- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Plutonn0508
-
anlamadığınız nokta şu: hiçkimse yapacağı işi okulda öğrenip başlamıyor işe. Tüm tecrübe çalıştığınız birimde kazanılıyor. Kağıttı evraktı vs geçiyorum damaryolundan bahsediyoruz. Bunu bilerek başlama imkanı yok. Damaryolu olayı tevrübeyle geliştirilebilen bişey. Kaldı ki yılların tecrübeli insanları bile birçok hasta bebekte damaryolu bulmakta zorlanıyor. Bebeğin Allah korusun ilaç yada sıvı alamayıp daha da kötüleşmesi mi daha mantıklı birkaç kez damaryolu denenip açılması mı? İşte bunda kar zarar hesabı yapıyorz. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında bu kdr dik yorumlar yapıp bu mesleğe emek verip kendi ailesine zaman ayıramayan sürekli ayakta durmaktan bacaklarında varisler çıkan ben ve benim gibi meslekdaşlarıma tansiyondan başka işiniz yok halkın gözünde deyip karalama yapmayın.Yooooo beni eleştirme hakkına sahipsiniz ama açtığım konu başlıklarında şuanda mevzu ben değilim. Ayrıca meslektaşınız damar yolu bile açamıyorum diyor yeni doğan yoğun bakımında çalışıyor üstelik sizin evladınız (örnek veriyorum) o yoğun bakımda yatsa ve bir hemşire damar yolu bulacam diye bebeğinizin elini kolunu herneyse bir veya bir kaç defa delse, yada damar yolu açarken damarı patlatsa aaaa morali bozulmasın deyip bu kadar anlayışlı mı olursunuz. Hiç sanmıyorum, bayanın çalıştığı birim tecrübesiz, damar yolu bile açamayan birinin çalıştırılamayacağı bir birim.
Siz hiçbşf şey bilmiyor boş boş konuşuyorsunuz. Bir Yenidoğan A damar yolu açılırken tek hemşirenin gidip ilk seferde açtığını mı sanıyorsunuz.cidden. Kaç kıdemli yıllardır çalışan hemşire ilk seferde açamıyor uğraşıyor. Hiçbir şey bilmeden her konuda atıp tutan insanlar çok sığ ve artık hakarete varan Yorumlarınıza dur demem gerekiyor galiba. Ben işime yarayan yorumları alıyorum. Da Boş konuşup kendinizi yormayınız. Ben özellikle hemşirelerden yardım istedim. Enerji harcamayın boşa.Yooooo beni eleştirme hakkına sahipsiniz ama açtığım konu başlıklarında şuanda mevzu ben değilim. Ayrıca meslektaşınız damar yolu bile açamıyorum diyor yeni doğan yoğun bakımında çalışıyor üstelik sizin evladınız (örnek veriyorum) o yoğun bakımda yatsa ve bir hemşire damar yolu bulacam diye bebeğinizin elini kolunu herneyse bir veya bir kaç defa delse, yada damar yolu açarken damarı patlatsa aaaa morali bozulmasın deyip bu kadar anlayışlı mı olursunuz. Hiç sanmıyorum, bayanın çalıştığı birim tecrübesiz, damar yolu bile açamayan birinin çalıştırılamayacağı bir birim.
Orada tek basina calismiyor bu kiz zaten en fazla 2 kez dener acilmazsa kidemlisi gelir acarAllah aşkına yapmayın, dünyaya bazı sağlık sorunlarıyla gelmiş minicik bebeklerden bahsediyoruz bayan damar yolu bile açamıyorum diyor, o bebekler emin ellere mi teslim şimdi yani. Tecrübe gerekiyorsa o tecrübeyi başka birimlerde kazanacak küçücük bebeklerin üzerinde değil
Bence gerekli olan özgüveniniz yerine geldiSiz hiçbşf şey bilmiyor boş boş konuşuyorsunuz. Bir Yenidoğan A damar yolu açılırken tek hemşirenin gidip ilk seferde açtığını mı sanıyorsunuz.cidden. Kaç kıdemli yıllardır çalışan hemşire ilk seferde açamıyor uğraşıyor. Hiçbir şey bilmeden her konuda atıp tutan insanlar çok sığ ve artık hakarete varan Yorumlarınıza dur demem gerekiyor galiba. Ben işime yarayan yorumları alıyorum. Da Boş konuşup kendinizi yormayınız. Ben özellikle hemşirelerden yardım istedim. Enerji harcamayın boşa.
Çok komik ben ağlarken siz gülebiliyorsunuz. Mutlu olun istifa edecem.Bence gerekli olan özgüveniniz yerine geldi
Allah askina biraz guclu durÇok komik ben ağlarken siz gülebiliyorsunuz. Mutlu olun istifa edecem.
Belli zaten. Boş beleş işkembedeb atan bir ... daha.Başka bişey yapıyorlarsa söyleyin ben hemşire değilim hayır
İstifa etmeÇok komik ben ağlarken siz gülebiliyorsunuz. Mutlu olun istifa edecem.
Allah aşkına yapmayın, dünyaya bazı sağlık sorunlarıyla gelmiş minicik bebeklerden bahsediyoruz bayan damar yolu bile açamıyorum diyor, o bebekler emin ellere mi teslim şimdi yani. Tecrübe gerekiyorsa o tecrübeyi başka birimlerde kazanacak küçücük bebeklerin üzerinde değil
Ben burda cahilsin deyince banlaniyorumBaşka bişey yapıyorlarsa söyleyin ben hemşire değilim hayır
Ben burda cahilsin deyince banlaniyorum
Ama banlanmayi goze alarak yaziyorum
Cahilsiniz , hemsirelerin sadece damar yolu acip tansiyon olctugunu saniyorsaniz gercektrn cahil otesi dusunceleriniz
Uzuluyorum sizin icin biraz kendinizi gelistirseniz , okusaniz , topluma bi yarariniz dokunsa mesela
Konu sahibi , anlattiklariniz cok enteresan , tip konusunda bi egitimim bilgim yok o yuzden yorum yapamam derdinize ama bir anne olarak lutfen yogun bakimda calismayin diyorum size , madem bu kadar kotusunuz mesleginizde daha kolay bir bolume gecin , yazik bebeklere
Yok ilk ve son kez yazdimaman boşversene şunu ya boşuna ban yiyeceksin. bir iki cevap vereyim dedim ama yok anlamıyor büyük ihtimalle bu yazdığını da anlamayıp "ama bu da benim görüşüüüümmm" diyecek.
evetevet özelde çalışıyordu ama çok iyi bir üniversite de hemşirelik okudu ve istese kpss ye girer devleti kazanırdı.zaten farklı şehirlere gitme ihtimalinden dolayı devleti hic dusunmedi.kurumsal gayet iyi bilinen özel hastanede görev yapti.şuanda da çalışmıyor.Özelde mi çalışıyordu peki şimdi çalışıyor mu?
Her hemşirelik bölümü bitiren şakır şakır açacak diye bir kural mı var ?Ben hemşirelik öğrencisiyim stajlarımda görüyorum yeri geliyor 15 yıllık hemşire damarı bulamıyor .Damar yapısına,şişmanlığa ,damarın inceliğine göre değişir .Konu sahibi bu arada bu iş pratik yapa yapa öğreniliyor,lütfen kendini üzme istersen başka kliniğe geç herkes anasının karnında öğrenmiyor ki .Nasıl ya, hemşirelik bölümünü okudunuz ve damar yolu bile açamıyor musunuz? Nasıl mezun ettiler sizi peki
Ben burda cahilsin deyince banlaniyorum
Ama banlanmayi goze alarak yaziyorum
Cahilsiniz , hemsirelerin sadece damar yolu acip tansiyon olctugunu saniyorsaniz gercektrn cahil otesi dusunceleriniz
Uzuluyorum sizin icin biraz kendinizi gelistirseniz , okusaniz , topluma bi yarariniz dokunsa mesela
Konu sahibi , anlattiklariniz cok enteresan , tip konusunda bi egitimim bilgim yok o yuzden yorum yapamam derdinize ama bir anne olarak lutfen yogun bakimda calismayin diyorum size , madem bu kadar kotusunuz mesleginizde daha kolay bir bolume gecin , yazik bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?