hemen sevgili bulan es

3 ay iyiymiş benimki 15 gun sonra gezip toz maya basladi

erkekler güya bu durumu daha zor atlatiyorlarmis kolay kolay unutamiyorlarmis hep öyle duymustum o yüzden sasirdim

1 saat kadar once benim konuma yorum yaptınız.

Ben daha dava bile acmamistim. Beninkinde siddet yuzunden bitti.
E sevse de sevmese de hayatinda bosluk oluyor. Etrafinda donen bir kadın yok.
Ben sadece yeni gelene acıyorum.

1 saat kadar once benim konuma yorum yaptınız.

Ben daha dava bile acmamistim. Beninkinde siddet yuzunden bitti.
E sevse de sevmese de hayatinda bosluk oluyor. Etrafinda donen bir kadın yok.
Ben sadece yeni gelene acıyorum.
sizce ilk esine siddet uygulayan ikincisine de uygular mi?

Bence de açın. Ne bu rahatlik daha rrsmi olarak bitmemis bir evlilik sonucta
bazi insanlarin hic utanmasi yok hic haketmemis beni bosa vermisim yillarimi. yaninda ki kadinin da bosanmamis bir erkekle resim atmasi da ayri bi rahatlik. bazen diyorum ben mi cok geri kafaliyim

bazi insanlarin hic utanmasi yok hic haketmemis beni bosa vermisim yillarimi. yaninda ki kadinin da bosanmamis bir erkekle resim atmasi da ayri bi rahatlik. bazen diyorum ben mi cok geri kafaliyim
Hayir neden geri kafalilik olsun ki. Etik degil yaptiklari

Kıskandırmak olabilir mi amacı? Resmen boşanma da olmadığına göre geri dönün diye yapmış olabilir. Ama mideniz kaldırır mı geri donseniz bile. Yolunuza bakın bu saatten sonra bence.

Kıskandırmak olabilir mi amacı? Resmen boşanma da olmadığına göre geri dönün diye yapmış olabilir. Ama mideniz kaldırır mı geri donseniz bile. Yolunuza bakın bu saatten sonra bence.
aynisini ben de düsündüm hayir midem kaldirmiyor büyük konusmayim ama asla olmaz onla artik !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…