- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
neden önyargılı konuşuuyorsun konu sahibi bizden bir fikir istemiş.Nasıl ya, hemşirelik bölümünü okudunuz ve damar yolu bile açamıyor musunuz? Nasıl mezun ettiler sizi peki
uzgunum ama bu kisim hastaneye gelen tum hastalari ilgilendiriyor. Zaten korkarak gidiyoruz kan aldirmaya falan. Hele ki yenidogan bebeklerin annelerini dusunemiyorum... Duyuyorum cevremden bebegi delik desik ettiler vs diye.Ne damar yolu açabiliyorum ne kan alabiliyorum. Ne istenen işlemleri anlayıp uygulayabiliyorum vizit sırasındaki.
Hemşire adaylarının doktorların yanında görev yaptığını önce. İlk defa duyuyorum. Neyse beni böyle mezun ettiler işte proflar. Yard. Doçlar. Düşünmediler yapamadığımı. Allah onları da beni de bildiği gibi yapsın. Neyse ki istifa dilekçemi verdim de hastaneler benden kurtuldu.Yavaş olmanız başka damar yolu açamamanız kan alamamanız başka sizi nasıl mezun edebildiler nasıl bir hastaneye atandınız iş buldunuz anlamadım yani benim bildiğim hemşire adayları önce doktorların yanında görev yaparlar yardım ederler sonra daha kıdemli olan hemşirelerin de yanında uygulamaı eğitim görürler ve bu uygulamalarda yeterli olurlarsa belgeyi alırlar bel fıtığınızla bunları yapamamanın bir alakası yok keşke okurken vazgeçseydiniz. Bu iş hem cesaret hem atiklik ister ben bu durumdan çok çekmiş bir insanım çok iyi görünen damarlarımda damar yolu açamayan kan alamayan acı çektiğim çok oldu demek ki bu meslek size uygun değil
Emin eller dediğiniz nedir ki? Tüm hemşireler sadece tansiyon ölçmüyor muydu? O bebeklere ne yapiyor ki hemşireler? Bebekler yeni doğan ünitesinde kendi kendini tedavi ediyorlar ya hani. Emin eller kim oluyor o zaman?Allah aşkına yapmayın, dünyaya bazı sağlık sorunlarıyla gelmiş minicik bebeklerden bahsediyoruz bayan damar yolu bile açamıyorum diyor, o bebekler emin ellere mi teslim şimdi yani. Tecrübe gerekiyorsa o tecrübeyi başka birimlerde kazanacak küçücük bebeklerin üzerinde değil
Konunuzda belirtin bunu. Ordan okuyup direk yorum yapıyo insanlar ara sayfalarda görmeyebilirler.İstifa ettim diyorum.
Belirttim.Konunuzda belirtin bunu. Ordan okuyup direk yorum yapıyo insanlar ara sayfalarda görmeyebilirler.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Yo isteyerek tercih ettim. Abim bu işin içinde biri olarak senden hemşire olmaz yapamazsın seçme dedi dinlemedim. Bu kaderi kendim seçtim.yeni mezun musunuz? Öğrenciyken de stajlarınız da bu tür sorunlar yaşıuor muydunuz ? Neden 4 ayda bölüm değişikliğine gittiniz? Biz yeni gelen arkadaşlarımıza 6 ay kadar müsamaha gösteriyoruz yoğun bakım özen dikkat gerektirir ki çocuklar daha da özen ister. Eğer bu kadar zamanın sonunda hala daha bir adım bile gelişme gösterememişse şikayetler normaldir. Bel fıtığı bende de var meslek hastalığı gibi bişey zaten. Yetişkin kvc yoğun bakımda da çalıştım. Mesleği sevmeyerek sadece iş imkanı fazla olabildiği için mi tercih ettiniz acaba?
Maalesef bazı insanlara uygun olamıyor meslekler. Çok geçmiş olsun o kadar okuyup bu işi yapamamak yıpratır.Yo isteyerek tercih ettim. Abim bu işin içinde biri olarak senden hemşire olmaz yapamazsın seçme dedi dinlemedim. Bu kaderi kendim seçtim.
Sağolun evet çok yıprandım.Maalesef bazı insanlara uygun olamıyor meslekler. Çok geçmiş olsun o kadar okuyup bu işi yapamamak yıpratır.
Bundan sonrası için kendinizi hayata bağlayabilmek adına mutlaka bir psikologtan destek alın mutlaka.Sağolun evet çok yıprandım.
Burda onca ınsan sana yol gösterdi yardımcı oldular güçlü ol dediler baska bölüme gec dediler .Sen onların dediğini umursamadın .Kndını bilmezlerın lafına bakıp istifa ettin öylemi aferim böyle devam et
Evet eminim çok sevinmişlerdir.Bundan sonrası için kendinizi hayata bağlayabilmek adına mutlaka bir psikologtan destek alın mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?