Doğuma Hazırlık Hemşireye Verilen Bebek Kıyafetleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çarsıya cıkınca baktım bi kaç yere daha önce o kalın battaniyelerden yoktu.sordum sezon deil zor bulursunuz dediler.ilginç...dogana kdr biraz daha bakarım ama zaten hastane özel oldugu için muhtemelen soguk falan olmaz.cıkısta a evımız hastaneye 5 dk bişi zaten arabayla getiririz.inşallah üşümez kuzucum

Ben de penye battaniye içine bir takım hastane çıkışı( bere, eldiven, çorap, tulum, alt ve üst zıbın , bir adet çocuk bezi ve silmek için penye bez ) koymuştum. Bunları battaniye içinde çantanın en üstüne koydum hastanede de bir poşete yerleştirdim öyle verdim. Kullanılmayanlar geri geldi. Penye beze gerek olmadığını söylediler. Ben üniversitede doğum yaptım. Yıkamadıklarını sadece bebe yağı ile sildiklerini söylediler. Tertemizdi minik kuşum. Bu arada yeni doğduğunda giyeceği çorap havlu çorap veya kalın bir çorap olsun. Ben çorapları hep merserize almışım. Nisan'da doğdu ama ilk gün çok üşüdü bebeğim kan şekeri düştü.

cnm bebeğin kan şekeri düştüğünü ilk defa duydum .nie oluyormus ki??:uhm:

çarsıya cıkınca baktım bi kaç yere daha önce o kalın battaniyelerden yoktu.sordum sezon deil zor bulursunuz dediler.ilginç...dogana kdr biraz daha bakarım ama zaten hastane özel oldugu için muhtemelen soguk falan olmaz.cıkısta a evımız hastaneye 5 dk bişi zaten arabayla getiririz.inşallah üşümez kuzucum

annem almış bana peluş battaniye evkurdan evkurda bile var yani koca çarşıda nasıl olmaz gerçekten ilginç

ama dedimya hırka giydirip penye battaniyeye sararsınn sonra cukka arabaya ordanda eve bişiycik olmaz zaten şahsen ben çok sıcağa alıştırmıycam oğlumu erkek çocuklar zaten sevmezmiş fazla sıcagı birde evim doğalgazlı öyle aşırı sıcak olmaz zaten kocaman 5 odalı ev her odayı yakmadıgım için zor ısınıyo :çok üzgünüm:

sezencim evkurda bile var demişsin ya bura evkur bile yok :):) cocuk magazası die bişi ben göremedim.küçük küçük dükkanlar var ve cok pahalı.ben cogunu netten aldım.aaa netten baksam yha ben :)::)

yaa edirnenin neresi öyle mahrumiyet bölgesi gibi biyermiş :))

evet canım netten bak en iyisi ah bu nette olmasa

merkezdeyim :):) ben kütahyalıyım eşimin işi geregi burdayız.kütahya burası kadar bile gelişmemiştir ama bebek magazalrı var istediğini bulursun.belki de ben bilmiyorumdur burdakıleri.çarsı denılen yerde güselini ben bulamadım valla.netten baktım fermuarlı kadife battaniye dio onlar cok sekerdi onlardan mı alsam acaba?kadife de sıcak tutar hem

kadifenin temizliği hakında bilgim ama peluşlar makinaya rahatlıkla atılıyo
nede olsa kusar filan sık pislenir yani

arkadaşlar dün annemle bebişimizin çantasını hazırladık.annem battaniyenin içine bir takım ,takımın içine de hastane çıkışının içinde bulunan ince zıbını koydu.göbek bağının üstünde zıbın yumuşacık olsun diye.eldiven,şapka falan koydu.battaniyeyle birlikte onu veririz dedi.önce saçma geldi ama düşününce çok mantıklı olduğunu anladım.çanta ile vermek isteyenler bunu bir çantaya koysunlar.

kadife olandan arkadas almıs yıkamıs cok rahatmıs kullanımı birde fermuarlı falan oldugu için daha kullanıslı oldugnu söyledi.ben de bi tane sarı sipariş verdim .polar olanlardan da kışın alırım çünkü bbekler yorgan kullanamazmıs mecbur o kalın battaniyelerden örteriz herhalde..

evet canım yorgan biraz sert kaçıyo ya yumuşacık pafi yorganlardan alıcaz yada işte peluş kadife battaniye filan

ama yorgan almayı düşünmüyorum ben evim doğalgazlı sıcak oluyo yani altına penye battaniye üstünede peluş örtebilirm çok soğuk hissedersem
gerçi uykuseti alırsam içinde yorganı oluyo

anladım canım sağol, bende mehtap yazıcıoğluna gidiyorum.

cnm bebeğin kan şekeri düştüğünü ilk defa duydum .nie oluyormus ki??:uhm:
Benim sütüm eve gelip duş alana kadar gelmedi canım. Yani hastanede bebeğimi hiç emziremedim. Emzirdim ama doymadı yani. Bir de Nisan başında odada kalorifer yanmıyordu. Sorduk yanmayacak dediler biz de bebeği sardık iyice. Sonra akşama doğru bebek hemşiresi göbek bakımı yapmaya geldiğinde farketti ki çok üşümüş ayakları. Kan şekerine baktı sınırdaydı. Götürüp bebek odasına besledi ısıttı.
Bu arada hastanede çıtçıtlı body değil zıbın kullandık.

cok gecmiş olsn cnm.bnm bazen gögüslerimden süt gelıo ama bi kaç damla bişi.şimdi benm sütüm gelmiş mi oluyor??

güzel bir konu olmuş ama malesef güncel değil güncel olanı da var mı acaba

Ben gıydırılecek gıysılerı tam takım olarak tulle sarıp bohca yapıp hemsıreye uzerınde bır ceyrek altınla vermıstım :KK37:

Back
X