Henüz 5 aylık evliyim ama...

Aymen katılıyorum dağımıklık sorun diil bende dağınığım ama pisliğe dayanamıyorum şimdiye kadar öğretebildiğim tek şey yatağa girerken pis çoraplarını çıkartması oldu sonra level atladım eve girer girmez çıkarmaya başladı bide sepete atturabilirsem tamamdır. Klozet için biraz daha çavalıycam bakalım.

Eğitiniz...
Erkek anneleri niyeyse (!) o evde yaşamıyormuşcasına evlatlarına sorumluluk vermediğinden, onlara her şeyi serbest bıraktıklarından çoğu modeli kozalak görünümlü ham odundur.
Biraz yontunuz, bıkmadan bir çocuğa öğretir gibi ödül ceza yöntemiyle normal şeyleri yaptırınız ki cilalanmış, kullanılır ahşap haline gelsin.
Evinize kurallar koyun, eşinize sorumluluk verin ve dayanın.
Onun yerine yapmayın!

Değişirmi dersin

Benim eşim de aksine çok düzenli ve titizdir. Ama aileden görüp de temizlik konusunda taklit edildiği fikrine katılmıyorum. Çünkü benim kayınvalidem eşimin aksine dağınık ve içindeki temizlik dürtüsü fazlasıyla zayıf. Hatta eşim bunun farkında ve kırmayacak şekilde annesine bu konudaki yetersizliğini zaman zaman dile getiriyor. Bence çok da üzerine gidip şunu yapmıyosun bunu yapmıyosu yerine 'ben' dilini kullanın. Mesela çoraplarını yada iç çamaşırını ortalıkta gördüğünüzde yumuşak bi ses tonuyla " aşkımmm bu çamaşırları kirli sepetine atsan beni çok mutlu ederdin " deseniz eminim yararlı olacaktır. Bi yakınım eşiyle olan temizlik anlaşmazlıklarını bu yolla çözüme ulaştırdı. Denemenizde fayda var diye düşünüyorum.Umarım ilişkiniz flört dönemindeki heycanına bi an önce kavuşur..

Degismez! Ben cok cabaladim olmad
Hak veriyorum oyle kadinlarin kiymeti oluyor ama
tasdik ettigin dusunce ve yasadigin hayat cok tezat degil mi? Kp ve kv ile yasamak bayagi fedakarlik isteyen bi hayat..

Değişirmi dersin
Öyle bir değişir ki...
Eşim temizlik, düzen hastası diyebilirim.
Ama iş kendi yapmaya gelince tık yok.
Çoğu erkek gibi, padişah olarak yetiştirilmiş ve suyunu bile kendi almamış diyebilirim.
Bu sebeple işe evliliğimizin ilk ayında başladım.

İlk önce kullandığımız banyolarımızı ayırdım ve iki banyoyu da aynı günlerde düzenli temizledim.
O pislikten söylenmeye başladığı an, aramızdaki kullanım farkını gösterdim.
Benimki tertemizdi ama onunkini anlatmaya dilim varmıyor.
Ve sadece kendiminkini temizlediğim günlerde orayı temizleyeceğimi, bu sebeple düzgün kullanması gerektiğini öğrettim.
Kirli sepetindekiler hariç hiçbir çamaşırı yıkamadım.
Çorabım yok diye söylenmeye başladığı an, sağda soldakileri bir güzel toplatıp, sepette değilse yıkanmayacağını anlattım.
Kendi dolabı dağılmasın diye benim dolabıma attığı kıyafetlerini bir güzel kapı girişindeki paspasa attım, bir de üzerine yıkamadım.
Kuru temizlemenin yolunu öğretiverdim, bir daha yaparsa çöpte bulacağını da ilettim.
Her akşam yemekten sonra tabağını tezgaha koymassa, o tabakların ömrüm boyunca orada kalacağını gözleriyle gördü.
Ütüler yapıldığında odadan alıp kendi dolabına yerleştirmek zorunda, çünkü dokunmuyorum.

Evlilik, erkeğe hizmetçilik değildir.
Herkesin iyi becerdiği şeyleri, diğerinden esirgemeden, hayatını kolaylaştırmaya çalışarak beraber yaşama şeklidir.
Önce bunu kendinize birçok defa söyleyin ve inanın.
Bırakın da eşiniz bir kere çayı koysun ya da size hizmet etsin.
Her şeyden önce burada sizin bilinçli olmanız, dayanmanız ve o adama görev vermeniz önemli.

Sizi cok madam rottenmeier gördüm doğrusu

Ayakta alkışlıyorum yemin ederim harikasın. Ammmmaaaaa benim bi kv faktörüm var

Sizi cok madam rottenmeier gördüm doğrusu
Aksine bir o kadar dağınık, rahat, düzeni sevmeyen ve hayatın hiçbir anını rutin işlerle harcayarak zaman kaybetmek istemeyen biriyim.
Ama kimsenin de emir uşağı değilim.
Bir insan herhangi bir şeyi talep ediyorsa, öncelikle kendi yapacak, hayatında emek verecek ki başkasından yapmasını beklesin.
Bu sebeple empati yoksunu yetiştirilen kocama, istediği şeylerin miniminnacık bölümünü yapmasını öğrettim ki, o durmayan çenesini kessin.
Artık hiçbir şeye söylenmiyor, çünkü ne kadar zor olduğunu ancak başına gelince anlayabildi.

Ayakta alkışlıyorum yemin ederim harikasın. Ammmmaaaaa benim bi kv faktörüm var
Benim de var öyle bir sorunum.
Evimde kayınvalidemlerin de olduğu misafir ağırlama seramonilerimde tutuşturuveriyorum eşimin eline tepsileri, tabakları.
Bir bir hizmet ediyor misafirlerimize.
Kayınvalidem oradan eşime 'sen otur, bu kadar kız varken' dediğinde, 'bu misafirler bizim davetlimiz anneciğim, o yüzden ev sahipliğini biz yapıyoruz' gibi bir cevap alıyor benden.
İstediği kadar gıcık olsa da bir güzel iş gördürüyorum elalemin içinde kocama, yoksa birkaç gün evde kavga eksik olmayıp, bir de ev işine paydos edilmiş olacak.
Mesele burada zaten, biz kadınlar söylenip söylenip her şeyi yapmaya devam ediyoruz.
Etmeyin, yapmayın ki yardım etsin.

E işte ben yapmasamda kv yapıyo eşim gece kalkıyo acıkıyo bişeyler yiyo sanki restoranda yemiş gibi öylece bırakıp yatıyo sabah bn kaldırmasam kv kaldırıyo

E işte ben yapmasamda kv yapıyo eşim gece kalkıyo acıkıyo bişeyler yiyo sanki restoranda yemiş gibi öylece bırakıp yatıyo sabah bn kaldırmasam kv kaldırıyo
Ortak alanlarda bir şey yapamasanız da, kendi odanızdaki dolap düzeni, çamaşır olayından başlayabilirsiniz.
Öncelikle konuşun, anlatın bir bir.
Kendi kirli iç çamaşırınızı, giydiğiniz pis çorabı, kullanılmış pedinizi onun topladığını düşünmesini, ve onları ellerken ne hissedebileceğini, sevgi denen şeyin aslında karşındakine saygıyla başladığını söyleyin.
Zamanla diğer şeylere de sıra gelir.
Bir yerden başlamak zorundasınız.

sizi çok iyi anlıyorum sizin kadar sıkıtnılı değilim eşim temizdir beden ve ev temizliğine cok dikkat eder dağınıklığıda yoktur da şu klozet olayına bende takığım benım eşimde sürekli kaldırır bazen gece sıkısarak wcye kalkıyorum klozet kapagını indirene kadar mahfoluyorum ya her gittiğimde klozet kapağı kalkmıs oluyor buda sıkıcı bir durum aslında :) ayrıca idrar kapak kaldırdığı halde sanki yere fayanslara sıçrıyor gibime gelıyor hergün klozet önü paspasını yeniliyorum

Kesinlikle sıçrıyor etrafa maalesef tek çözüm oturarak yapması ayrıca ayakta yapmak hiç sağlıklı değil sonra prostat oluyorlar bağıra bağıra geziyorlar

Kesinlikle sıçrıyor etrafa maalesef tek çözüm oturarak yapması ayrıca ayakta yapmak hiç sağlıklı değil sonra prostat oluyorlar bağıra bağıra geziyorlar
haklısın canım bende diyorum otur ama alşmış işte :):):)

ayyy Allah sabır versiin ya, kendisnin bi hayvan değilde bi insan olduğunun farkında mı acaba. Kedim bile çişini yapınca geride bişe bırakmamak için pisliğin üstünü iyice örter, bi yerine bişe değmesin die canı çıkıo hayvanın o bile yani... Eşine benim yorumu mu okutsan, belki biraz utanır.

donu öylece bırakmak nedir ya. Diğer değişik hareketlerine dicek bişe bulamıyorum, senin için üzüldüm ya cidden insan soğur yani

Eşiniz pasaklı biri belli ki
Gözümde recep ivedik tarzı biri canlandı
3 yıl boyunca bunları görmemiş olmanız çok normal çünkü aynı çatı altında yaşamadıkça anşamak zor.
Sizin tahammülünüze bağlı bundan sonrası. Uyarın bakalım düzelmeye çalışacak mı?

Bunu bende çözemedim hakkaten nasıl oluyo oo

ya erkekler ayakta cis yaparken,klozetin oturulan yerini kaldirilmali cunku illaki sIcriyor damliyor..benim esim kaldirir o kapagi ve ben gunluk silerim arka kismini,les gibi oluyor
eger konu sahibinin kocasi kaldirmazsa o kapagi,e oturulan yer rezil olur.

Zamanla söyleye söyleye sureklu güzel güzel uyar önceleri zor gelir sabret zamanla yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…