedigin gibi yasamayan anlamaz ama 3 ay sonra hayatina birini alan bir adam umrunda bile olmasin aksine bu senin daha da soguman icin neden olsun sen de onune hayatuna bak

Yabancıysa yapar diyecektim de. Onlar için çok önemli değildir ama Türkse biraz acele etmiş. Yurt dışında mı yaşadı hep acaba? Belki o yüzden de oranın alışkanlıklarından dolayıdır.
evliyken kültür de kültür diyordu ama yok ben erkegim sen kadinsin yok ablama saygi o seyle bu böyle neyse isler degisiyor demek ki sonra

Pislik ya tartismanizda hemen bosanalim diyebiliyosa belkide hayatinda ozmn da biri varmis. Aynen arkadaslarinda dedigi gibi delil toplayin davada kullanin. Elinizden geleni yapin kendinizi birakmayin uzulen kisi siz degil o olsun
alti aylikken evliyken bile her tartismada bosanalim diyordu onu bir silah olarak kullaniyordu ben türkiyeden almanyaya geldigim icin en sonunda da oldu iste

ama eminim siz sevgilinizin fotograf yokmasina izin vermezsiniz ayrilmadan
Sevgilisi fotograflarimi yakmis?
Benim kizimin bebeklikten itibaren albumleri vardir her yil icin.ilk albumde babasi var.dugun fotograflarim var.birakin yakmasini simdi yeniden evlenmek uzereyim ve o fotograflara kimse elini bile suremez.kizimin hatiralari benim yasanmisliklarim onlar.
O olay baska.
Ama cok cok yeni ayrilmistim son davamdan kisa sure once tanistik flort tanima sevgilik diye sirayla ilerledi

Canim dedigin gibi yasamayan anlamaz ama 3 ay sonra hayatina birini alan bir adam umrunda bile olmasin aksine bu senin daha da soguman icin neden olsun sen de onune hayatuna bak
hayatima bakiyorum zaten sagolun cok toparlandim güclüyüm iyiyiyim ama resmen iz birakti bu evlilik bende ya. herkes cok degistigimi yasama sevincimin gittigini söylüyor ama napiym elimde degil

sevgilinizin ayrilmadan sosyal medyaya fotograf koymasina izin vermezsiniz yazcaktim

alti aylikken evliyken bile her tartismada bosanalim diyordu onu bir silah olarak kullaniyordu ben türkiyeden almanyaya geldigim icin en sonunda da oldu iste
Bende sizin gibi evlenip Almanyaya geldim. Cok zor bi durum bende boyle bisey yasasam cok uzulurdum anliyorum sizi. Varmi burda akrabalariniz

Bende sizin gibi evlenip Almanyaya geldim. Cok zor bi durum bende boyle bisey yasasam cok uzulurdum anliyorum sizi. Varmi burda akrabalariniz
hayir kaldigim sehirde yok yalnizim baska sehirlerde var ama basiniza böyle bisey gelince ne de olsa yalniz oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…