- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
- 28
- Konu Sahibi bluerose96
-
Bunu yaşayanlar cevap verir diye düşündüm tabiki doktora gitmek son çaremDoktora gitseniz? Çünkü biz nerden bilebiliriz ki geçip gecmeyecegini..
Mutlaka yaşayan vardır canım, umarım yardimci olanlar olur.Bunu yaşayanlar cevap verir diye düşündüm tabiki doktora gitmek son çarem
Bunu yaşayanlar cevap verir diye düşündüm tabiki doktora gitmek son çarem
doktora gitmek son değil ilk çaredir.Bunu yaşayanlar cevap verir diye düşündüm tabiki doktora gitmek son çarem
Geçici durum, sıkıntı yok. Bolca su iç, bir de sallama poşette kuşburnu çayı var ya, o çayı iç, poşeti de ılık iken o bölgeye kompres yap hergün 1-2 tane. Geçer.Sevgili arkadaşlar 23 yaşındayım ve bi kaç gündür basur sıkıntım var, aslında kabız değilim ufak bi operasyon geçirdiğim için sadece 1 gün anestezi yüzünden kabız gibi oldum sonra geçti ama bu basur geçer mi kendiliğinden? Ömür boyu böyle mi olucam sizliyor wcye gitmek fobim oldu
Haklisindoktora gitmek son değil ilk çaredir.
Arkadaslar kesinlikle doğal kantaron yagini deneyin. El yapımı olan çok fayda ediyorAnal fissur ve basur sıkıntısı çektim aylarca. Beni kurtaran Allah'ın izniyle sarı kantaron yağı oldu. Pamuğa döküp o bölgeye koyup vekliyordum. Birkaç saatte bir de pamugu degistiriyordum. Aylarca geçmeyen, tedaviye cevap vermeyen catlagim bir iki gün içinde iyileşti.
Sevgili arkadaşlar 23 yaşındayım ve bi kaç gündür basur sıkıntım var, aslında kabız değilim ufak bi operasyon geçirdiğim için sadece 1 gün anestezi yüzünden kabız gibi oldum sonra geçti ama bu basur geçer mi kendiliğinden? Ömür boyu böyle mi olucam sizliyor wcye gitmek fobim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?