- Konu Sahibi melankolik_24
-
Resmi olarak ayrilmis miydinizbi de fotograf koymus onla. cok kötü hissettiriyor yasamayan anlamaz
hayir resmi olarak ayrilmadikResmi olarak ayrilmis miydiniz
3 ay iyiymiş benimki 15 gun sonra gezip toz maya basladiarkadaslar esimle ayriyi bir bucuk senedir yakinda ayrilcaz ne aradi ne sordu beni bu süre zarfi icinde. duydum ki ben evden gittikten üc ay sonra bir sevgili bulmus kendine. inanamadim bi insan üzülmez mi evliliginin bittigine cabalamaz mi hemen o kadar kolay mi bu isler bi yas dönemi olmaz mi kendimi kötü hissettim sanki bu adam icin yedi yilimi vermye degmezmis, onun icin her seyimi birakip türkiyeden almanyaya gelmistim. kötü hissediyorm düsüncelerinize ihtiyacim var
erkekler güya bu durumu daha zor atlatiyorlarmis kolay kolay unutamiyorlarmis hep öyle duymustum o yüzden sasirdim3 ay iyiymiş benimki 15 gun sonra gezip toz maya basladi
erkekler güya bu durumu daha zor atlatiyorlarmis kolay kolay unutamiyorlarmis hep öyle duymustum o yüzden sasirdim
sizce ilk esine siddet uygulayan ikincisine de uygular mi?1 saat kadar once benim konuma yorum yaptınız.
Ben daha dava bile acmamistim. Beninkinde siddet yuzunden bitti.
E sevse de sevmese de hayatinda bosluk oluyor. Etrafinda donen bir kadın yok.
Ben sadece yeni gelene acıyorum.
Resmi olarak ayrilmadiysaniz bu aldatmaya girer yani bosanma davasinda bunu kullanabilirsinizhayir resmi olarak ayrilmadik
almanya da kullanilmiyor ne yazik ki ama türkiyede manevi tazminat acmayi davasi acmayi düsünüyorum bu resimleResmi olarak ayrilmadiysaniz bu aldatmaya girer yani bosanma davasinda bunu kullanabilirsiniz
sizce ilk esine siddet uygulayan ikincisine de uygular mi?
Bence de açın. Ne bu rahatlik daha rrsmi olarak bitmemis bir evlilik sonuctaalmanya da kullanilmiyor ne yazik ki ama türkiyede manevi tazminat acmayi davasi acmayi düsünüyorum bu resimle
demek ki bu adamlar hic degismiyor yazik cok yazikBen zaten ikinci esiydim. Benden oncekine uygulamis ben bana yapmaz sanıyordum daha beterini yapti.
bazi insanlarin hic utanmasi yok hic haketmemis beni bosa vermisim yillarimi. yaninda ki kadinin da bosanmamis bir erkekle resim atmasi da ayri bi rahatlik. bazen diyorum ben mi cok geri kafaliyimBence de açın. Ne bu rahatlik daha rrsmi olarak bitmemis bir evlilik sonucta
demek ki bu adamlar hic degismiyor yazik cok yazik
aldim hemen accam kararliyim ne kadar zor olursa olsun, huzur yok onaHemen belgele ekran görüntüsü al ve tazminst davasi ac yok oyle gezip tozma.
Hayir neden geri kafalilik olsun ki. Etik degil yaptiklaribazi insanlarin hic utanmasi yok hic haketmemis beni bosa vermisim yillarimi. yaninda ki kadinin da bosanmamis bir erkekle resim atmasi da ayri bi rahatlik. bazen diyorum ben mi cok geri kafaliyim
aynisini ben de düsündüm hayir midem kaldirmiyor büyük konusmayim ama asla olmaz onla artik !Kıskandırmak olabilir mi amacı? Resmen boşanma da olmadığına göre geri dönün diye yapmış olabilir. Ama mideniz kaldırır mı geri donseniz bile. Yolunuza bakın bu saatten sonra bence.
Yabancı mı eşiniz?[/QUOTE
hayir türk hem de akrabaYabancı mı eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?