hemen sevgili bulan es

ne güzel bir yorum tesekkür ederim iyi geldi iste böyle yorumlar güc veriyor

Siz zaten güçlüsünüz. Ama aklınız size oyun oynamaya çalışıyor suan. Aklınıza gelen düşünceleri umursamayın hic. Cok mutlu olsaydınız ve gercekten dogru kisi olsaydi bu aşamada olmazdınız. Belli ki adam hayatı bir kadının burnundan getirmeden yaşayamıyor. Psikopat yani. Allah sizi kurtarmış. Iyi ki izin vermemissiniz tatile :)

Şuan kac yaşındasiniz? Mesleginiz var mi?

üniversite okuyorum tek tutundugum dal o zaten yoksa hayat daha zor olurdu. ben de sizin gibi düsünüyorum ama ya dogru kisi cikmaz ve ömür boyu yalniz kalirsam yaslaninca kapimi calan kimse olmazsa diye karamsarliga kapiliyorum
Ozaman şöyle düşünün. Evlenip on çocuk yapmış ama kapısını çalan kimse olmadığı için yalnız ölen insanlar yok mu? Ya onlardan olsak? O daha acı değil mi? Siz kendiniz için iyi bir hayat kurun, iyi bir insan olun, yalnız kalmazsınız merak etmeyin. Kaç kişi kendi isteği dışında tek kalıyor şu dünyada?

otuzbir yasindayim ögretmenim. evet cok iyi tahmin ettiniz aklim resmen oyun oynuyor eskiden daha mutluydun simdiki halinden falan diyor sürekli:) insan psikolojisi cok tuhaf bir sey resmen savasiyorum

O zaman zaten her türlü bitmiş bir iş için, kendi başına çorap ördüğü için tazminatı hakettiğinizin ilanından sonra güzel ve alaycı şekilde teşekkür edin. Yüreğine otursun
ya tamam da beni de cok yoruyor manevi olarak bu dava avukat isleriyle ugrasmak;(

otuzbir yasindayim ögretmenim. evet cok iyi tahmin ettiniz aklim resmen oyun oynuyor eskiden daha mutluydun simdiki halinden falan diyor sürekli:) insan psikolojisi cok tuhaf bir sey resmen savasiyorum

Oo öğretmenim ne yaptınız siz, bu adamdan kurtuldunuz diye tüm ögrencilere arti puan vermeniz gerekiyor adak niyetine

Bir kadınin en güzel yaşlarındasınız. Üstelik mesleğiniz var. Eminim ki güzel de bir kadınsınızdır. :) böyle bir kadın şiddet gördüğü ortamda nasıl daha mutlu olabilirdi ki? Birisi size gelip anlatsana dışarıdan bir gözle baksanız, ay cok mutlusun bunu hic bozma der miydiniz? Bence hayır.

Mesleginizi icra edin, kendinizi mutlu edecek seyler yapın. Komedi filmleri izleyin :) hayat böyle bir adam icin heba edilmeye degmez. Üstelik en güzel çağlar mutlu olmak ve mutlu etmek için varken.. :)

ya tamam da beni de cok yoruyor manevi olarak bu dava avukat isleriyle ugrasmak;(
Yapacak biley yok. Onun istediği sessiz sedasız hayatından çıkman, onunda gününü gün etmesi.

Beni arkamdan vuran adama gününü göstermek için ben uğraşırdım yani. Ki siz her türlü bu yorgunluğu yaşıyorsunuz. Değil mi?

stratejik olarak özgüveni mi yikti adam evliligin basindan beri hep olumsuz yönlerimi yüzüme vurdu asla bir iltifat etmedi sonra kendisi cok degerli vazgecilmez gibi gösterdi bir de siddet girince isin icine tamamen bitik özgüvensiz umutsuz bir kadin oluyor insan ben öyle oldum yani tekrar toprlanip özgüvenimi kazanmam lazim

evet zaten ugrasiyorum malesef hukuki sürecle evet davaya basvurcam zaten türkiyeye geldigimde umarim deger

Böyle yazınca ne kadar korkunc degil mi? Bunları hayatına giren her kadının yaşadığını düşünsene. Ne kadar mutlu olabilirler, ne kadar iyi olabilirler? Adamın karakteri bu çünkü.

Siz ayaklarınızın üstünde durdukca, kendi başınıza ne kadar mutlu ve ne kadar güçlü oldugunuzu gördükçe özgüveniniz yerine gelecek. Sonrası dans! :)

Valla boşandıktan sonra 7kat yabancıdır o kişi benim için çokta önemseme bence 3ay 5ag ne fark eder sonuçta erkek kaç gün yas tutar sende geçmişi bırak gelecege bak canım

Ya çocuğun olsaydı şuan diyorim ki hamdolsun evlatlarim var allahım onlara sağlık versin çocuksuz olsaydım çok kolaydı herşey şimdi beni aldatan adam hayatımdan hiç çıkmayacak hayatına kim girmiş girmemiş hel bilmek zorunda kalıcam belki çocukların söylecek. Siz 7 yıllık ilişkiden çıkmış gibi düşünün bekar gibi yeniden hayatınız olacak belki daha güzeli sen ders al bak zaman da geçmiş benim 1 hafta oldu öğrenmeli geçmiyor zaman durdu psikolojik olarak çok yıprandım. Bakma hesaplarına sil at

malesef ben de cok yiprandim psikolojik olarak onu tanidigim günden ta bugüne kadar bile gün yüzü görmedim nasil bir belaymis allah yardimcimiz olsun ve yanlarina kalmasin

Siz boşanıyorsunuz ne yası bekliyorsunuz? Keyfi yerinde ve umursamayan adam için üzülmenin anlamı yok.
Takip etmeyin ve siz de yeni hayatınıza kendinizi hazırlayın.
Yalnız ilginç geldi. Boşanma nedeni ablası ile tatile gitmek istemesi, zaten şiddet uyguluyordu demişsiniz. Şiddeti geri plana atmayın en önemli nedendir.
7 yılınızı vermişsiniz, bütün hayatınızı verebilirdiniz.
Şükredin ve hayatınıza devam edin.

Bugün size onu yapan yarın o kadına neler yapmaz. Sevinmelisiniz bence sadakatsiz bir insanı hayatınızdan çıkarttıgını, gerçek yüzünü gördüğünüz için. İnsanlık hali sonuçta hastalansanız veya olumsuz bir durum yaşasanız öyle bir insan arkanızda durup size sahip çıkar miydi ? İlerisini de düşünmek lazım sonuçta. Ben sevindim sizin adınıza

Bazıları boşanmayı kurtuluş olarak görür o yüzden hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam edebilirler.
Sizin bahsettiğiniz gibi bir yas dönemi tutulacak olsa o evlilik bitmezdi zaten.
Siz de önünüze bakın bundan sonra. Yası filan bırakın. Ona kolaysa size daha kolay olsun.

yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim güc veriyorsunuz... ve anlatinca baska fikirleri alinca rahatliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…