- Konu Sahibi Plutonn0508
-
Cok komiksinizHa evet bi de tansiyon ölçüyorlar
Öyle bir çabam yok hatta bir çok kişiye cevap vermiyorum, ayrıca hemşirelik mesleğini yapan bir çok insan bu söylediklerimin ötesinde bişey yapmıyor, hatta bu kadarını bile yapamıyorlar hatta hastaya bağırış çağır kendilerini ne sanıyorlar bilmiyorum , siz iyi bir hemşiredirsiniz belki bilemem ama Türkiyede malesef çok var böyle hemşire
Bunlar benim görüşlerim kimseye bu doğrudur diye dayatmıyorum, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama beni düşüncelerinden dolayı eleştiremezsiniz dediğim gibi bu benim düşüncemya hayat böyle çok zor değil mi kuzum sizin için?
kendi küçük dünyanızda ne görüyorsanız "doğru budur" diyip çok sivri yazıyorsunuz. diğer konuda ısrarla 30 yaş geç dediniz okuduğunuz iki satıra dayanarak,ki sorduk kaynak da göstermediniz. posta gazetesinde bir sayfa filandı sanırım.
burada da birkaç hemşire bağlamında tüm hemşireleri aynı kefeye koyuyorsunuz. anlamıyorum yani bu yaptığınızın yanlış olduğunu bilmeniz lazım ama siz eden böylesiniz?
O kadar beceriksiz hemşire hastaları azarlar kendinde hata olduğunu kabul etmezken4 aydır Yenidoğan dayım 2. Basamak. Bundan önce 4 ay da erişkin yoğun bakımdaydım 3. Basamak
Siz hemşiresiniz sanırım :) başka bişey yapmıyorsunuz halkın gözünde üzgünüm
Bunlar benim görüşlerim kimseye bu doğrudur diye dayatmıyorum, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama beni düşüncelerinden dolayı eleştiremezsiniz dediğim gibi bu benim düşüncem
Bakin hanimefendi burada gencecik bir meslektasimiz insan hayatinin onemli birimi olan hastanelerde yasadigi mobbing i, sizin gibi insanlar tarafindan kucuk goruldugu icin kendini nasil berbat hissettigini anlatip meslektaslarindan yardim istiyor sizde gelip bu gencecik yolun basindaki insani elestirme hakkini kendinizdr goruyor ama baska insanlarin sizi elestirmesini kabul etmediginizi soyluyorsunuz oyle mi?Bunlar benim görüşlerim kimseye bu doğrudur diye dayatmıyorum, siz farklı düşünüyor olabilirsiniz ama beni düşüncelerinden dolayı eleştiremezsiniz dediğim gibi bu benim düşüncem
yenidoğan yoğun bakım 8 ay da öğrenilecek bi servis deilki bu kdr karamsar olma. ben yıllardır bu işi yapıyorm benim bile bilmediğim şeyler vardır. ama sadece yavaşlığı kaldırmayan bi servis onu çözersen başarabilirsin çözemeyeceksen de daha uygun bi yer için yönetime başvur. hastane yoğunbakımlardan ibaret deil sonuçta. erişkin yoğun bakımı deneyip başaramayan birini neden yenidoğan yoğun bakıma verip hepten rehavete sokarlar anlayamıyorum.Ama 8 ay oldu bu zamana kadar çoktan öğrenmiş olmalıydım.
Yooooo beni eleştirme hakkına sahipsiniz ama açtığım konu başlıklarında şuanda mevzu ben değilim. Ayrıca meslektaşınız damar yolu bile açamıyorum diyor yeni doğan yoğun bakımında çalışıyor üstelik sizin evladınız (örnek veriyorum) o yoğun bakımda yatsa ve bir hemşire damar yolu bulacam diye bebeğinizin elini kolunu herneyse bir veya bir kaç defa delse, yada damar yolu açarken damarı patlatsa aaaa morali bozulmasın deyip bu kadar anlayışlı mı olursunuz. Hiç sanmıyorum, bayanın çalıştığı birim tecrübesiz, damar yolu bile açamayan birinin çalıştırılamayacağı bir birim.Bakin hanimefendi burada gencecik bir meslektasimiz insan hayatinin onemli birimi olan hastanelerde yasadigi mobbing i, sizin gibi insanlar tarafindan kucuk goruldugu icin kendini nasil berbat hissettigini anlatip meslektaslarindan yardim istiyor sizde gelip bu gencecik yolun basindaki insani elestirme hakkini kendinizdr goruyor ama baska insanlarin sizi elestirmesini kabul etmediginizi soyluyorsunuz oyle mi?
Yok benim tayin hakkım yok sağlık ocağına beni almazlar ki tipime duruşuma bakan almaz
Toplam 8 ay Yenidoğan da 4, erişkinde 4 ay olmak üzereyenidoğan yoğun bakım 8 ay da öğrenilecek bi servis deilki bu kdr karamsar olma. ben yıllardır bu işi yapıyorm benim bile bilmediğim şeyler vardır. ama sadece yavaşlığı kaldırmayan bi servis onu çözersen başarabilirsin çözemeyeceksen de daha uygun bi yer için yönetime başvur. hastane yoğunbakımlardan ibaret deil sonuçta. erişkin yoğun bakımı deneyip başaramayan birini neden yenidoğan yoğun bakıma verip hepten rehavete sokarlar anlayamıyorum.
Başkalarından sürekli hayatım boyunca duyduğum sözler olduğu için aynı sözler olduğu için ben böyle olduğuma inandım bir anda olmadı.Bak bu olmadı işte :) sen kendıne bunları söylersen başkaları neden soylemesin.
Benim her iki oglumda 1 yaslarinda tup tup kan verdiler her ikisininde damari kac kez patladi -ki damaryolu acan hemsirelerin ikiside en az 10-15 yillik bebek hemsireleri-sayamadimYooooo beni eleştirme hakkına sahipsiniz ama açtığım konu başlıklarında şuanda mevzu ben değilim. Ayrıca meslektaşınız damar yolu bile açamıyorum diyor yeni doğan yoğun bakımında çalışıyor üstelik sizin evladınız (örnek veriyorum) o yoğun bakımda yatsa ve bir hemşire damar yolu bulacam diye bebeğinizin elini kolunu herneyse bir veya bir kaç defa delse, yada damar yolu açarken damarı patlatsa aaaa morali bozulmasın deyip bu kadar anlayışlı mı olursunuz. Hiç sanmıyorum, bayanın çalıştığı birim tecrübesiz, damar yolu bile açamayan birinin çalıştırılamayacağı bir birim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?