- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ne güzel bir yorum tesekkür ederim iyi geldi iste böyle yorumlar güc veriyor
O zaman zaten her türlü bitmiş bir iş için, kendi başına çorap ördüğü için tazminatı hakettiğinizin ilanından sonra güzel ve alaycı şekilde teşekkür edin. Yüreğine otursunevet isterim o konuda gurur yapmayi dogru bulmuyorum cünkü canimi cok cok yakti
Ozaman şöyle düşünün. Evlenip on çocuk yapmış ama kapısını çalan kimse olmadığı için yalnız ölen insanlar yok mu? Ya onlardan olsak? O daha acı değil mi? Siz kendiniz için iyi bir hayat kurun, iyi bir insan olun, yalnız kalmazsınız merak etmeyin. Kaç kişi kendi isteği dışında tek kalıyor şu dünyada?üniversite okuyorum tek tutundugum dal o zaten yoksa hayat daha zor olurdu. ben de sizin gibi düsünüyorum ama ya dogru kisi cikmaz ve ömür boyu yalniz kalirsam yaslaninca kapimi calan kimse olmazsa diye karamsarliga kapiliyorum
otuzbir yasindayim ögretmenim. evet cok iyi tahmin ettiniz aklim resmen oyun oynuyor eskiden daha mutluydun simdiki halinden falan diyor sürekli:) insan psikolojisi cok tuhaf bir sey resmen savasiyorumSiz zaten güçlüsünüz. Ama aklınız size oyun oynamaya çalışıyor suan. Aklınıza gelen düşünceleri umursamayın hic. Cok mutlu olsaydınız ve gercekten dogru kisi olsaydi bu aşamada olmazdınız. Belli ki adam hayatı bir kadının burnundan getirmeden yaşayamıyor. Psikopat yani. Allah sizi kurtarmış. Iyi ki izin vermemissiniz tatile :)
Şuan kac yaşındasiniz? Mesleginiz var mi?
ya tamam da beni de cok yoruyor manevi olarak bu dava avukat isleriyle ugrasmak;(O zaman zaten her türlü bitmiş bir iş için, kendi başına çorap ördüğü için tazminatı hakettiğinizin ilanından sonra güzel ve alaycı şekilde teşekkür edin. Yüreğine otursun
otuzbir yasindayim ögretmenim. evet cok iyi tahmin ettiniz aklim resmen oyun oynuyor eskiden daha mutluydun simdiki halinden falan diyor sürekli:) insan psikolojisi cok tuhaf bir sey resmen savasiyorum
Yapacak biley yok. Onun istediği sessiz sedasız hayatından çıkman, onunda gününü gün etmesi.ya tamam da beni de cok yoruyor manevi olarak bu dava avukat isleriyle ugrasmak;(
stratejik olarak özgüveni mi yikti adam evliligin basindan beri hep olumsuz yönlerimi yüzüme vurdu asla bir iltifat etmedi sonra kendisi cok degerli vazgecilmez gibi gösterdi bir de siddet girince isin icine tamamen bitik özgüvensiz umutsuz bir kadin oluyor insan ben öyle oldum yani tekrar toprlanip özgüvenimi kazanmam lazimOo öğretmenim ne yaptınız siz, bu adamdan kurtuldunuz diye tüm ögrencilere arti puan vermeniz gerekiyor adak niyetine
Bir kadınin en güzel yaşlarındasınız. Üstelik mesleğiniz var. Eminim ki güzel de bir kadınsınızdır. :) böyle bir kadın şiddet gördüğü ortamda nasıl daha mutlu olabilirdi ki? Birisi size gelip anlatsana dışarıdan bir gözle baksanız, ay cok mutlusun bunu hic bozma der miydiniz? Bence hayır.
Mesleginizi icra edin, kendinizi mutlu edecek seyler yapın. Komedi filmleri izleyin :) hayat böyle bir adam icin heba edilmeye degmez. Üstelik en güzel çağlar mutlu olmak ve mutlu etmek için varken.. :)
evet zaten ugrasiyorum malesef hukuki sürecle evet davaya basvurcam zaten türkiyeye geldigimde umarim degerYapacak biley yok. Onun istediği sessiz sedasız hayatından çıkman, onunda gününü gün etmesi.
Beni arkamdan vuran adama gününü göstermek için ben uğraşırdım yani. Ki siz her türlü bu yorgunluğu yaşıyorsunuz. Değil mi?
stratejik olarak özgüveni mi yikti adam evliligin basindan beri hep olumsuz yönlerimi yüzüme vurdu asla bir iltifat etmedi sonra kendisi cok degerli vazgecilmez gibi gösterdi bir de siddet girince isin icine tamamen bitik özgüvensiz umutsuz bir kadin oluyor insan ben öyle oldum yani tekrar toprlanip özgüvenimi kazanmam lazim
Valla boşandıktan sonra 7kat yabancıdır o kişi benim için çokta önemseme bence 3ay 5ag ne fark eder sonuçta erkek kaç gün yas tutar sende geçmişi bırak gelecege bak canımaldatma degil. ablasiyla tatile gitmek istedi evlendigimizden beri ablasi bi kere bile evimize gelmemis bir insan. ben de olmaz dedim. madem öyle bosanalim dedi.siddette uygulamistu zaten bi kac kez egosundan dolayi. bahane gibi görünüyor ama esim aldatan ya da gözü disarda biri degildi. bilmiyorum hic bir sey bilmiyorum. bu kötü duyguyu nasil atlatabilirim. bu kadar kolay mi her sey
malesef ben de cok yiprandim psikolojik olarak onu tanidigim günden ta bugüne kadar bile gün yüzü görmedim nasil bir belaymis allah yardimcimiz olsun ve yanlarina kalmasinYa çocuğun olsaydı şuan diyorim ki hamdolsun evlatlarim var allahım onlara sağlık versin çocuksuz olsaydım çok kolaydı herşey şimdi beni aldatan adam hayatımdan hiç çıkmayacak hayatına kim girmiş girmemiş hel bilmek zorunda kalıcam belki çocukların söylecek. Siz 7 yıllık ilişkiden çıkmış gibi düşünün bekar gibi yeniden hayatınız olacak belki daha güzeli sen ders al bak zaman da geçmiş benim 1 hafta oldu öğrenmeli geçmiyor zaman durdu psikolojik olarak çok yıprandım. Bakma hesaplarına sil at
Üzülmez,bi insan üzülmez mi
Çabalamaz.cabalamaz mi
Foto iyi olmuş. Madem uzdu seni, manevi tazminat almaya bak derimbi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?